A kormány szerint ezek egészségtelen ételek. 

A kormány újabb adókat jelentett be! Drágább lesz a müzli és a spenótos tészta is

Fotó: Pixabay

Új árukra is kiterjesztik a népegészségügyi termékadót, azaz a netát.

Július elsejétől az olyan, kevésbé egészségtelennek gondolt áruk után is pluszadót kell fizetni, mint például a müzli, a gabonapehely vagy a spenótos töltött tészta – írta meg a Szabad Európa.

A kormány intézkedése az extraprofitadóról szóló rendeletben szerepel, ebben emelik a népegészségügyi termékadó-köteles (ez a köznyelvben csipszadóként híresült el) termékek adómértékét és terjesztik ki új termékcsoportra annak hatályát.

A neta hatályát eddig például cukortartalom alapján határozták meg, most azonban kevesebb cukrot tartalmazó termékek is adókötelesek lesznek: minden olyan termék, ami hozzáadott cukrot tartalmaz, a neta alá tartozik.

Az új, adóköteles termékek közé a csemege és az előrecsomagolt édes, sós tészta termékkör.

A csemege kategóriába tartoznak például a müzlik, gabonapelyhek vagy a kandírozott gyümölcsök, a tésztáknál pedig a töltött tészták adómértéke is emelkedik. Az egyelőre bonyolult, többváltozós szabályozás miatt nehéz lesz meghatározni a gyártóknak és importőröknek, hogy neta-kötelesek, de az biztos: jelentős áremelkedések jönnek az új szabályozás miatt.

Forrás: forbes.hu

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Még szerencse, hogy ez a családbarát NEMzeti kormány nem adóztatja a magyar családokat.
Hogy nincsenek megszorítások.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Még szerencse, hogy ez a családbarát NEMzeti kormány nem adóztatja a magyar családokat.
Hogy nincsenek megszorítások.
Dr. Proktor
@Aki Én: Nyugi, a vármegyék és ispánok után jönnek majd az ezeréves hagyományainkra épülő adók is: füstadó, tized, dézsma és a többiek...
Dr. Proktor
@Aki Én: Első éjszaka joga?
A kisbíró majd bejelenti mint a viccben, hogy közhírrfé tétetik két rossz hír!
Első, hogy ezentúl a Főnöké az első éjszaka joga.
Felkiált valaki: De hiszen ő buzi!
Na, ez volt a második rossz hír...
ómió
Pedig az elsődleges efftársi cél - mármint a lopást, hazudozást követően - a dagadtra hízás!
kereső
Én már semmit nem értek!! Ezek szerint a "baloldal győzött" április harmadikán? Merthogy itt vannak a "nemmegszoritás- csak a nyakadra lépek", itt vannak az adóemelések- neta adó, az alkalmi foglakoztatottak utáni dupla közteher, a tartósan 400 Ft körül ólálkodó eur árfolyam, a béke kormánya és állampártja az erős fegyverkezéssel, a belengetett sorkatonasággal és általános hadkötelezettséggel...etc. Nem a fideSS győzött, gyerekek???
Clavigo
@ómió: Elég jó húsban vannak a retkes haverjaid. Tökéletes gömbalak,,kalács arcok,,Orbántól lefelé...Hülye vagy.
drrotf
Ez a mostani adóemelést ki fizeti meg?Nem mi magyarok akik a boltokban, üzletekben vásárolunk?Ez most a háború ára vagy a rossz kormányzásé, vagy valami egészen másé, ami most a fideszes éra alatt Isten csapásaként ért bennünket?Meg kellene mondani hogy "Tisztelt választók!Önök fizetnek mindenért, azért is amit nem mi szúrtunk el, meg azért is amiért nekünk kellene felelni! Ám ez nem szokásunk!Mindig másra mutogatunk, de egy a lényeg , hogy Ti fizettek akármi is történt!"Jobban el fogadnánk ezt a sors csapását mint azt ,hogy akár mi is történik , rossz dog hazánkban ,azért mindig mások a felelőssök!
