Facebook bejegyzésében tette helyre Rétvári Bence, a Belügyminisztérium államtitkára Dobrev Klárát, aki – mint írja – bejegyzésében az Eurostatra hivatkozva azt állítja, hogy „a magyar pedig Európa egyik legszegényebb népe lett”.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Rétvári másról beszél, mint bodóné amikoor a bor árát kérik tőle. Dobrev nem a szegények számáról beszélt, hanem a vásárlóerőről- és a lakossági fogyasztás mértékéről- ezeket az adatokat hozta az eurostat-tól:
"A politikus által megosztott Eurostat-adatok a háztartások fogyasztását vizsgálják az EU-átlag arányában. Eszerint míg Szlovénia 87 százalékon teljesít, addig Csehország 85-ön, Lengyelország 84-en, Románia pedig 82-n. Meglepőbb, hogy Romániához képest eszerint lemaradt Horvátország is, ami 73 százalékon áll, míg Magyarország 70-en."
Rétvári hiába olyan vehemens- semmit nem cáfolt abból, amit DK mondott.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@verőce21: jól van kis dedós! most szépen töröld meg a nózidat és gondolj viktorra...,talán töle mosolyra derülsz ! ;)
Maccska
@Nyírfa: az eurostat nem kormánylap
Nyírfa
@Maccska: Hogy te mennyire képben vagy, csodállak érte! Vasárnap.hu, mond valamit? Költői kérdés , kímélj meg magadtól.
magyar1
Nem tudom a statisztikát biztosan a gazdagok képviselik, de most látom a múlt évben megemelt ecet 250.-ft-ról egy hét alatt 380-ra emelkedett. De a 23.-ft-os zsemle is jelenleg 50 ft.
Bár a képviselők a saját fizetéseiket minden évben milliós tételekben emelik és nem is vásárolnak, nem tudják mit jelent ez.
csak úgy....
@magyar1: szokták mondani, igyál egy ki ecetet,attól jö meg az eszed...,talán ezért is drágítja a fidesz mesterségesen! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.