A Miniszterelnökséget vezető miniszter „észérveket” hozott fel egy, a közmédiának adott interjúban.

Gulyás Gergely keményen nekiment a Ryanair-vezérnek: „Nyoma maradt a sok gyerekkori kocsmázásnak"MTI/Balogh Zoltán

Gulyás Gergely a beszélgetés elején az oroszok ellen hozott olajembargóról beszélt. Mint mondta: szerinte az európai sajtó nyomása áll a mögött, hogy a magyar kormányt leszámítva szinte minden állam támogatta a lépést idén májusban – szemlézi a beszélgetést az index.hu. Hozzátette azt is, hogy szerinte a 2010 utáni Orbán-kormányok mindent megtettek az oroszoktól való energiafüggőség csökkentése érdekében.

A gázembargóról – amely a hetedik uniós szankciós csomag része lehet – Gulyás Gergely azt mondta: ez a lépés a német gazdaságot is nehéz helyzetbe hozná.

Márpedig ha a német gazdaság bajba kerül, akkor az európai gazdaságok összességében bajba fognak kerülni. Ezért itt – legalább átmenetileg – a józan ész érvényesülésében bízhatunk

– fogalmazott Gulyás Gergely.

A miniszter azt is elmondta, hogy a baloldal szerinte hibát követ el azzal, hogy a brüsszeli álláspontot képviseli az uniós kérdésekben, ez az áprilisi választási eredményből is kiderült. „A baloldalnak a legnagyobb vereséget is nehezére esik beismerni, ezért képtelen felocsúdni és észszerű következtetéseket levonni belőle. Vagyis ha érzelmi alapon korábban nem arra jutottak, hogy Budapest és Brüsszel között Budapestet válasszák, akkor most politikai érdek alapján igazán juthatnának erre.”

Gulyás Gergely szót ejtett a Ryanairrel szemben viselt konfliktusról is, ami az extraprofit-adó bevezetése óta igazán kiélezett. Michael O'Learyről, a vállalat vezérigazgatójáról azt mondta, egészen profi politikushoz méltó módon:

Ha valaki egy ír kocsmában töltötte a gyermekkorát, ahol túl fiatalon túl sok alkoholhoz jutott, akkor – úgy látszik – ennek felnőttkorban is nyoma marad.

