A nyilatkozatháború folytatódik! 

„Ez a két magyar miniszter olyan, mint Dumb és Dumber abban a Jim Carrey-filmben, ha azt hiszik, hogy az emberek majd boldogan kifizetik a különadót és egyik napról a másikra egy drágább légitársaságot választanak”

– mondta Michael O'Leary, a Ryanair első embere az Euronewsnak Gulyás Gergelyről és Nagy Mártonról.

A Ryanair vezérigazgatója Nagy Mártonról és Gulyás Gergelyről: "olyanok, mint Dumb és Dumber"

Fotó: VALERIE MACON / AFP

O'Leary azt is hozzátette, hogy nem vonulnak ki Magyarországról.

„Nem hagyjuk magukra a magyarokat, hogy aztán ki kelljen fizetniük a drágább jegyeket és ezt az idióta adót. Minden tőlünk telhetőt megteszünk ez ellen az őrült döntés ellen.”

- mondta a vezérigazgató, majd hozzátette:

"Ez a hülye adó kevés hasznot hoz az államkasszának, de annál nagyobb kárt tesz. Csökkenteni fogjuk az érkező és induló járataink számát Magyarországon. Azzal, hogy a Ryanair és a Wizzair is ritkítja a járatsűrűséget, és a jegyek drágulnak, Magyarország veszít a vonzerejéből, így kevesebb turista fog érkezni.”

A Ryanair vezérigazgatója korábban többszörösen idiótának nevezte az MNB volt alelnökét és Orbán korábbi gazdasági tanácsadóját, mindegyik fél bocsánatkérésre szólítja föl a másikat, a fogyasztóvédelemért felelős Igazságügyi Minisztérium pedig soron kívüli vizsgálatot indított az ír légitársasággal szemben.

Forrás: 444.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nem lehetne ez a O'Leary a hazai ellenzék vezetője?
Ezzel a mentalitással már nem itt tartanánk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Nem lehetne ez a O'Leary a hazai ellenzék vezetője?
Ezzel a mentalitással már nem itt tartanánk.
namihami
"Ez a hülye adó kevés hasznot hoz az államkasszának, de annál nagyobb kárt tesz. Csökkenteni fogjuk az érkező és induló járataink számát Magyarországon. Azzal, hogy a Ryanair és a Wizzair is ritkítja a járatsűrűséget, és a jegyek drágulnak, Magyarország veszít a vonzerejéből, így kevesebb turista fog érkezni.”
Nem a közgazdaság a szakterületem, de ezt mondtam.
Csak a hülye és a fideszes kormány""szakember"" nem látta?!?!? (bár a két kategória között nem látok nagy eltérést)
Nyírfa
A Ryanair vezérigazgatójának minden szava zene füleimnek! :)
Végre valaki annak nevezi őket és viselt dolgaikat, amik.
csak úgy....
@KisTehen: fogadjunk 10 millióba,hogy nem lesz bünti! :) orbánék örülhetnek ha nem ök fizetnek..
simmering73
Fidesz kormány = segghülyék gyülekezete.
csak úgy....
@Nyírfa: fogadok,hogy megfingatja fideszéket ! :)
Eladott Ország
Ezek szerint senki nem szólt Nagy Mártonnak, hogy ha már közgazdásznak hülye a Ryanair vezérigazgatója szerintem is nyugodtan elküldheti neki a Közgazdaságtudomány hülyéknek ,tökfejeknek című kézikönyvet, propagandistából van éppen elég, és sokkal hatékonyabbak is, mint ő. Lehet, hogy másutt képzett társadalomra, jogállamiságra, innovációra, működő piacgazdaságra építettek, és az erőforrásokhoz való hozzáférést alapdefiníció szerint nem a haveri, rokoni, korrupciós szálak mozgatják? Lehet, hogy máshol nem élték fel egy évtized alatt a jövőt? Ajánlott olvasmány Nagy Mártonnak is, ameddig megérkezik Michael O’Leary Ryanair-vezérigazgató dedikált könyve – Jaksity György: A Rezsi fiú esete Mari nénivel. Marcika, nem a rezsi sok, hanem a rizsa.
csak úgy....
@Eladott Ország: szar lesz marcinak ha kiderül,hogy nincs hevesen...
Peller Anikó
"a fogyasztóvédelemért felelős Igazságügyi Minisztérium pedig soron kívüli vizsgálatot indított az ír légitársasággal szemben."

Akkor úgy látszik a fogyasztóvédelem már nem az aminek látszik, mert ha az lenne akkor a zorbánékat rég el kellett volna kaszálni a fogyasztók védelme érdekében.

