A nyilatkozatháború folytatódik! 

„Ez a két magyar miniszter olyan, mint Dumb és Dumber abban a Jim Carrey-filmben, ha azt hiszik, hogy az emberek majd boldogan kifizetik a különadót és egyik napról a másikra egy drágább légitársaságot választanak”

– mondta Michael O'Leary, a Ryanair első embere az Euronewsnak Gulyás Gergelyről és Nagy Mártonról.

A Ryanair vezérigazgatója Nagy Mártonról és Gulyás Gergelyről: "olyanok, mint Dumb és Dumber"

Fotó: VALERIE MACON / AFP

O'Leary azt is hozzátette, hogy nem vonulnak ki Magyarországról.

„Nem hagyjuk magukra a magyarokat, hogy aztán ki kelljen fizetniük a drágább jegyeket és ezt az idióta adót. Minden tőlünk telhetőt megteszünk ez ellen az őrült döntés ellen.”

- mondta a vezérigazgató, majd hozzátette:

"Ez a hülye adó kevés hasznot hoz az államkasszának, de annál nagyobb kárt tesz. Csökkenteni fogjuk az érkező és induló járataink számát Magyarországon. Azzal, hogy a Ryanair és a Wizzair is ritkítja a járatsűrűséget, és a jegyek drágulnak, Magyarország veszít a vonzerejéből, így kevesebb turista fog érkezni.”

A Ryanair vezérigazgatója korábban többszörösen idiótának nevezte az MNB volt alelnökét és Orbán korábbi gazdasági tanácsadóját, mindegyik fél bocsánatkérésre szólítja föl a másikat, a fogyasztóvédelemért felelős Igazságügyi Minisztérium pedig soron kívüli vizsgálatot indított az ír légitársasággal szemben.

Forrás: 444.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nem lehetne ez a O'Leary a hazai ellenzék vezetője?
Ezzel a mentalitással már nem itt tartanánk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 14:55 ☻ A többgenerációs román cigányod akar kilépni az EU-ból és akar Közép - Ázsiához a kipcsakokhoz csatlakozni. A dagadt bűnöző Cipolla ( Csipolla) mondta, hogy Európán kívül is van élet, ha neki ez jó, akkor takarodjon innen a pics*ba és minket hagyjanak békében élni! Hab a tortán. Boldog szülinapot! Extraprofit. Marx testvérek! Kár azért a tortáért...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/282795074_2100259780178745_2753090346908991123_n.png?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=afdUTD2opNQAX95ppPl&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8eQ4rRJWi5CUrbSJw7__SjS0yaNI0UG4JjuldOSPF-xg&oe=62B97A06
Németh István
@Eladott Ország: @Clavigo: @Aki Én: @simmering73: no ti sperma csökevények, de inkább kiszáradt sperma hulladékok egyet felejtetek el! Ha magyarok vagytok azért, ha nem magyarok vagytok és véleményt mondtok azért >> egy pöcs aljas körökből származó söpredék képviselő, cégvezetőnek csúfolt senkiházi a kolorádó bogarak életvitelét sem befolyásolhatja a véleményével nem hogy neki és bandájának kenyeret adó ország vezetésének bármely tagját! Egy utolsó senkiházi szarkotorék aljas népképviselő - lehet, hogy ahonnan származik az valami szarkotorék faj - szolgáltató szolga akinek a díját be kell fagyasztani amíg át nem nevelődik! Várhatóan örökre, mert váltózni képtelen -agya sincs!
ómió
Te meg úgy fizetsz majd, mint félkegyelműhöz illik!
Néro2
Nem is olyanok ! Sokkal idiótábbak.
Németh István
@Néro2: Ezek az ír senkiháziak nyugodtan takarodjanak a fenébe! - Na milyen gentlemanus voltam!?
evacica
Igaza van a Ryanair izgatójának! Fáj az igazság?! Mocskos kormány ez a miénk még a holdat is ellopnák ha elérnék! A birka nép meg kajolja Orbán hazugságait, jól át mosták a sok birkának az agyát! Ehhez ért a fidesz és Orbán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.