kisfalud
@ómió: Hú, most a sertéspörkölt is felkerül az extra adóval sújtottak listájára, mert a főni kigömbölyödött? Nagyon emlékeztet az új adó és a szabály a játékgépek puccsszerű betiltására. Remélem a tesója a szigorú intézkedés miatt már kigyógyult a félkarú rablók iránt érzett szerelméből!
csak úgy....
követelem,hogy amitöl orbán hízik, az is kerüljön föl a listára mert kezdek aggódni a tekintetes nemzetes uram egészségéért ,hiszen lassan már gurul a szentem..
KisGenyo2
Nem kell szemetet enni és akkor még a NER szekerét sem toljátok annyira. ;-)
puszt
Így kell, ez az fijjug... Meg kell adóztatni az egészséges táplálékot is a parasztjának! Nehogymá'
ómió
@kisfalud: A sertéspörkölt, ha sertéscombból készítik, árstopos! Innét hazudozzál tovább! Ha meg a "kigömbölyödést" kevered a "nem egészségkonform" élelmiszerféleségekkel, vegyél értelmezési tréningeket! Hátha segítenek rajtad!
ómió
@Emmersson71: Amúgy, mondandód is van?
ómió
@Dr. Proktor: Ezt tűztétek ki? Ezért kéne az efftársaknak a minél olcsóbb hízlalókúra is?
ómió
@Clavigo: Retket csak rajtad látni! Azt az aljabolsi típust! Csak nem az teszi, hogy gurulni akarnál, de nem sikerül!?
ómió
@Emmersson71: És itt fennakadt az efftársi tű, vagy titokban te is a gurulós formát céloztad meg?
nezelodo
@ómió: Nem lehetsz valami jó szakács, vagy csak nagyon sóher vagy, hogy sertéscombból csinálod a pörit, mert árbefagyasztott! A miniszterelnök úr biztosan tudja hogyan és miből kell csinálni a jó pörköltet, különben a pálinkát sem tudna inni rá a Bözsi mama cocájának a körméből. Még jó, hogy nem csirkefarháttal ócsárolod aki felemlegeti szegény főnökünk haskörméretét. Pedig nem is kövér a főnök, csak a mosónője hordón szárítja az ingeit.
Emmersson71
@ómió: 10:16 - legalább a saját bejegyzésedet értelmezd!
kisfalud
@Emmersson71: Ez jó!! Szegény teljesen meg van zavarodva, még ő sem tudja követni a gazdiját, de még saját magát sem. Szar egy élete lehet állandóan pitizve megfelelni.
tothjani
És ez kit érdekel amíg van hatósági áras csirkefarhát??
Állítólag a Birka képes ugyanazt enni egész életében !!!
Toller Béla
Hja, a strandokon csobbanási díjak lesznek, némi felárral ...
Németh István
@Toller Béla: @tothjani: @kisfalud: @Aki Én: @nezelodo: Kedves hülye-gyerekek ebben az időszakban csak ne várjátok már hogy 40 fillér lesz a kifli, 1˙50 a tej és a kenyér!
Különben a média sajátos kifejezetten rossz színezetű és mocskos csúsztatásos hírközlése, amellyel kifejezetten ellenséges hangulatot akar generálni >> undorító, moslék aljas, spermahulladék közlés forma!
ómió
@Emmersson71: Már ennek (10:16) az értelmezése is meghaladja az efftársi képességeidet? Segítek! Vannak nem "egészségkonform" ételek, étrendkiegészítők. Most két ilyennek az árát (adótartalmát) emelték, hogy a fogyasztásukat, pont emiatt, ezzel is visszafogják. Eközben ti, bolsik, miközben a "Zorbán" plusz kilóin "poénkodtok", ebben semmi mást nem láttok, (ha igen, gondosan titkoljátok), mint "megszorítást, életszínvonal-rontást". Ebből pedig az következik, hogy még a "Zorbánon poénkodás" mellett is inkább a dagadtra hízás lehetőségei mellett "törtök lándzsát"!
