A Miniszterelnökséget vezető miniszter „észérveket” hozott fel egy, a közmédiának adott interjúban.

Gulyás Gergely keményen nekiment a Ryanair-vezérnek: „Nyoma maradt a sok gyerekkori kocsmázásnak"MTI/Balogh Zoltán

Gulyás Gergely a beszélgetés elején az oroszok ellen hozott olajembargóról beszélt. Mint mondta: szerinte az európai sajtó nyomása áll a mögött, hogy a magyar kormányt leszámítva szinte minden állam támogatta a lépést idén májusban – szemlézi a beszélgetést az index.hu. Hozzátette azt is, hogy szerinte a 2010 utáni Orbán-kormányok mindent megtettek az oroszoktól való energiafüggőség csökkentése érdekében.

A gázembargóról – amely a hetedik uniós szankciós csomag része lehet – Gulyás Gergely azt mondta: ez a lépés a német gazdaságot is nehéz helyzetbe hozná.

Márpedig ha a német gazdaság bajba kerül, akkor az európai gazdaságok összességében bajba fognak kerülni. Ezért itt – legalább átmenetileg – a józan ész érvényesülésében bízhatunk

– fogalmazott Gulyás Gergely.

A miniszter azt is elmondta, hogy a baloldal szerinte hibát követ el azzal, hogy a brüsszeli álláspontot képviseli az uniós kérdésekben, ez az áprilisi választási eredményből is kiderült. „A baloldalnak a legnagyobb vereséget is nehezére esik beismerni, ezért képtelen felocsúdni és észszerű következtetéseket levonni belőle. Vagyis ha érzelmi alapon korábban nem arra jutottak, hogy Budapest és Brüsszel között Budapestet válasszák, akkor most politikai érdek alapján igazán juthatnának erre.”

Gulyás Gergely szót ejtett a Ryanairrel szemben viselt konfliktusról is, ami az extraprofit-adó bevezetése óta igazán kiélezett. Michael O'Learyről, a vállalat vezérigazgatójáról azt mondta, egészen profi politikushoz méltó módon:

Ha valaki egy ír kocsmában töltötte a gyermekkorát, ahol túl fiatalon túl sok alkoholhoz jutott, akkor – úgy látszik – ennek felnőttkorban is nyoma marad.

Forrás: index.hu

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Ha a német gazdaság bajba kerül, akkor nekünk lesz kampó, mivel a rabszolgáik vagyunk.
Amúgy BuzogányGeri, te melyik kocsmában töltötted a gyerekkorod, mert valami nyoma nálad is maradt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@teuton: O'Leary efftársad egy szellemi nincstelen! Szóval, olyan efftársi magadfajta!
teuton
@ómió: A szellemi nincstelen az te vagy,aki apropenzert napi 25 oraban a szaros pelenkaban a gep elött ülve fröcskölödik. O´Learynek 100x több van a fejben is több milliardszor több a bankszamöajan, mint neked! De fröcsögj csak tovabb... Ha egy fikarcnyi eszed lenne, akkor vallalkozasbol keresned a penzt, de neked csak troll-napszamoskodasra futja...
ómió
@teuton: A szellemi nincstelen O'Leary efftársad ánuszának tükörre nyalásába, bolsiék "lassúsága", éppúgy belemerültél, mint a non-stop idióta bolsi trollkodásod másokra hazudásába! Túl ne terheld magad, mert az csak fokozza a bolsi zakkantságodat!
teuton
@ómió: Szellemi nulla analfabeta efftars! Ismet bebizonyitottad, hogy a 300 szavas szokincsed 1 ev alatt 0%-ot fejlödött! Tehat maradhatsz fideszpropagandista!
ómió
@teuton: Csak nem "cizelláltabban" szeretnéd nyalni O'Leary efftársad ánuszát a meleg szarig, efftársék saját bolsiságát másrahazudni igyekvő gyagyafija!? Hagyományosan leírva, "témaközben", még távolról se érzed magad "kellően efftársi helyzetben"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.