Az országgyűlés elnöke szerint a DK-s képviselő többször nem volt ott a szavazásokon, ezért elrendelte a tiszteletdíja csökkentését. Más DK-s képviselők is így jártak.

A Facebook-oldalán számolt be arról vasárnap reggel Kálmán Olga DK-s képviselő, korábbi tévés műsorvezető, hogy Kövér László, az országgyűlés elnöke megbüntette őt – írja a 168 óra online kiadása.

Megbüntette Kálmán Olgát Kövér László, mert nem volt benn több szavazáson

Fotó: Facebook/Kálmán Olga

Kálmán Olga a Facebook-bejegyzéséhez mellékelte a hivatalos dokumentumot, abból derül ki, hogy ugyan a DK frakcióvezetője a távollétek miatt igazolást adott be, de azt Kövér nem fogadta el, és csökkenteni fogja a képviselő tiszteletdíját. 

Kálmán Olga a bejegyzésében rámutatott, nemcsak ő, hanem más DK-s képviselők is így jártak.

"Természetesen az alakuló ülésről és azokról a szavazásokról van szó, amelyekről a politikai véleménynyilvánítás keretében kivonultunk. Ők azt szerették volna, hogy ott üljünk, bólogassunk, szavazzunk és tegyünk úgy, mintha ez is csak egy normális hétköznap lenne egy normális parlamenti demokráciában.

Mi nem tettük meg ezt a szívességet, mert tartjuk magunkat ahhoz, amit a képviselői mandátumunk felvételekor mondtunk: ahol lehet, gyengíteni kell ezt a hatalmat, de legitimálni soha nem szabad. Mert ez egy törvénytelen kormány, amely megszállta Magyarországot, felszámolta a köztársaságot és tönkretette a hazát. Ez, a DK politikai véleménye nem tetszett Kövér Lászlónak, ezért saját kezűleg igazolta, hogy minden úgy van, ahogy mondjuk: 30 éves parlamenti gyakorlatot felrúgva, a távolmaradásunkról szóló frakcióvezetői igazolás ellenére büntetett meg mindannyiunkat"

- olvasható a bejegyzésben, amelyben a volt tévés hozzátette, hogy tartani fogják magukat ahhoz, hogy törvénytelen miniszterelnököt, minisztereket és államtitkárokat nem fognak megszavazni.

Egyenként bünteti végig Kövér László a DK képviselőit! Tanulságos levelet kaptam a minap Kövér Lászlótól. A Fidesz...

Közzétette: Kálmán Olga – 2022. június 25., szombat

Forrás: 168ora.hu

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
Akkor bezzeg nem volt ennyire rigorózus a zsúpfedeles házmester, amikor a nemzetbiztonsági bizottság ülésére a fideszka el sem ment, akkor nem hisztizett. Pedig a fijjug még büszkék is voltak, hogy milyen rafináltan tudják a bizottságot határozatképtelenné tenni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Giovanni Alba
Akkor bezzeg nem volt ennyire rigorózus a zsúpfedeles házmester, amikor a nemzetbiztonsági bizottság ülésére a fideszka el sem ment, akkor nem hisztizett. Pedig a fijjug még büszkék is voltak, hogy milyen rafináltan tudják a bizottságot határozatképtelenné tenni.
Sziszifusz
@Shikari: 10:25

