A hvg.hu megkeresésére Újpest momentumos polgármestere, Déri megmagyarázta a vicc fogalmát, és közölte, kiáll az LMBTQ jogok mellett. A Momentum elnöke viszont azt mondta, Déri posztja "semennyire" nem összeegyeztethető a párt értékeivel.Kitört a botrány a Momentumban az újpesti polgármester melegvicce miatt
Fotó: Facebook/Déri Tibor

Melegviccet posztolt privát Facebook-oldalán Déri Tibor, Újpest momentumos polgármestere. Ez volt a vicc, amit a polgármester később törölt. 

Kitört a botrány a Momentumban az újpesti polgármester melegvicce miatt

A hvg.hu megkereste a polgármester a viccel kapcsolatban, aki válaszában megmagyarázta a vicc fogalmát.

„Rendszerint ismeretlen szerzőtől származó, csattanóval végződő, rövid, nevettető, kitalált történet, gyakran párbeszédes alakban”

- reagált Déri. 

A lap megkérdezte a Momentum nemrégiben megválasztott elnökét, Gelencsér Ferencet, hogy mennyire tartja összeegyeztethetőnek pártja értékeivel Déri posztját, amire az elnök csak röviden válaszolt: "Semennyire. Beszélni fogok Tiborral".

Forrás: hvg.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macskaszem
Hülyeség, ilyen alapon rendőr, anyós, szőke nős, sőt politikai viccek sem lehetnének.
rokker33
@Macskaszem: a faszszopó buzik minden szaron megsértődnek,pedig ők nekik kellene szégyelni magukat, hogy egy aberrált korcsok!Persze a prájd az nem sérti a NORMÁLIS HETERO EMBEREK JOGAIT UGYE???
Macskaszem
@rokker33: Én a viccet szeretem, de amit te itt előadsz, az gyűlölködés, kirekesztés, homofób szemétkedés. Nekem semmi bajom nincs a melegekkel. Éljenek boldogan azzal akit szeretnek, nem is értem mért zavar ez egyeseket.
Nessy
Érdekes, amikor lelkesen buziznak, az senkit nem sért a buzizók szerint! Ennél otrombább vicceket is lehet hallani úton útfélen más témákban.
ómió
Van még remény, ha a "haladók" is saját magukon poénkodnak!
rokker33
@Macskaszem: ez nem egy humor oldal és komolyan gondolom amit irtam! A rohadt buziknak már több joga van,mint egy NORMÁLIS HETERO EMBERNEK! Mi nem viccelhetünk a buzikkal mert az sértő számukra, de ők nyugodtan tüntethetnek a normális hetero emberek ellen,mert nekik joguk van nekünk meg nincs! Szerinted ez normális?? Mert szerintem nem!
Macskaszem
@rokker33: Szögezzük le, soha nem tüntettek a heteró emberek ellen. Saját magukért, meg a magadfajta becsmérlő, lenéző emberek miatt tüntetnek.
Amúgy áruld már el, mi az amihez neked nincs jogod, nekik meg van.
Peller Anikó
Pedig a vicc jó volt. Én ugyan utálom a buzikat, de ez itt most nem számít. Vicc és kész.
Peller Anikó
@Nessy: Az élő emberek melegek, a halottak hidegek. A meleg nem különbözteti meg őket, mert minden élő ember cirka 37 fokos. Celsius. Ha mondjuk 47 fokosak lennének a buzik akkor lehetnének melegek. Így csak buzik, mindenfajta lelkesedés nélkül. Vagy hidegek, mint minden döglött buzi. Vagy nem buzi.

A Föld túlnépesedett.

Ha nem prájdolnának a kutya sem törődne velük (amennyiben nem molesztálnák a gyerekeket, de nem)
Nessy
@Peller Anikó: Ne keverd őket a pedofilokkal! A gyerek molesztálás, gyerek pornográfia a pedofilok területe, sajnos néha a végzetes tettek is. De miután belőlük minden területen akad pár, elsősorban hapsi, arról ritkán szól a fáma. A "buzik" nem igazán molesztálnak kiskorúakat.
Nessy
@rokker33: Miért ne vonulhatnának föl a heterók is? Eggyel több felvonulás már senkit sem zavarna.
Peller Anikó
@Nessy: Hát nem egészen, ha egy pasi egészen kicsi lánykákra bukik az pedofil.

Ám ha egy pasi egészen gyerek fiúcskákra bukik az bizony buzi, pedofil (is).

Nem tudom vannak e felnőttszerű nőivarúak akik hasonló gyerek fiúkra gerjednek, az pedofil. Ha ilyen fajtájúak kislányokra vágynának -nem keverendő a gyerekszeretettel- hát azt nem tudom mi, de torzszülött az is, mint az előbbiek.

Akkor a vicc, mi a különbség a pedofilok és a tanárok között?

- Hát a pedofil szereti a gyerekeket. (javítsatok ki ha elrontottam)
Macskaszem
@Peller Anikó: Sajnálom, hogy beálltál a bunkók közé. Aki gyerekre izgul, tök mindegy, hogy fiúra vagy lányra, az 100% pedofil. A melegek nem gyerekre izgulnak, hanem azonos nemű felnőttre. Ne haragudj, de okosabbnak gondoltalak.
Peller Anikó
@Macskaszem: "A melegek nem gyerekre izgulnak"

Khmm, ezt honnan tudod ilyen biztosan? Megpróbáltam pontosítani, melyik sort nem értetted? Akkor mégegyszer:

Ám ha egy pasi egészen gyerek fiúcskákra bukik az bizony buzi, pedofil (is).

Nem érthető? Melyik rész volt a bunkóság? Talán a vicc?
Macskaszem
@Peller Anikó: Bocs, az "is" szócska elkerülte a figyelmem.
rokker33
@Macskaszem: menj oda egy két buzihoz élj a szólásszabadsághoz való jogoddal és egy csókolózó buzi párnak mondd azt hogy 'hülye buzik!' Ha feljelentést tesznek ellened meghurcolnak keményen főleg az erősen liberális országokban pl usa svéd stb! Próbáld ki!
Macskaszem
@rokker33: Eszembe nem jutna odamenni bunkóskodni. Tudniillik nem vagyok bunkó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.