A kormány időben lépett, ezért nem háború idején kell foglalkozni hadsereg modernizációjával – jelentette ki a honvédelmi miniszter.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
Rettentő haderő kiépítéséből rettentő sokat lehet lopni, oppardon, akarom mondani, rettentő sok pénznek elvenni a közpénz jellegét...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Proktor
Rettentő haderő kiépítéséből rettentő sokat lehet lopni, oppardon, akarom mondani, rettentő sok pénznek elvenni a közpénz jellegét...
Nessy
Kivel, mivel, miből??? A mibőlt megoldják új adóval. A többit meg szóban!
Jozefina
Igen, kell elrettentő haderő, ami valóban az és ennek nem nemzeti haderőnek, hanem közös, egységes Európai haderőnek kellene lennie, azaz EU-hadseregre van szükség EU irányítása alatt.
Nyírfa
Az elrettentő magyar haderő...ez már annyira abszurd, hogy viccnek sem megy el.
Le kellene már szállni a nagyhatalmi álmokban szereplő lóról, mert nemcsak végtelenül nevetségessé válik az ország, hanem a saját csapdájában fog fuldokolni.
Ha belegondolok, hogy a magyar nép mindig ilyen sekélyes volt, csak a Kádár-érában megtalálta a számítását , és ezért nyugton maradt, akkor nincs min csodálkozni, hogy az ezer évünk alatt ide jutottunk.
Nyírfa
@Horizont: Nagyon valószínűnek tartom, hogy lesz még szobra Kádárnak. Mátyás királyon kívül , szerintem, nem volt nála okosabb, az országot fejlődési pályára állító vezető.
Most azért kell szurkolni, hogy minél hamarabb süllyedjenek el a saját politikai-gazdasági mocsarukban. Már nem tudnak kikecmeregni, remélem, az EU tárgyal az ellenzékkel a jövőt illetően.
Sokadszor mondom, legyen Dobrev a miniszterelnök egy szakértői kormány élén. Ez az én megoldásom.
Rögtön csatlakozzunk a közös ügyészséghez, készüljünk fel az euró bevezetésére, és állítsuk vissza a jogállami intézményrendszert. A gazdasági problémákat az EU-val együtt orvosolni fogja az új kormány.
Macskaszem
Nem is tudam, hogy kiléptünk a NATO-ból. Ha meg nem léptünk ki, akkor minek? Ja, megvan: lopás, lopás, lopás, lopás...
Nyírfa
@Horizont: Amit érzek, az több mint remény. Nincsen számunkra más út. Tett egy rémisztő kanyart a magyarság, de Európa és a józan honfitársaink , együtt ,megakadályozzák , hogy a szakadékba zuhanjunk.
És a józan honfitársak között ott vagy te, ott vagyok én és minden felvilágosultabb magyar állampolgár. Nem vagyunk kevesen, de kell a cél, hogy megmozduljunk, és kellenek autentikus személyek, akik tenni hívnak minket.

Adjunk fel hirdetést a mátrixon keresztül: ellenzéki szavazók keresnek kormányváltáshoz megbízható, jó teherbíró képességű, felkészült, becsületes személyeket. A pályázatokat Baranyi Krisztinánál és Hadházy Ákosnál kérjük leadni.
Jelige: itt az idő.

Azért Krisztinával és Ákossal előtte még egyeztetni szükséges! :))
Dr. Proktor
@KisTehen: Számolni tudsz? Az a 2/3 csak egy virtuális 2/3...
Dr. Proktor
Javaslom, hogy építsük meg a Szent István csatahajó mását és horgonyozhatna a trieszti kormánykikötőnkben, mielőtt elindul utolsó útjára!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.