Abban az esetben ha , ...
Apfelbaum
Mikor anno a felcsúti szélhámost nem választották újra, letépte magáról a rucit, aztán jött Anikó elleni attack és a kecskeméti honvéd kórház stb...nos onnantól ellenzékben nem járt be a Parlamentbe szavazni se hónapokon keresztül,akkor kezdte kiépíteni ezt az okádék rendszert,szóval a legnagyobb hiba az ellenzéktől,hogy elfogadták azt, hogy beülnek bió díszletnek a parlamentbe,a korpás bajszú féreg addig fogja őket büntetni, hogy lassan nem keresnek majd egy forintot se
Apfelbaum
@Shikari: anyádat se büntették meg mert nem nyelt le téged te faxxopó
Csizmás Kond
...ilyen ez...ti a hatalmat próbáljátok gyengíteni Laci meg a béreteket...
Eladott Ország
Önkritika. Tragédia történt néhányszor, amikor így vagy úgy effektív elmebajosok...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274037291_482494903497469_4764161708649307623_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=8wlPtw7-Kq8AX_PSr5R&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-d96cXtSR21bIjolkzZi19wbNNGereR2J-TzPLErGqaQ&oe=62BC348F
Orbán Viktor a 2006-os veresége után nem járt be a parlamentbe, 2009-ben meg sem szólalt, előtte és utána évente egyszer, 2006-ban pedig párszor a költségvetés vitájában...
Nessy
Drága Kövér elvtárs! Amikor a saját párttársai nem mennek el a bizottsági ülésekre, amikor pár embert kivéve üresek a padsorok elsősorban a kormány oldalon, amikor lepkehálóval gyűjti be szavazásra a /-t, akkor nem ilyen fenemód szigorú! Még soha egyetlen bizottsági tagot nem büntetett meg, még csak nem is figyelmeztette őket! Ja, ez az ellenzék vegzálása, ami kormány feladat!
amortizáltok
@Eladott Ország: hát pedig van belőlük több mint kéne
jesz
Kálmán vesztére nagyobb összegű készpénzt, és mégnagyobb bankbetétet írt az adóbevallásába...na, ha nem ír be semmit, mert vagyontalan, akkor talán nincs bünti sem...
Kellett neki dicsekedni.
Eladott Ország
Orbán a 2006-os veresége után nem járt be a parlamentbe, 2009-ben meg sem szólalt, előtte és utána évente egyszer. 2006-ban pedig párszor a költségvetés vitájàban. Ehhez képest a fideszes frakcióvezető azt posztolta, hogy “Csak azért, hogy ma ne legyen félreértés: Az Országgyűlés a megválasztott képviselők munkahelye, ezért azt komolyan kell venni, mint minden más munkahelyet. Az a képviselő, akinek csak a fizetése fontos, de munkahelyére nem jár be, a szabályokat nem tartja be, az nem méltó arra, hogy az Országgyűlés tisztségviselője legyen.” Orbánék 2006 után bojkottálták a parlamenti üléseket, pedig akkor nyoma sem volt a demokrácia ilyen fokú leépítésének, bár kétségtelenül az öszödi beszéd és utóélete vetett bőven fel kérdéseket. A fidesz akkori politizálásának sikerén viszont 12 év kudarca után elgondolkodhatna az ellenzék. Azóta a fidesz teljesen leépítette a demokráciát és már egy tucat indok lett volna arra, hogy a parlamenti mandátumunkat ne a ház falai közötti színjátékra használjuk, hanem arra, amire kell: tisztességes választási feltételeket kiharcoló ellenállás megszervezésére és a hatalom valódi, helyszíni ellenőrzésére és az emberekkel való rendszeres találkozásra. Kocsis Máté nem véletlenül fenyegette meg még tegnap is az ellenzéket, hogy ha nem vesznek részt, nem kapnak jól fizető plusz pozíciókat (részt vettek). A fidesz ugyanis tudja, mit kellene csinálnia az ellenzéknek, csak nagyon nem akarja, hogy azt csinálja.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/279807698_559990958822536_3926655845362374882_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=ydMDsnLooPwAX8s-cFB&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_C_sHUBWmpCrVIZoTmYygCEsBOqsW5ojYFAnUr_pH6eg&oe=62BCBC32
izéke
@Shikari: kivéve ha fideszes tolvaj,azokat kitünteti a vén kommunista
namihami
Ki is volt az a ""távképviselő"", aki közel egy évig a munkahelye(!!!) közelében se volt látható, de a fizetést azért felvette?
Persze, akkor még 384-en voltak és a Vice addig már nem tudott elszámolni. A képviselők számának megfelezése is éppen őrá való tekintettel történt.
kereső
Milyen aláirás ez?mint egy szőrös pöcs.
Amúgy tényleg jogos! Egyáltalán minek vannak ott? Fel sem kellett volna venni a mandátumot- akkor tényleg nem lenne az ellenzék részéről "legitimitáció"- na de igy, kedves Olga???
Sziszifusz
@Shikari: 12:40
Nahát ez a döfi. "Quod licet Iovi, non licet bovi ." Amit szabad Orbánnak , nem szabad ...