ómió
@nezelodo: A mentális szegénységed mellett más "híreid" is vannak!?
Emmersson71
@ómió: Buta vagy :)
Nem látod a visszásságot a kiötlő testzsírszázaléka és az áremelés célja (ami mellesleg alig tartja távol az embereket a terméktől-lásd: cigaretta!) közt.

És ige, kiröhögjük Döbrögit..főispánostul, vármegyéstől, vagy akár csendőrségével együtt :)
Nessy
@Németh István: Nem érdekel a média, swm a kormánypropaganda vásárláskor. Elsősorban a minőség, és az ár érdekel! Amivel rendszeresen találkozunk,elsősorban az alap élelmiszerek áraiban, az az, hogy ami hétfőn 100 Ft. volt, az szerdán már 110 Ft. És kitudja jövő hétfőn mennyi lesz! Úgy, hogy lehet dumálni a parlamentbe a milliós fizetéssel dotált álomtitkároknak, és minisztereknek!
Németh István
@Nessy: CSAK azt felejted el,hogy a kormánynak hiába adresszálod a véleményed az árak világviszonylatban felfele kúsznak ahol lehet és ahol nagy szükség van rá azt már megtapasz-talhattátok az elmúlt 12 év alatt - nem lendvai ildikó módra - történik az elkötelezettségek betartása a nemzet érdekű intézkedések foganatosítása!!! TEHÁT a kormány azt mondja; nem lesz gázár emelés, akkor nem lesz! Ezt tapasztalhattad! a mai árak felfele kúszását meg reklamáld a büdös kurva ursulánál és a soros-biden > usa agresszoroknál! Hidd el ha lehet másképpen a nemzeti-polgári érdekek mentén haladni azt ez a kormány megteszi, és meg is fogja tenni - csodálkoznék ha az elmúlt 12 év alatt nem ezt tapasztaltad volna! A recesszió adottságaival küzd a kormány, de a hatásait kizárni nem lehet! neked meg az a dolgod, hogy tudomásul vedd, és ha nem is tetszik ne lázíts - mert nem a kormányon múlik a recesszió begyűrűzése! De ha gondolod kiküldheted ukrajnába a férjed és a fiad önként vállalhatják a moslékok agressziójának érvényesítését, hátha eltart még a háború valójában a szándékos pusztítás, gyilkolás sorozat, úgy 10 évig még!!
Aztán te lökött némber; azért vedd figyelembe hogy minimálbérnél többet ér az államvezetés munkája, mint a te munkakerülő siránkozásod! Ha meg nem vagy munkakerülő akkor a te munkadíjad annyi amennyit megérdemelsz! A főnököd biztos úgy értékel ahogy "muzsikálsz"!
ÉS nagyon ne feledd el, hogy a kedvezményeket állampolgári jogon kapod, aztán még akkor is kapod ha szemét módon ugatsz arra akitől kapod! Szégyelld a pofádat!
Nessy
@Németh István: Ez tartalmas és kulturált vélemény volt! Arról talán inkább a jelenlegi gazdaság politika, amiből mára már csak a politika maradt, tehet, hogy még a régióban is, nálunk szabadultak el az árak a legjobban. Az egyre gyengébb forintot se máson kell számin kéni. Emlékszel még, az akkori ellenzéki véleményéről jelen kormányzó pártunknak a 300 Ft. feletti euró árfolyammasl kapcsolatban? Valóban közvetlen rezsi áremelkedés a lakosságnak nincs, de a közületi piaci árakat a termékek és szolgáltatások árában mi fizetjük, 27% ÁFA - val megfejelve, ami szintén a legmagasabb az unióban. A jelenlegi ilyen, olyan adókat, adó emeléseket szintén mi fizetjük. Majd fél évszázados munka után nem vagyok hajlandó "szégyellni" magam. Pofád meg a lónak van, és neked ezek szerint!