Forrás: index.hu

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Ha a német gazdaság bajba kerül, akkor nekünk lesz kampó, mivel a rabszolgáik vagyunk.
Amúgy BuzogányGeri, te melyik kocsmában töltötted a gyerekkorod, mert valami nyoma nálad is maradt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macskaszem
Ha a német gazdaság bajba kerül, akkor nekünk lesz kampó, mivel a rabszolgáik vagyunk.
Amúgy BuzogányGeri, te melyik kocsmában töltötted a gyerekkorod, mert valami nyoma nálad is maradt.
Aki Én
A komplett fidesz-csicskahad nekiment.
Mint anno Geroge Clloneynak. Akkor is azon röhögött a fél világ, de még a brazilok is, akiknek szintén beszólt a világsztár, hogy mennyire bután reagálnak orbánék, mennyire szétkürtölik az egészet.
teuton
Csak 1 teny:
Ez a gyulyasinas egy fizetett kormanycsicska, O`Learynek meg egy vilagcege van. Na ennyit a szellemi kapacitasrol...
Clavigo
Hülye vagy Gerike.. ( de legalább Szajjjer Juci bírja a paplan- szádat.. )...
drrotf
Szerintem az ír embernek adott válasza nem volt profi, inkább egy lepukkant Bayer- féle szöveg volt!Ha profin válaszol akkor arra a feltett kérdésre válaszolt volna, hogy miért kell annak extra profit után külön adót fizetni, ha az utóbbi két évben vesztessége volt a cégnek, s közben meg Nagy Márton azzal szédítette, magyarázta az embereket a tévékben az intézkedés indokoltságát, hogy az extra profit után adófizetési kötelezettség azokat terheli akik nem csak profitot hanem azon felül extra profitot is termeltek!Ilyen egyszerű kérdésre az eltelt kb két hétben még senkinek nem jutott eszébe egy magyarázó szöveg csak annyi hogy a törvényt mindenkinek teljesíteni kell. Az nem jutott a miniszter uraknak eszébe, hog ők ma nép szolgái, nekik meg legalább a feltett kérdésre kell válaszolni és nem másra!Az a helyzet pedig. hogy az indokolást kérőt az államigazgatás megtorló intézkedéseim sújtják, az egyszerűen felháborító, mert azt az érzést erősíti az emberekben, hogy "Ne szólj szám, nem fáj fejem!", és ez az államhatalom,minden eszközével lesújt arra, aki csak kérdezni meri egy egy intézkedés mibenlétét, jogalapját!Felháborító? De az is lehet hogy még sem mert ez a jogállamiság lényege? Ugye,Urrrrak!Megbüntetni az érdeklődő , kritizáló polgárokat, jogalanyokat!
Nessy
Az nem zavarja Gulyás Gergelyt, hogy nem is olyan régen büszkén jelentette külügyérünk a 15 éves szerződéskötést??
Honnan tudja, hogy hol töltötte gyermekkorát a Ryanair, vezérigazgatója? Együtt voltak?
Nessy
Természetesen az orosz energia függőség "csökkentése" érdekében!
Emmersson71
Gulyás nem töltötte kocsmában a gyerekkorát. Viszont az anyja és az apja szinte ott élt, az anyja vemhesen is vedelt...így lett szellemileg alultáplált a kölykük!
Emmersson71
@teuton: mondják, hogy amolyan szájeres a nemi érdeklődése...
csak úgy....
marhaság,gergö csak az sz. józsitól keményedik..
kulabombaafityiszre
Az a helyzet gulyás,a te mentális állapotod sincsen rendben,mióta kiderült,egy transzvesztita közsségi privát fiókját nézegeted a nagy istván agrárminiszterrel egyetemben.Ráadásul te vagy a miniszterelnökség hivatalának a vezetője.A főnököd mint tudjuk a buzi üldöző viktormihály.
Lehet még ebből bajod.
Egyébként meg ezt a nagy mártont bármilyen irányból nézi az ember,tényleg minden szögből idióta kinézete van.A modásai csak megerősítik ezt.
jesz
@Nessy: nem kell ahhoz együtt járni a kocsmába...az ír fasziról is vezetnek dossziét, csak mi nem tudunk róla.. Ezért léteznek titkosszolgálatok, ezért van annyi munkatárs a nagykövetségeken...szólni sem kellett az ottani nagykövetünknek, ő már küldte is az ír igazgató "szennyesét"...