Minden ellenzéki, ellenség ! Ütni vág őket még akkor is ha igazuk van.
Giovanni Alba
@Sziszifusz: ma, 13:00
Főleg akkor, ha igazuk van.
Quod licet ViktorMihály ... például kordont bontani. Bezzeg kormányon már a kihelyezett frakcióülés helyszínét is körbekerítették. Tényleg az az érzése az embernek, hogy mindent megcsinál, amit fiatalon még ellenzett.
Bolond világ, bolond hatalmaskodók
Gyurka80
@namihami: Olgicának is be kell járni a munkahelyére, mint másnak!
Cucika
Szó szerint undormány ez a kormány. Kálmán Olgának igaza van. Hazug csaló módon került kormányra. Még olyanokat is megtévesztett aki ellenzéki érzületű volt. Semmi programjuk nem volt csak az ellenzék ócsárolása minden fórumon. Most ugyanaz a szemét ül a trónon és hatalmaskodik és önkényeskedik. Normális országban az ilyennek szemétdombon a helye.
Németh István
Ezt a nagyon hülye kifejezetten érdekpicsát nem lehetne inkább kizárni! nyilván kefélni volt a gyurcsánnyal, de berúgni biztos!
Németh István
@Giovanni Alba: @Cucika: @Sziszifusz: @kereső: ti vagytok az a mocskos aljadék akik törvényes folyamatokat folyamatosan megszegitek, végrehajtásukat gátolják >> benneteket a karó hegyére kéne ültetni, és lassan percenként egy centit engedve a súlyotoknak csúszhatna az élvezetek eldorádójába moslék személyetek! Moslékok!
namihami
@Gyurka80: 15.19:. És ezzel nem lenne egyedül, ugyebár!?!?!
Csak a Bugris akkor még ""kötetlenebb"" munkaidőt szabott ki magának!
Gyurka80
@namihami: Az nem most volt.Hogy is van az elmúlnyolcévezésnél sivalkodtok? Olgica meg nagyon van messze van az (elcsalt) választási vereségtől!
csagyi
@Mirabilis: 21:53 Apám egykor azt mondta:mindenki előbb-utóbb megkapja azt amit megérdemel. Elég sokszor láttam az életemben,hogy ez az elszámolás működik. Magasról még nagyobbat lehet zuhanni. Az ítélet majd házhoz fog menni. Aki ilyen szerepet bevállal annak állandóan riadt a lelke.
evacica
Kövér egy jellemtelen senki aki visszaél a hatalmával! Ez a mai M.O vezető egy senkik!
namihami
@Gyurka80: 21.41:. Jaaaaa!?!?! Ha régen volt, akkor nem kellett bejárni a munkahelyre? De a fizetés azért mégiscsak?
Azt nem értem, hogy az ""emúttnyócév""hogy jön ehhez a helyzethez.
A csalás eddig csak a fideszoldalon merült fel gyanúban (de ki nem vizsgálva), az Olgica attól pedig valóban messze van.
Nessy
@csagyi: Nem ok nélkül van már komoly testőrsége hazánk nagyjainak! Már a saját árnyékukat is ellenzéknek, ellenségnek vélik! Kövért úgy látszik gyerek korában zsebpénz elvonással büntették odahaza! Most kiéli magát az ellenzék pénz büntetésében! Érdekes, a kormánypárti képviselők nem mennek el a bizottsági ülésekre, esetleg a szavazásra kolompolják össze a nyájat, mert különben üresek a padsoraik
telegdilaci
@Giovanni Alba: @Nessy:Azért ez magáért beszél hogy csak az ellenzéki képviselőket bünteti ez a Tetű!
Gyurka80
@namihami: Csalás a bal-libsik műfaja, be is vallotta a böszme hazudtunk ...!
csagyi
@Gyurka80: 10:11Amire te hívatkozol az 2006-ban hangzott el.Ennek a beszédnek csak egy "jól" kiemelt részleteivel próbálta elérni az akkori ellenzék a puccsot.Bár "sikeresnek" mondható eseményeket sikerült egy csoporttal elérniük. (Bp-t feldúlását) A "beszéd" igazi értelmezéséig csak nagyon kevesek jutottak el.Ha erre emlékszel akkor gondolom arra a "dicsőséges" napokra-hetekre is hogyan dúlták fel a Kossuth teret,a TV székházat és többi helyszint. Törtek-zúztak gyújtogattak ahol végig vonultak. Az akkori HÍRTV élőben és hitelesen közvetítette a szervezett dúlást.Ajánlanám (bár neked feleslegesen) hallgasd végig egyszer a teljes hanganyagot és akkor nyilatkozzál erről legközelebb.Ma is elkelne (nem kicsit nagyon) egy őszinte vallomás "arról" ami még a Holdról is látható, a jelenlegi "állapotról" Lenne egy kérésem:az izmusokat láthatóan nem tudod a maguk helyén értelmezni ezért szaladjál neki pl.a liberalizmus értelmezésének,de nem ártana átnézned az un.baloldali kifejezést sem.Talán (?) az is fel fog neked derengeni hogy 2006-tól 2010-ig kik nem jártak be sűrűn a parlamentbe. Kellemes művelődést kívánok! Szia Gyurimurci.
Emmersson71
@Shikari: Bizony, főleg visszamenőlegesen! Hány NER csicska fizetne, ha a házmester igazságos volna?!
namihami
@Gyurka80: 10.11: Te magyar vagy? Beszéled a magyar nyelvet és érted is?
A csalás és a hazugság nem ugyanazt jelenti. Ettől szép az ún ""anyanyelv"". A szavak nemcsak másként néznek ki, de mást is jelentenek.
És olvasd el Csagyi 11.31:-as kommentjét, ami még arra az önbevallott (fogod: bevallott) hazugsággal is foglalkozik. Aminek éppen a lényegét vagy nem akarjátok vagy nem vagytok képesek felérni.
Ilyet a te Orbánodtól sose hallottunk. Pedig csak egyszer hazudik---percenként.
Gyurka80
@namihami: Én értek magyarul,de te nem! Aki úgy nyer választást, hogy hazudik(trükkök százai stb) az csalással nyerte okostojás!
Gyurka80
@csagyi: Te is azok közé tartozol, akik beszopták a teddy és libsi féle dumát az igazságbeszédről? Szomorú, hogy vannak ilyen hülyék! Böszmeferi elqrta , normális országban ezért azonnal lemondanak, és akkor nem történt volna az!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.