„Csalódást keltő eredmény, kár lenne tagadni, nem is szabad és nincs is mit szépíteni ezen”   – értékelte a vasárnapi időközi önkormányzati választás budapesti eredményeit Karácsony Gergely főpolgármester (aki egy mondat erejéig Szegedet is említette: „még Szegeden is fölényesen nyert a fideszes jelölt”).     Mint megírtuk, a 18 olyan önkormányzati időközi választásból, ahol pártjelölt is […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Geri, nagyon nem vagy hiteles a kritikáddal, mert a parlamenti választásokat te bsztad szét. Na ezt nem felejtjük neked soha.
NKF
Geri,jó reggelt! Lassan felébredsz.
Gazella
Amig balfaszkodik a baloldal, amig behunyjátok a szemeteket az elcsalt választásról... na meg amig teljesen fiatal csapat össze nem áll! addig a baloldal csak vergődik..
kereső
Most már befejezhetnéd.ElQrtátok az előválasztást- már akkor is az volt legnagyobb igyekezetetek, hogy a "legnagyobb-legkissebbet" amennyire lehet elszigeteljétek, és ha lehetséges, akkor gyurcsányt kicsináljátok. És ugyanezt "játszottátok" a jobbikkal, és Jakabbal. Ezért született a kényszerházasság a dk-és a jobbik között. Nem játszottatok nyilt lapokkal- csak az előválasztás második fordulója után, amikor is a TI!!! választottatok kijelentette: "leváltottuk az ellenzéke"- azaz a dk-t, és a jobbikot.
De, az jó lett ugye , hogy az akkor 3%-os pártod mégis 8 képviselőt küldött a parlamentbe- a legnagyobb-legkissebb hátán bemászva.
Legalább a szádat fognád már be, mert bicskanyitogatóak a nyilatkozataid. Foglalkozz a Főváros dolgaival, amig teheted- és dolgozz nagyon azon, hogy 2024 után is legyen munkahelyed. A politikát meg hagyd azokra, akik egy kicsit értenek is hozzá.
Németh István
Te >>> lökött agyú állat kari-geri-geci-faszi IDEJE VOLNA TOTÁLISAN ELHÚZNOTOK A BÜDÖS TRIPPELES> NÁTHÁS> FOSTOS PICSÁBA! veled az élen meg a moslék gyurcsányoddal az élősködő és főtolvaj bandájával együtt!
@kereső: könyörgöm ne biztasd, hogy> "Foglalkozz a Főváros dolgaival" mert ez az állat barom még azt is jobban tönkreteszi amit már eddig elbaszott! Ez egy kibaszott hülye állat! Erre egyszerűen nincs jobb szó! - különben nem értem -. emberileg nem - hogy egy ilyen barom-gyüjtemény, hogy nem veszi észre magát és miért nem meg önkéntesen takarodik a mocskos cigány-picsába amikor tudván tudja, hogy úgy utálják mint egy marék szaros gilisztát! >> mielőtt jól pofán nem verik valami kiszárított lófasszal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.