Nessy
@jesz: Tisztába vagyok vele, hogy van dosszié. Itthon ugyanúgy!Némi malicíával irtam, amit írtam!
simmering73
"...azt mondta, egészen profi politikushoz méltó módon:"
A magyar kormány felelős politikusai ilyen kocsmai szintre süllyedtek? Látszik, hogy istállóban szívták magukba az intelligenciát.
Yoda69
Gulas ezt vajon honnan tudja? Ott volt?
Néro2
Koma te meg bandádnak a gyerekkori bolti lopásoknak marad nyoma. Hatalmas . Már ezer milliárdokra rúg.
Clavigo
@Maccska: Aha,.. Nem találtál más légitársaságot ? Xar ügy...
Eladott Ország
Ki is volt az írországi nagykövetetek, Geri? Ide érzem a cefreszagot. A pálinka, a bor, az egymillió alkesz országában ez felettébb szánalmas mondat. Különösen ez a végletesen kib*szott tetű tempóval folyó személyeskedés, ez a szimpi’ a fiúkban. Mondjuk az italozásra célozgatni ebből az országból, Geri az írek legalább nem kotyvasztott mérgeket isznak mint Mo.-n a vidék. Csak szólok. További megfigyelésem, hogy a komplett falu HELL és kaparós sorsjegy függő. Cigiboltban, postán és a közértben kapni, mindenhol halmokban áll, el van dobálva. Az alkohol mellett még pont ezek hiányoztak a magyar vidékről. Ezzel foglalkozz te fidesz seggnyaló nyálgép. Most már ideje lenne, hogy Kósa Lajos végre egy tárgyilagos, szakszerű elemzéssel nyugvópontra vigye a kérdést! Akkor előtte veszek eurót. Még a mostani árfolyamon sem késő, ha a béna megszólal. Az lehet hogy O'leary kocsmázott rendesen, de az biztos hogy nem egy soha nem dolgozó, pártcsinyovnik aki szemrebbenés nélkül képes hazudozni egy egész országnak. Ráadásul megjárta a ranglétrát és több gerince van mint az egész fidesznek. Gerikének fiatalon lett csokis a fara. Neked viszont anyatej sem jutott, így nem tudott fejlődni a prosztata nagyságú agyad! Hát persze, nyuszika, elitta az agyát tinédzserkorában, azért tud elvezetni egy olyan piti kis vállalatot, mint a Ryanair te idióta.
uploads.disquscdn.com/images/b56652180e4b0b4f587d6c4a951a4c7c0dcab37276e067214e8c601260c3b61b.jpg?w=800&h=410
Eladott Ország
@Maccska: Mircu megérzi, ha egy fideszes jár nálunk.
uploads.disquscdn.com/images/73546ef8a762651babf18e5cfba4f0138ab6d5b701eccd21133d3833e3b7edc4.jpg?w=800&h=960
Az ottan középen a főrsztlédi’, nem volt szép, a mai napig különösen ügyelt a formái megőrzésére! Szélen meg a Vida a tolmács. Apu is be van állva mint a szög! Mély nyomokat hagyott benne a beb*szás, mert máig nem heverte ki! Ő is idiótának lett nevezve, miután néphülyítési célból "extraprofitadónak" nevezi azt az adót, ami nem is a profitot adóztatja hanem az utasszámot. A profitot adóztató globális multiadót megvétózták. Lehet, de szerintem pedig Orbán Viktor túl fiatalon, túl sok hatalomhoz jutott, és részegebb lett tőle, mintha ivott volna. Pedig ha ivott volna, az kevesebb közpénzébe került volna az országnak.
uploads.disquscdn.com/images/0b61e732c165316b9b32e2d95cce16e43d7a4b67e67dc129fd3768b6831304b6.jpg?w=800&h=291
archive
Gulyás nem "keményen" ment neki a Ryanair-vezérnek, hanem bunkó módon.. már az egész világ röhög rajtunk, hogy ilyen "paraszt" politikusaink vannak (természetesen a "paraszt" alatt itt nem a becsületes vidéki embereket értem!)
ómió
Honnan tudja, hogy gyerekkori kocsmázás nyoma!? Sanszosabb, hogy de genere idióta!
Ludas Matyi
Ryanair csak a kezdet. Lesz itt meg nagy robbanas a többi külföldi cegeknel is, amikor több millio magyar lesz munkanelküli, mert kivonulnak!