nezelodo
@ómió: Nem tehetek a "mentális szegénységemről" Orbánt az őt hitelesen bemutató M1 csatorna híradásaiban, politikai reklámjaiban, az óvodai látogatásai alkalmával látom, és az itthon elmondott brüsszeli hős csatáinak ismertetéséből ismerem. Hát engem is a képére formált!
Ott látom a disznóöléses sikereit, a pálinkához való vonzódását, amit megértek, mert ahogy mondta, ő bérből és fizetésből élő kisember, ezért nem ihat whiskyt, egyébként is már néhány harcos pártkatonáját, (és választókerületét), vitte sírba. Miért, te nem nézed és csodálod őt? Sürgősen változtasd meg a médiafogyasztási szokásaidat, mert még baj lehet belőle!
Németh István
@Nessy: @nezelodo: az viszont természetes, hogy nálunk szeretnek lenni, élni a nyugatiak, igaz az ő pénzeikkel! De ez azt is bizonyítja, hogy az áraink kedvezőbbek! Na jó az árstop miatt az un ársapkák miatt! Ez nektek nem számít! Aztán nyugodtan élsz, azzal együtt hogy mocskos kormányellenes és végtére magyar ellenes seggfejek, undormányok vagytok!Azt támadjátok szarozzátok akiktől csak kaptatok eddig a 12 év alatt, tudjátok mik vagytok??? élősködő herék amelyeknek kiverték a levét! Aztán nézegessétek @nezelodo: @Nessy: pedig igen szégyellhetnétek magatokat ugyan is ha 50 évig húztad arab igát akkor ha rendesen viselkedtél és nem lógtál - pl. betegállományban orrba-szájba - biztos kerestél annyit, hogy a nyugdíjad azért életben tart! Aztán a nyugdíj emelésekkel az alanyi jogon járóadottságokkal, még jól is élhetsz! tehát kapd a formándat és menj a síránkozó kommunista-pribék picsába! ha nincs önkritikád, hát sértődj meg - de ezt még a kommunisták se sűrűn tolerálták!
nezelodo
@Németh István: Pityuka, aki vagy Német, vagy Molnár, egyre megy! Valószínűleg a dühkitöréseid súlyos pszichés problémáid, vagy a sikertelenséged miatt hatalmasodtak el rajtad. Hogy milyen tájékozott vagy az itt élni szerető nyugatiak okán! Naná, hiszen ugyanazért az Euróért, már négyszáz forintot kaphatnak, ez jó nekik, de az itt élők nem lelkesednek annyira a négyszáz forintos Euróért sem a háromszorosára emelt árú péktermékekért, stb. mint te. Ráadásul ha kicsit kiszabadulnál a szellemi karámodból, láthatnád, ennek ellenére szabadulnak az itt húsz harminc éve vásárolt ingatlanjaiktól, néhányan őszintén bevallják, a politikai bizonytalanság és kiszámíthatatlanság miatt nem kockáztatnak, elmennek.
Hogy dolgoztunk, persze, hatalmas összegű járulékot fizettünk, aztán ha pl. egy szakvizsgálatra szorulunk a pénzünkért, hat nyolc hónap amíg várakozhatsz, ha te, meg az orvosod is megéri, és ha közben el nem szelel innen a halódó nyugatra.
Hosszan lehetne sorolni a tizenkét év hazug sikereit, de nem érsz annyi billentyű leütést, hogy a kulturált keresztény stílusodat már ne is részletezzem.
Rockxy
akkó egyék meg a nátriumglutamátos műzlijüket.
de előbb a spenótot.
