Sokan már most mellékállásban többet keresnek, mint tanárként, és a felmondásukat is letétbe helyezték. Ha szeptemberben nem érkezik el a pedagógusok számára a pozitív fordulat a kormány részéről, akkor számos iskolában nem tudják elkezdeni a tanévet a tömeges felmondások miatt - állítja a Pedagógus Szövetség (PSZ) elnöke, Szabó Zsuzsa,

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@Nessy: 11:15, Ez teljesen nem így van, kurvasok hitelt vettek fel. Nekünk.
(maguknak a pénct vették fel, nekünk a hitelt)

@Nessy: 11:17, Sajnos a férgek nem mennek el, azok jönnek. És pont itt ontják az észt. Öntik ránk a fidesz ars puetikéjét, mint a kéretlen leveleket. Lájkolják is magukat ezerrel, meg kell dolgozni azért kis pénzért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Maccska: Az ne zavarjon, hogy alacsony kamattal kaptunk anno IMF hitelt, aminek az el nem költött részét 2010-ben már az Orbán kormány költötte el.!
Mennyi is volt akkoriban az euro árfolyam? Az állam adósság a fele a mostaninak. És akkoriban is világ válság volt!
Eladott Ország
@Maccska: ma, 12:16 ☻ 2010-tő ki rabolta le totálisan az országot és urlakodik a nép nyakán?! Ki duplázta meg az államadósságot és csinált az országból Európa koldusházát/Bangladesét a kurva anyátokba! És azt komolyan gondolod, hogy a "hosszú lejáratú hitellel semmi gond," akkor amikor a forint elszállt a picsába és 400 forint felett van, te hülyegyerek és a még nem tudjuk hogy hol áll meg a forint! Fordulj orvoshoz, te barom, seggfej! Rohadjatok meg!
Eladott Ország
@Maccska: A bűnöző cigányod és politikai prostituált bandája az EU-tól egy kanyit nem fog kapni, a korrupció és a telibeszart jogállam miatt, ezért a rohadt geci inkább devizahitelt vesz fel unokáinkat is eladósítva, ezért a dagadt disznó börtönben fog megrohadni a bandájával együtt! Felelni fognak!
amortizáltok
@Shikari: azzal szoktam de első osztályon ám
Nessy
@Shikari: Időnként a KSH szolgáltat adatot. Mint most az Ausztriában dolgozókról.A választás előtt is több országban kint élő, dolgozó magyarokról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.