A kormányzat a fogyasztóvédő hivatalt a saját politikai céljainak érdekében használja, politikai megtorlásul.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 12:01
Nem vonulnak ki,előbb kaszálják a nagy kártérítést.El kellene olvasni a cikket nem csak úgy ide böffenteni,hülyegyerek.
"Ehhez hozzátette, hogy már panaszt tettek az Európai Bizottságnak a magyar kormány különadója miatt."
Onnan európai bíróság,majd kártérítés,te meg örülhetsz,hülyegyerek.
Nyírfa
@csak úgy...: 12.59

Biztos nyerő vagy, úgyhogy betársulok! :)
csak úgy....
@KisTehen: neked cikk nélkül nincs fantáziád? :) fogadás áll ?
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 13:23 ♦ A Ryanair panaszt tett az Európai Bizottságnál a magyar különadó miatt...
A Ryanair panaszt tett az Európai Bizottságnál a magyar különadó miatt
www.portfolio.hu/uzlet/20220623/a-ryanair-panaszt-tett-az-europai-bizottsagnal-a-magyar-kulonado-miatt-552263
Eladott Ország
@FLETÓ: „Figyeld meg, ez a kapitalizmus megdöglik és elássák, lenn is jobban fog élni, mint mi itt fönt. S amikor éjfélkor szellemjárás lesz, hogy húúú, akkor nem ő jön föl kísérteni, hanem mi megyünk le enni...” ( Hofi)
„Ez a tipikus helyi kiskirály. Korona van, fej nincs.” ( Hofi)
csak úgy....
@KisTehen: 13:06 orbán is európai törvényt sért,hogy nektek magyaroknak olcsóbban adja a benzint,dieselt! -ezért is fizetni fog! -persze ti csak fidesz irányból bírtok gondolkodni a kettös mércétekkel..
szedjétek rá a fönit,hogy lépjen ki az unioból, akkor legalább a gyülölt nyugati multik is odébbállnak,marad nektek a zseni lölö és a csodaszarvas ...
Aki Én
@KisTehen: Amikor a fidesz egyik leányvállalata az anyavállalat mellé áll, akkor az a magyarok összezárását jelenti?
Eszméletlen, amit itt megint összeokádsz akár percenként kétszer is.
Te elmebeteg vagy, ez nem is kérdés.
Még szerencse, hogy fideszes.
Clavigo
Ez a csávó egy hatalmas király...! Pont leszarja az Übermuzsikot,,meg az idióta picsanyalóit...:):):)
Clavigo
@KisTehen: a like. véletlen volt,,kis böccém..Ne bízd el magad ,,kesanya..
csak úgy....
@KisTehen: bagatelizász oszt majd fizetitek a büntit...,persze a tedolgod.
Aki Én
@Clavigo: Állítólag ez a tehén egy bika.
Pláne van baj...
simmering73
"A fasiszta magyar állam régi elgondolása, hogy amikor nincs elég pénze, akkor egyszerűen ráterheli a költségeket és veszteséget a magáncégekre vagy közvetlenül elveszi a nyereségüket. Ennek kirívó példája, amikor egyes cégeknek a beszerzési árnál olcsóbban kell adniuk a terméküket, s ha ezt nem teszik, megbüntetik őket. Ilyen csak fasiszta államokban lehetséges. Ugyanerre a logikára hajaz, amikor a sikeresen és gazdaságosan működő cégeket vagy gazdasági szektorokat “extraprofitadó” címén egyszerűen kifosztanak. Jól mondja a Ryanair: ez útszéli rablás."
nepszava.us/a-fasiszta-allam-sarcolja-a-cegeket-de-nem-tudja-puskatussal-agyonverni-es-deportalni-oket-ezert-vegul-a-lakossag-fizeti-meg/
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 14:55 ☻ A többgenerációs román cigányod akar kilépni az EU-ból és akar Közép - Ázsiához a kipcsakokhoz csatlakozni. A dagadt bűnöző Cipolla ( Csipolla) mondta, hogy Európán kívül is van élet, ha neki ez jó, akkor takarodjon innen a pics*ba és minket hagyjanak békében élni! Hab a tortán. Boldog szülinapot! Extraprofit. Marx testvérek! Kár azért a tortáért...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/282795074_2100259780178745_2753090346908991123_n.png?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=afdUTD2opNQAX95ppPl&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8eQ4rRJWi5CUrbSJw7__SjS0yaNI0UG4JjuldOSPF-xg&oe=62B97A06
Németh István
@Eladott Ország: @Clavigo: @Aki Én: @simmering73: no ti sperma csökevények, de inkább kiszáradt sperma hulladékok egyet felejtetek el! Ha magyarok vagytok azért, ha nem magyarok vagytok és véleményt mondtok azért >> egy pöcs aljas körökből származó söpredék képviselő, cégvezetőnek csúfolt senkiházi a kolorádó bogarak életvitelét sem befolyásolhatja a véleményével nem hogy neki és bandájának kenyeret adó ország vezetésének bármely tagját! Egy utolsó senkiházi szarkotorék aljas népképviselő - lehet, hogy ahonnan származik az valami szarkotorék faj - szolgáltató szolga akinek a díját be kell fagyasztani amíg át nem nevelődik! Várhatóan örökre, mert váltózni képtelen -agya sincs!
ómió
Te meg úgy fizetsz majd, mint félkegyelműhöz illik!
Néro2
Nem is olyanok ! Sokkal idiótábbak.
Németh István
@Néro2: Ezek az ír senkiháziak nyugodtan takarodjanak a fenébe! - Na milyen gentlemanus voltam!?
evacica
Igaza van a Ryanair izgatójának! Fáj az igazság?! Mocskos kormány ez a miénk még a holdat is ellopnák ha elérnék! A birka nép meg kajolja Orbán hazugságait, jól át mosták a sok birkának az agyát! Ehhez ért a fidesz és Orbán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.