Németh István
@Rockxy: Hát az a helyzet, hogy aki szereti megveszi! Ha nem mert drága lett, hát eszik mást! Azért van a repertoárban még sok minden. mi több finomabb is! @nezelodo: te egy nehéz eset vagy, de nem is kívánlak meggyőzni, ez tőlem távol áll! Viszont a valóság látása olyan dolog amivel azok az emberek rendelkeznek akik nem voltak rest tanulni, mellette olvasni és kicsit kutakodni is a történelem forgatagai közt! A folyamatos és a spontán eseményeket is úgy kezelték, hogy milyen módozatai annak, hogyan, mi idézte elő a sajátos megnyilvánulást, valamiféle, és milyen ok-okozatra vezethetőek vissza! Ezeket gondolkozó embereknek nevezhetjük, még akkor is ha nem tudósok, hanem akár egy egyszerű munkásról van szó!! ÉS!!! képzeld el, hogy ők a TÖMEG! No veled meg foglalkozzon egy veszett eb - az majd meglátszik rajtad!
ómió
@nezelodo: Tudod, aki téged a képére formált - és erre a kommentjeid összképe a bizonyíték - ne "bonyolítsd" túl, az Gyurcsány efftársatok! Láthatóan nem hiába tette meg a "legyetek Gyurcsányok" felhívását széles efftársi publikumához, amiben nyilván eo ipso benne lehetett a médiafogyasztási szokások sürgős megváltoztatásának igénye is, amit itt nekem is ajánlasz! Ne strapáld magad! Ezen az oldalon erre nincs ajánlás, ergo, baj is csak nálatok lehet belőle!
Eladott Ország
2022-es választási kampány! Orbán: „Ha a baloldal nyer elszabadulnak az árak és háborús vészhelyzet lesz!” Igen, a miniszterelnők úr megmondta hogy mi lesz ha a baloldal nyer, csak nem a baloldal nyert hanem a jobb oldal. Láthatjuk nem is lesznek megszorítások csak un.kiigazítások. Egy kicsit kiigazítják az árakat, egy kicsit megadóztatják a múltikat, bankokat stb. amit természetesen ezek majd a lakosságra hárítanak át. És a biztonság kedvéért (nem a mi biztonságunk kedvéért, hanem az ő biztonságuk miatt) bevezették a háborús vészhelyzetet. Tizenkét év taktikája "vádold az ellenfeledet azzal amit magad teszel". És ennek mindíg bedőlnek az emberek!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/282021969_2097821687089221_1645127250752736691_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=4_9rFVNVcdEAX_wQ32Y&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_Sx-ecZ-47K4JZ3edNZpLzshPZ33ha1pu7XnsjJ9gV-A&oe=62BBE21F
ómió
@Emmersson71: Én kimutatható százalékot csak a bolsiságod meg a zakkantságod közt látok. Egyik a másiknak 100%-a! Ellentmondás, "visszásság", viszont, jottányi sincs köztük! Párttitkárostul, efftársi kantonostul és vörös őrségestől!
