Bujdosó Eszter, a Holtankoljak.hu ügyvezetője rámutatott, a nyáron megnövekedett üzemanyag igényt már nem biztos, hogy ki tudják szolgálni a kutak.

Már most is azt tapasztalhatjuk, hogy a benzinkutakon néha elfogynak a prémium és a hatósági áras üzemanyagok is. Ezek az ellátási problémák egyre gyakoribbak, a mezőgazdasági vagy a turisztikai szezon miatt is egyre nehezebben tudja ellátni a Mol a magyarországi hálózatot.

A nyár miatt állandó benzinhiány jöhet a kutakon

Fotó: 123RF.com

Az első aratások elindulásával tehát július-augusztusra fog igazán fokozódni a helyzet, és az sem segített, hogy az OMV schwechati üzemében baleset történt, onnan még mindig nincs információ, hogy a termelés mikor indul újra, és a kiesés mekkora időszakra, mennyiségre vonatkozik.

Bár a Mol százhalombattai finomítójában történt tűzeset után ezen a héten már teljes kapacitással üzemel, Bujdosó szerint a kiesés így is megérződik.

Közgazdasági tény, hogy a hatósági áras termékekből egy idő után hiány lesz. A tankolási nehézség pedig bárhol előfordulhat az országban, eddig, a rendszámos megkülönböztetés előtt csak a határ mentén volt ilyen probléma

- figyelmeztetett Bujdosó.

Forrás: Portfolio.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
A lipsik mindig ilyen hülyeségekkel, ręmhírekkel riogatják az állampolgárokat...?
Hát csoda, ha pánikszerűen otthagyták őket a szavazóik...?
csak úgy....
@verőce21: persze ha németországról írta volna ugyan ezt,akkor te most tapsikolál és kétséged sem lenne! :) jó nagy seggfaj vagy,te sötétben is lipsit látó fidesz kontaktlencsés!
Rockxy
a nyár miatt...
hát kérem, szankcionálni kell azt a nyarat!
sőttt, előre a bojkott útján!
ómió
Szóval, az efftársak nem használják ki a "piaci ár" fizetésének lehetőségét!? Hova lett az "efftársi öntudat"!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.