ómió
@Aki Én: Mi van, bolsiék vezérgyagyása!? Nem tetszik neked, hogy egy hozzád hasonló de genere idióta proli a Ryanair vezér!? @AkikretÉn: efftársként - ahogy hozzátok illik - talán be is mutatkozhatnál neki!
simmering73
Észérvek ettől az idiótától? Ez olyan, mintha durbincstól kérnénk észérveket.:DDD
telegdilaci
@Macskaszem:Valamit akkor nem jól csináltatok,ha ennyi idő után sem voltatok képesek megvalósítani az Oroszoktól való energia függőségünket,más normális Államoknak ez hogy sikerült,nem lenne szégyen tanácsot kérni egy okosabb Kormánytól!
telegdilaci
@ómió:Rajta is látszik hogy fiatal kora óta a hazugság agymosó propagandát hallgatja hogy kell nagyokat hazudni hogy el is higgyék akiknek szól!
ómió
@telegdilaci: O'Leary efftárs esetében ez tényleg így lehet!
teuton
@ómió: O´Leary egy millardos, egy vilagceg tulajdonosa! TE ki vagy, aki itt apropenzert nevtelenül fröcsög??? Savanyu a szölö, leves a fideszsuska?
teuton
@Ludas Matyi: Nem vonul ki senki, legfeljebb nehany autogyarto az elektromos autokra valo atallas miatt. Viszont a kapitalizmisban minden adoemelest es allami megszoritast atharitanak a gyartok/kereskedök a fogyasztora, legfeljebb mas termekeknel. Bezdd csak meg, hogy emelkedett bpl. a felvagottak(kolbasz/szalami ara, a farhat miatt! Etolaj, kenyer, sajtaru, tojas, zöldseg, gyümölcs??? Nalunk a kenyer ugyanannyiba kerül, mint 1 eve, igaz, nincs semmire allamilag elöirt hatosagi ar es a benzinkuton is annyit tankolhatsz autoba/kannaba, amennyit akarsz. 5,5 litert 1 orai MINIMALBERERT!!!
amortizáltok
@durbincs: bocs leri ám másról is de ki ki hol hordja pl te? max ... ó ezt el is higgyük?
amortizáltok
@durbincs: akinek lédike akinek csak hátsója van, feje sincsen mitől lenne okos? parodistának vagy való a bohócokhoz orbán is ideális társad látni ám ti mind zseninek álmodjátok azt amitek a leggyengébb? ja tudom nem fájhat ami nincs hát torzó lettél bekapott a cápa. ezért irigykedsz arra aki máskép él lát és gondolkodik de örökké te sem leszel ám itt.aztán az oldal megszünik mihez kezdetek?mesekönyvet kritizálni vagy szivárványt fogtok az égre vetiteni?
amortizáltok
@durbincs: ribanc te meg itt a leg értelmessebbje byby lédy
amortizáltok
@dubincs : orbán fürdővizét iszod még ma is ettől vagy ily erös majd a számonkérésnél légy legény
ómió
@teuton: O'Leary efftársad egy szellemi nincstelen! Szóval, olyan efftársi magadfajta!
teuton
@ómió: A szellemi nincstelen az te vagy,aki apropenzert napi 25 oraban a szaros pelenkaban a gep elött ülve fröcskölödik. O´Learynek 100x több van a fejben is több milliardszor több a bankszamöajan, mint neked! De fröcsögj csak tovabb... Ha egy fikarcnyi eszed lenne, akkor vallalkozasbol keresned a penzt, de neked csak troll-napszamoskodasra futja...
ómió
@teuton: A szellemi nincstelen O'Leary efftársad ánuszának tükörre nyalásába, bolsiék "lassúsága", éppúgy belemerültél, mint a non-stop idióta bolsi trollkodásod másokra hazudásába! Túl ne terheld magad, mert az csak fokozza a bolsi zakkantságodat!
teuton
@ómió: Szellemi nulla analfabeta efftars! Ismet bebizonyitottad, hogy a 300 szavas szokincsed 1 ev alatt 0%-ot fejlödött! Tehat maradhatsz fideszpropagandista!
ómió
@teuton: Csak nem "cizelláltabban" szeretnéd nyalni O'Leary efftársad ánuszát a meleg szarig, efftársék saját bolsiságát másrahazudni igyekvő gyagyafija!? Hagyományosan leírva, "témaközben", még távolról se érzed magad "kellően efftársi helyzetben"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.