Dobrev Klára (a DK képviselője az Európai Parlamentben) Facebookon reagált arra a kormánypárti határozati javaslatra, melynek egyik legfontosabb eleme, hogy az Európai Parlamentet a jelenlegi formájában fel kell számolni.

Dobrev:Orbán elkezdte előkészíteni a Huxitot

Fotó: Facebook

Dobrev szerint ezzel a javaslattal Orbán

„nyilvánvalóan a Huxitot próbálja előkészíteni”.

Azt is hozzátette, hogy nem fogják hagyni a Huxitot, mert a magyarok uniópártiak.

Címlapkép: Facebook

Forrás: 444.hu

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
orbánt meg a csürhéjét mihamarább olyan románosan '89...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@csak úgy...: 16:48) de majd ráírják egy rohadt tökre, hogy itt nyugszik a világ ökre...!
csak úgy....
@verőce21: ilyenkor érzel valami bizserést befelé a füleid között a buksid irányába? az jó jel!
te csütörtököt mondó ismétlö puska ...
Németh István
Azért ez a dobrev csak egy szemét magyarellenes politikai kurva! Az hogy hogy néz ki az egy dolog, szarni rá! de a fröcsögése maga az undormány! Először is nem magyar valami hülye keverék, és ráadásul egy moslék kommunista (mi több egy gyilkos kommunista ivadék!) Aztán Az Orbán Viktor a nemzet Miniszterelnöke irányítja és felelősséggel és nagyon jó irányba viszi az országot! Amit az Eu-ba történt belépésünk óta kaptunk az nem az, amire vágytunk és amiért beléptünk! A kommunista diktatúra mintájára építkező új eu. vezetés meghasonlott önmagával, és valójában az önmaga felszámolását idézi elő! A gond abban van és rejlik, hogy amíg Orbán Viktor és a Fidesz-Kdmp képviselők az eu-ban nyíltan vetik fel a problémákat addig a többi nemzetek képviselői hallgatnak mint, a nyuszi lapítanak a fűben >> miközben a Viktor nekik is szól - mi több egyet is értenek vele, de mert beszariak - ugyan mitől??? tán önmaguktól?? - megnyilvánulni őszintén nem mernek! Vélelmezem valamiféle más rendszerben működnek a nemzeteiket képviselő megbízottak, mint nálunk! Persze ez, az ő dolguk! DE az TÉNY, hogy az Eu egy gazdasági közösségi érdekszervezet KOORDINÁLÓ KÖZPONTJA! És nem az usa terjeszkedő politikai-hatalmi mániájának kiszolgáló tagozata! Mert ma kifejezett diktátumot hajt végre az aljas vezetői által! Ezt az usa agresszió egyértelműen bizonyítja >> a szart keverve az Eu. vezetését is bevonva próbálja a nem kevés beinvesztált dollár-millirádjait aljas módon visszaszerezni! Ezzel a nemzetek anyagi javait, tönkretéve, emberáldozatokat követelő agressziójukkal okoznak világégést! Na ebből a katyvaszból, nagyon helyes ha az Orbán Viktor megkezdi a sorbontást! a dobrev, meg menjen a kommunista rohadt anyjába! Fizessék vissza az illetéktelenül lenyúlt pénzeket, anyagi javakat és húzzanak el a picsába amíg lehet!
Nyírfa
@Havanagi: 15.10

Gondolom, igen, csak már célegyenesben van, így nem lehet elintézni egy legyintéssel.
percsi
@verőce21: "@Nyírfa: 11:25) Te is annyit érsz, amennyit a Kádár-rendszer nosztalgiáiddal közölsz magadról..
"
- A mezőgazdaság átszervezésekor határozottan végrehajtották a téeszesítést, de magántulajdonban hagyták a háztáji földeket, ahol a parasztság önmaga számára és piacra is tudott termelni. Ez a politika annyira sikeresnek bizonyult, hogy a háztájinak hamarosan kulcsszerepe lett az élelmiszerellátásban.
1970-es években a magyar mezőgazdaság megközelítette, bizonyos területeken el is érte a világszínvonalat. -

Egy dolgot mondj, ami most megközeliti a világszínvonalat! Én tudok többet is, de az sajnos nem pozitív!
vacsi
Az Európai Parlament semmire sem jó.
"Dobrev szerint ezzel a javaslattal Orbán
„nyilvánvalóan a Huxitot próbálja előkészíteni”.
Azt is hozzátette, hogy nem fogják hagyni a Huxitot, mert a magyarok uniópártiak."

Először is, mi a fene az a Huxit?! Vagy Gyurcsányné már nevet is adott a megoldásnak? Ami meg a magyarokat illeti: már megutálták az uniót...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.