2020 végén a Spirit FM-től és az ATV-től igazolt a 168.hu-hoz Fiala János vándorműsorával, a Kelj fel, Jancsival.

Fiala János kitálalt: "vállalhatatlan feltételek" miatt hagyta ott a 168 Órát

A betelefonálós műsor ma volt utoljára hallható a 168 Óra Youtube-csatornáján, és Fiala János a Media1-nek elmesélte, mi vezetett a szakításhoz.

A veterán rádiós elmondta,

néhány hónapig a tenyerükön hordozták, utána viszont egyre rosszabbak lettek a feltételek.

Az első három hónapban még jobb feltételeket biztosítottak számára, mint amire amúgy Fiala igényt tartott volna. Stúdiót béreltek a Pannónia Filmstúdióban az adás idejére, jobban megfizették, mint amit kért, és nagyobb stábot kapott, mint amire szüksége volt, vagyis minden értelemben nagyon megbecsülve érezte magát, úgy érezte, hogy a tenyerükön hordozzák. A 168.hu ezenkívül híreket készített a műsorában elhangzottakról, a leiratoknak köszönhetően sokakhoz jutott el a műsor tartalma.

Néhány hónap elteltével a cégvezetés elkezdte megváltoztatni a feltételeket, és a stáb olyan kicsire zsugorodott, továbbá az anyagi feltételek is rosszabbak lettek, hogy Fiala köszönte szépen, inkább kiszállt.

Műsora a nyári szünetet követően, szeptember 12-én folytatódik a keljfeljancsi.hu oldalon. Fiala János saját streamingműsorához jelenleg támogatókat keres.

Milkovics Pál, a 168 Órát tulajdonló Michaeli, Schwartz & Brit Media Zrt. vezérigazgatója és társtulajdonosa gyorsan reagált a Media1 cikkére, és lényegében azt írja, Fiala nem mondott igazat.

Forrás: media1.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Egymást hazugozzák az efftársak? Találó!
jesz
nem a feltételek vállalhatatlanok, hanem Fiala a vállalhatatlan...erőlködik...erőlködik... de nem megy ez neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.