A tűzoltók körülhatárolták a lángokat, eloltották a tüzet. 17 lakót, két kutyát és egy macskát mentettek ki a társasházból.

A katasztrófavédelem friss tájékoztatása szerint eloltották annak a tűznek a lángjait, amely Budapest IX. kerületében, a Füleki utcában keletkezett. Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy sorház jellegű, többlakásos társasház tetőszerkezete. A fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, ahova a mentők is kiérkeztek. Az egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett fékezték meg a lángokat. A tűz összesen tizennyolc lakást érintett, ezekből társhatóságokkal közösen tizenhét embert kísértek ki, és kimentettek két kutyát, valamint egy macskát is. A rajok tizenöt vízsugárral utómunkálatokat végeznek.

Korábban írtuk:

Teljes terjedelmében ég egy 18 lakásos sorház tetőszerkezete Budapesten a IX. kerületi Füleki utcában, a tűzoltók nagy erőkkel dolgoznak a lángok megfékezésén – tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

Teljes terjedelmében ég egy 18 lakásos sorház tetőszerkezete a IX. kerületben – frissítve!

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Kolozsi Péter elmondta: a tüzet körülhatárolták, a lángok továbbterjedését sikerült megakadályozni. A helyszínre a mentők is kiérkeztek, személyi sérülésről nincsen információ – tette hozzá.

Az egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett 11 vízsugárral oltják a lángokat, a tűz nyolc lakást érintett.

Forrás: mti.hu, katasztrofavedelem.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.