A publicistánál úgy tűnik, hogy teljesen elszakadt a cérna.

A fővárosi képviselők fizessenek fejenként 12 ezer forintot minden alkalommal, amikor pótlóbusz indul – Ezt javasolja Ceglédi ZoltánMTI/Bruzák Noémi

Aki rendszeresen tömegközlekedik a fővárosban, annak nem újdonság, hogy a villamosok és metrók helyett gyakran pótlóbuszok járnak, ha az eredeti járat egy baleset vagy meghibásodás miatt kimarad. A pótlók viszont nemcsak ritkán járnak, ezért tömöttek és kényelmetlenek, nem is beszélve arról hogy 30 fokban egészen elviselhetetlenek, de még a fővárosi közlekedés állapotán is rontanak. Ezt kommentálta most a jogászból lett humorista.

Mit szólnátok, ha minden alkalommal, amikor egy metró vagy villamos helyett pótlóbusz indul útnak a garázsból, a Fővárosi Közgyűlés minden tagjának, kormánypárti és ellenzéki oldalról is levonnánk 12.000 forintot a fizetéséből?

– teszi fel a kérdést.

Ennyi lesz szeptembertől a helyszíni pótdíj, ha nincs jegyed vagy bérleted, és ennyi lenne számukra is a pótdíj, ha nincs villamos vagy metró, amire fölszállj. Hm? Mert lassacskán kezdi értelmét veszíteni a pótlóbusz szóban a "pótló", a Buszokat Küldünk Kizárólag Zrt. a jelek szerint fokozatosan átállítja a főváros közlekedését buszokra

– írja. Majd hozzáteszi, hogy mivel hamarosan úgysem lesz mivel tankolni a buszokat, nem ártana egyébként is valamilyen tartós megoldást találni az ilyen jellegű problémákra.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
@csak húgy...: Csak Mert maga vizelte le a német Leopard harckocsikat ? amiért elzárták a gázt ?:most meg grmány gyertya kéz- melegedöket vizelget ? @csak húgy...:Ezt @Emmersson71: -t pénzért vizeli ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Emmersson71
Ceglédi, hülye vagy!
Az elvonások miatt nincsen fejlesztés, de még a jelenlegi járműpark javítása és karbantartása is veszélyben. Ez pedig Orbán és bűntársai miatt történik!
human
Ceglédi! Sose nyomd fullba a kretént!
rokker33
@Emmersson71: Azért bőven felelős Karácsony Gergely is a budapesti állapotok miatt!Nem kellett volna a miniszterelnöki pozícióval foglalkoznia és talán jobb kommunikációt és kapcsolatot is felépíthetett volna a kormánnyal és Orbánnal,de ő inkább valamiféle szabadságharcosnak hiszi magát és inkább a bicikliutakkal és a prájddal a buzikkal foglalkozik, mint Budapesttel :( Ez lett az eredménye! A többi városvezetés legalább előre halad nem harcol nem panaszkodnak a tévében!
durbincs
@csak húgy...: Csak Mert maga vizelte le a német Leopard harckocsikat ? amiért elzárták a gázt ?:most meg grmány gyertya kéz- melegedöket vizelget ? @csak húgy...:Ezt @Emmersson71: -t pénzért vizeli ?
rokker33
@Emmersson71: Egyáltalán nem pénz kérdése! Elvan hanyagolva a budapesti tömegközlekedés karbantartása! A pénzt nem fektették be a korszerűsítésre, hanem inkább ellopják! Tarlós idején legalább valahogy kinlódva elment a BKK most meg az a jellemző, hogy lerobban minden 5.busz a villamosok életveszélyesek a cigók miatt a metrón meg egyszerűen nincs légkondi! Szomorú hogy folyamatosan romlik Budapest és erről 2 ember tehet! Orbán és Karácsony!
Emmersson71
@rokker33: De, ez pénz kérdés! A légkondi hiánya pedig a metrón Tarlós sara, mert f0s szerződést kötött a ruszkikkal.
rokker33
@Emmersson71: A légkondi sem pénz kérdése volt állítólag hanem a lestrapált szerelvények felújítása nem tette lehetővé a beépítést, mert állítólag elavult a szerelvények és nem kompatibilis a klímával! Ezt ugyan Tarlós szúrta el,de Karácsony azt ígérte, hogy kijavitja az elődje hibáit! Pénz garancia volt rá mégse történt semmi! Ennyit a nagy pénzes rlméleteidről! Csak balfaszok a vezetőink és leszarták, hogy a Budapestieknek jó lesz=e vagy sem!A 12 milliárdot is megkapták a kormánytól úgy hogy ráadásul karigeri szúrta el azt is és még így is szar minden...
ómió
Hát, ha Mutyigeri efftárs "téríti" nekik...!
durbincs
@csak húgy...: Csak Mert maga vizelte le a német Leopard harckocsikat ? amiért elzárták a gázt ?:most meg grmány gyertya kéz- melegedöket vizelget ? @csak húgy...:Ezt @Emmersson71: -t pénzért vizeli ? igaz ? @human: ?
Nessy
@rokker33: Az ne zavarjon, hogy a jármű beszerzésekre pártunk és kormányunk több esetben nemet mondott! Hitelt sem engedett felvenni a fővárosnak! Hány éve tart a metró felújítás? Hány évi halogatás után indult el a Lánc híd, és a Blaha Lujza tér felújítása, átalakítása? Mennyit vont el a kormány szolidaritás címen, kompenzáció nélkül?
durbincs
@Horizont: Mert maga csak Ótvar ? mint az 50IQ-s szalon buzik @m73: @justhpeter: @Clavigo: @balos: @szép új világ: @fideszes gyökér: @Peller Anikó: @drrotf: @namihami: @m73: @VASTAGBŐR: @Aki Én: +@Néro2: a csilletöcskölö?+@amortizáltok: @Dr. Proktor: @Nessy: @csak húgy...: @kereső: @Yoda69: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Fontos felhívást tett közzé a rendőrség
Itthon - 2022. September 24., 15:40
Fontos felhívást tett közzé a rendőrség
Újabb hídfoglalós tüntetés készülődik
Itthon - 2022. September 24., 15:12
Újabb hídfoglalós tüntetés készülődik