Mindig is kritikus volt a kormánnyal szemben.

"Aki ismer, tudja, hogy milyen iszonyú büszke vagyok rá, hogy az egész pályafutásom során a mindenkori kormánnyal szembeni kritikai szemléletet képviseltem”

– mondta Balogh Judit a Telexnek. 

A Szeged Tv Téma című műsorának végén a Csongrád-Csanád vármegyei nézőktől köszönt el a héten, a videót fent lehet visszanézni.

Balogh szerint „ez nem egy megtervezett esemény volt”, a vármegyés javaslatról a műsor előtt pár perccel érkezett a hír, és az adásban is beszélgettek a főispánokról Jámbor Andrással, aki mondta, hogy készüljenek fel, nemsokára ők is Csongrád-Csanád vármegye lesznek. „Ez adta az ötletet az elköszönéshez” – mondta a Telexnek Balogh Judit, a Szeged Televízió műsorvezetője-hírigazgatója. Szerinte egy ilyen „mértékű irónia még épp belefért”.

Meglepte egyébként, hogy milyen sokan vádolták meg szervilizmussal a kommentekben, és hányan feltételezték róla, hogy majd biztosan kap valami jó kormányzati állást. Balogh korábban az ATV műsorvezetője is volt. Többek között ő volt az, aki a kérdéseivel egy alkalommal teljesen kihozta a sodrából Novák Katalint.

Hozzátette:

büszke rá, hogy elsőzött a vármegyézéssel, de azért felmerült benne, hogy a legközelebbi vicchez a papír és a víz mellé odakészít egy vicctáblát is, nehogy félreértsék

Forrás: 444.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
@namihami: Szerinted ezzel nyalt Orbánéknak? Szerintem pedig ironizált.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Na, ugye, hogy neki a "bolsi kanton" jobban tetszene!
Gazella
Mija a hazánk a szívügye ennek a szőke pinának.
Baker
@Nyírfa: Én mindig kedveltem. Kb azóta váltottam az RTL híradóra, mikor Balogh Judit elment az ATV-től. Mondhatni, egyszerre lett elegünk a Kárász és tsai kisebb-nagyobb alákérdezéseiből, benyalásaiból és elhallgatásaikból..valamint irányított kérdéseikből.
Yoda69
@Gazella: Te ebben az uj/regi hazában csak jobbagy lehetsz. Jobb, ha megbékélsz vele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.