Eladott Ország
@ómió: Közeleg a magyar államcsőd, a forint teljes beomlása, és a társadalom nagy részének a totális elszegényedése! A következő hetek, hónapok során törvényszerűen be fog következni sajnos a magyar államcsőd. Ennek több alapvető oka van. A legfontosabb az orbán-kormány dilettáns gazdaságpolitikája és a mértéktelen, pofátlan, állami szintre emelt korrupció. Emiatt ugyanis az elmúlt 12 év alatt a magyar közpénzek és az Uniós támogatások jelentős része el lett lopva és sikkasztva. Ezekből nem a magyar nép gazdagodott, hanem pár ezer aljas fideszes tolvaj. Emiatt tönkrement a magyar egészségügy és a teljes szociális rendszer is. A második legfontosabb ok, hogy Orbánék az olcsó IMF hiteleket méregdrága magánhitelekre váltották, hogy ellenőrzés nélkül tudjanak lopni. Ezek voltak a letelepedési kötvények, az orosz és kínai uzsora hitelek, illetve azok a magas kamatozású magyar államkötvények, amelyek hozamának kitermelése sajnos reménytelen. Végül pedig az orbáni diktatúra lepaktált az orosz diktátorral. Mindezek miatt az Európai Unió végre felfüggesztette a kifizetéseket és ezt teljes joggal tették, a magyar korrupciós ügyek
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/275564936_1416557638778125_7257306958908855580_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=h16vVt6Yb_oAX8jclMn&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_2fP0I5HWDXmsulrZlZVVFeVVpTSSRKr-pWB7SEdW7nQ&oe=62BC0BEB
uploads.disquscdn.com/images/4722bf15f729af3c757fdad19177a29d2fb455de519098c8f8e29621470e4b2a.gif?w=800&h=460
szaboria1
Az új adó állítólag a rezsicsökkentés fenttartásához kell. Kik fogják megint ezeket az adókat megfizetni ? Nem a NER et.sak nekik a rezsicsökkentés sokkal nagyobb mint az átlag embereknek.
ómió
@Eladott Ország: Ilyen rossz a "píárotok", bolsiék gyagyása, hogy ezeket a hazugságaitokat még a hitelminősítőkkel se vagytok képesek megetetni!? Hát, hogy lesz ebből efftársi 5-éves terv meg Lenin Díj!? Húzzatok bele, vazze, mert azok totál az ellenkezőjét publikálják!
nezelodo
@ómió: ma 9:14. Érdekes a te szemléleted, mindig Gyurcsánynál kötsz ki, pedig több mint másfél évtizede megbukott, mégis olyan nagyon rettegtek tőle. Két módon emlegetem a Fletót, és megbocsáthatatlan a bűne, ő hozta a nyakunkra Orbánt. A másik súlyos hibája, hogy bezáratta az OPNI-t, és a hozzád hasonlók az utcára kerülve Orbán propagandistáinak vezényletével, mindent megtesznek az ország lakosságának az egymásnak ugrasztásáért, a politika hovatartozásuk mentén.
ómió
@nezelodo: Arról még nem hallottál, hogy minden relatív? Arról, hogy éppen eszerint létezik viszonyítási alap és viszonyítandó adat is!? Ez totál nem "efftársi"!? Pedig, akkor is ez van és még "rettegésfüggetlen" is! Ha meg Böszme gazdád bűnét keresed - van neki számtalan (az ország szétlopása, államcsődbe döntése, népzsebelés, még a vörös csillagát is lehazudja az égről, stb.) - ne az ellenfelére kend miatta a szart! Az meg, hogy egy tucat kórházat bezáratott, köztük az OPNI-t is, nyilván onnét jön, hogy ellopta a fenntartásukra valót is, plusz az a veszély se fenyegette emiatt, hogy a magadfajta elmebeteg bolsikat egy ilyen intézmény a normalitás útjára tudná terelni!
nezelodo
@ómió: Látod, még a böszme sem gondolta, hogy az ő gonosz tetteit Orbán magasan szárnyalva meghaladja, ami lopást, és az államadósság megtöbbszörözését illeti. Csapkodja is a homlokát táncikálás közben, hogy neki még az a nyamvad MANYUP ellopása se jutott ezébe, az meg álmában sem fordult meg a fejében hogy kerítsen egy tehetséges gázszerelőt, és stadiont építsen a kerti budi mellé. Nagyon fantáziaszegény volt, és mégis, ha a vezéred felőle álmodik, felsikít álmában és reggel vakkomondorosat játszik miatta élete párjával.
Pálinkás Pál
nesze nektek 3 millió [email protected] annak örülök, mivel többségetek csóringer, ti szívjátok!...no meg megköszönhetitek a román parazitáknak is, őket nem érinti,röhögnek rajtatok!
