Négy budapesti kerületben, öt megyeszékhelyen és kilenc egyéb településen tartottak vasárnap olyan időközi önkormányzati választást, ahol párt, vagy pártok jelöltjei is indultak. Az ilyenkor megszokott független győzelmek mellett a vasárnap egyértelmű nyertese a Fidesz-KDNP. Karácsony Gergely szerint a szavazók büntetésének lehettünk tanúi. Ön szerint?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
no,biciklis majom...ugye látod a jövőd?...nem rád szavaztak,hanem tarlós ellen..és azóta csak a budapestieket szívatod...plusz még vastagon benne vagy az áprilisi buktában te büdös bunkó...ideje lenne eltakarítani téged a zöld bűntársaiddal együtt...
Törölt Nick
Amíg az ellenzék egymás gyepálásával foglalkozik, addig a fidesz fog győzni.
Nagyon alacsony részvételek mellett a fidesz szavazókat mégis sikerült mozgósítani, de bevallom ez a mostani ellenzék engem sem tudna megmozgatni, mert tök mindegy, hogy én szavazok-e, úgyis a fidesz nyer.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.