Pénteken félezernyien próbálkoztak.

1461 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

Ezernégyszáznál is többen próbáltak bejutni illegálisan a déli határon a hétvégén

Fotó: Illusztráció/police.hu

A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 501, szombaton 495, vasárnap 459 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron a katonák és rendőrök. Emellett a hétvégén a horvát, román, ukrán határnál és az ország belsejében hat határsértőt fogtak el, akikkel szemben idegenrendészeti eljárás indult.

Az elmúlt héten az ország területén 3714 határsértőt tartóztattak föl és kísértek vissza. A megelőző héten – június 13-tól 19-ig – a feltartóztatottak száma 3848 volt. Emellett az elmúlt héten a horvát, román, ukrán határnál és az ország belsejében 25 határsértőt fogtak el, akikkel szemben idegenrendészeti eljárás indult. Embercsempészés miatt 44 gyanúsított ellen indult eljárás – derül ki a rendőrségi összesítésből.

Forrás: mti.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Németh István
Közel több mint két éve felajánlottam -vadász létemre - hogy állok rendelkezésre a honvédség határvédelmi szervezetének, de /és csak akkor ha fegyverrel kell felszólítania moslékokat ahatárvonal megközelítésének tilalmáról! Tehát lőni kell!!Azt is leírtam, hogy a moslék eu. vezetésnek ultimátumot kell adni, hogy adott naptól kezdve egyetlen egy illegálisan bejönni akaró, pontosabban határsértő nem jöhet be erőszakos behatoláskor agyonlövetik! Ha nem intézkednek az az ő felelősségük! - egyetlen egy kitétel lehet > hogy irány vagonokba (marhaszállító zárt vagonokba összegyűjtve) Ausztriába szállítják a magyar határokon összegyűjtötteket! Ha nem tesszük ezt akkor basszuk meg a saját hülye kurva agyunkat! Olyan nincs, hogy nem tudunk úrrá lenni a helyzeten! TEHETETLENSÉG VAN egy nagyon degenerált állhumánum okán!
ómió
Pedig Böszme efftárs "még jól is járna" velük!
Emmersson71
Mongol, indonéz és filippínó vendégmunkások, Orbán hívta őket!
namihami
Annyi migráncs a teljes Földkerekségen sincs, amennyit a mi éber határhorgászaink már eddig elfogtak. Szerintem ebben a számban már azok a földönkivüliek is benne vannak, akik a Patakyattival szoktak ide-oda repkedni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.