ómió
@nezelodo: Most az efftársaid által szétlopott ("privatizált") több, mint 10000 milliárdnyi "társadalmi tulajdon" Fideszre hazudásán görcsölsz inkább, vagy azt az államcsődötökhöz vezető 22000 milliárdos adóssághegyeteket akasztanád a nyakukba, aminek a kamatos kamatai 12 év alatt mára már megduplázták azt? Hirtelen el se tudtad dönteni!? Mi ez az "efftársi bizonytalanság" nálad!? Meg még azzal is "büszkélkedsz", hogy az állami nyugdíjkasszából milyen "sikeresen" kiloptak Pufajkás és Bokros efftársaid 3000 milliárdot efftársi magánkasszákba, hogy az állam még az aktuálnyugdíjakat is csak eladósodása terhére, kölcsönből volt képes fizetni!? És ezt nem "prájdoljátok" még, csak az aberrációt!? Na, ne má'! Aki meg az államtól ellopott pénzt visszatette az állam zsebébe, efftársilag az "lop"!? Aszta! És még az is csípi a bolsi csipát, hogy van egy "gázszerelő", aki ahelyett, hogy efftársiasan "privatizálna", szóval lopna, képes még pályázatokra jelentkezni, horribile dictu azokat megnyerni is és azok alapján létesítmények megépítésével is nyereségekre szert téve gazdagodni!? Na, ne má'! Hát, ez valóban nem "efftársi"! És te ilyeneket "hintve", rendszerint mindig Böszme efftársad ánuszából szoktad harsogni a tutit, vagy elég ehhez neked egy bolsi pártértekezlet soha el nem múló hatása is!?
Aki Én
@ómió: Jólértem balfasz? Akkor ez egy életmentő megszorítás?
Jobbat találj ki az áremelések, megszorítások mentegetésére, te buta suttyó bolsi.
Vagy lásd olyan ,,reálisan", mint a Gyurcsányféléket.
...ha már állandóan Gyurcsányozol, te nosztalgiázó kommunista.
ómió
@Aki Én: Még mindig a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája sanyargat téged, bolsiék fajkreténje!? Szar ügy! Ezen túl még olyanról se esett szó a bolsi pártszemináriumon soha, hogy léteznek az egészséget túlzásba vitt, vagy, akár csak "sima" fogyasztásukkal, használatukkal károsító termékek is!? A Lenin összes se említi!? Na, ne má'! De, mindegy! Ha megkaptad a donor agyat, talán majd megérted!
Aki Én
@ómió: Még egy ilyen egysíkú, ostoba bolsi kotorékot, mint te...
ómió
@Aki Én: Szóval, nem javult a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája, efftársék elmebetege!? Talán, ha a szedálásoddal próbálkoznának az ápolóid!
Aki Én
@ómió: Nem unod még a sablon mondataidat, te szellemi képtelen?
szaboria1
Akkor a cukor betegek megint drágábban jutnak az édesitő szerekhez.
ómió
@Aki Én: Bolsiék gyagyása! Nem unatkozol még, naphosszat ott az elmeosztályon?
Aki Én
@ómió: Nem unod még a sablon mondataidat, te szellemi képtelen?
ómió
@Aki Én: Mi történt, bolsiék gyagyása!? Ez a mondat akadt fent nálad ott az elmeosztályon? És a szedáltságod se tűnteti el?
Aki Én
@ómió: Bolsiék gyagyása! Nem unatkozol még, naphosszat ott az elmeosztályon?
Feró25
Hát azért van rengeteg olyan élelmiszer ami a haldokló nyugaton sokkal olcsóbb és nagyságrendekkel jobb minőségű.
ómió
@Aki Én: Na! Már az elmeosztályi környezetedet is másokra hazudnád, bolsiék elmebetege!? Nem elég, amikor csak a tetves lopósbolsiságodat próbálod?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.