A tagok kérik a szervezet feloszlatását.

Feloszlathatják a Lungo Dromot, ráadásul Farkas Flórián miattMTI Fotó: Mészáros János

A kormánypárti cigány szervezet tagjai több okból kezdeményezték a Lungo Drom feloszlatását. Megnevezték az átláthatatlan működést és gazdálkodást, de azt is, hogy Farkas Flórián szerintük nem tesz eleget a jogszabályi kötelezettségeinek. Emiatt – a telex.hu információi szerint – az ügyészséghez fordultak.

A roma vezetők szerint a Lungo Drom elnöke, Farkas Flórián tevékenysége súlyosan veszélyezteti az egyesület törvényes működését és az alapszabályban rögzített célok elérését.

A beadvány részletesen kitér arra, hogy a szervezet működése és gazdálkodása átláthatatlan. 2017-től a Lungo Drom nem nyújtott be pénzügyi beszámolókat, a bíróság honlapján elérhető legutóbbi beszámoló 2016-os . Az aláírók a Lungo Drom Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség „felszámolását, törlését, jogutód nélküli megszüntetését” indítványozzák.

A beadványt öten írták alá, köztük Lakatos Oszkár, az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) egyik elnökhelyettese, aki a legutóbbi választáson a Phralipe színeiben szerzett mandátumot, de papíron – mivel szerinte nem történt meg a kizárása – még mindig tagja a Lungo Dromnak. A többi aláíró anonimitást kért, de ketten közülük is a Lungo Drom képviselői az ORÖ-ben. Ez egyértelműen utal arra, hogy Farkas Flórián menesztésének és a Lungo Drom feloszlatásának a szervezeten belül is vannak támogatói. 

Forrás: telex.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
" Leéreccségizett " már ez a piszkos görény ?
Emmersson71
Remélem, azért kap valami ̶k̶o̶m̶o̶l̶y̶ pénzes pozíciót a fajtársától!
jesz
nem értik...nincs roma, hanem a tisztességes nevük cigány.. A szarházi szdsz kezdte őket így nevezni, hátha sikerül több szavazatot szerezni...nekik nem sikerült...

Aztán előkerült ez a diszcigány, attól kezdve a cigánymozgalmaknak reszeltek.
Emmersson71
@KisTehen: úgy kell orbitronnak fletó, mint soros!
Néro2
Ez csak maga 2x 1.5 milliárdot tüntetett el. Tolvajok ezek a Fitymák mind.
Qqberci
Persze ezt a próbanégert nem csukják le...
rokker33
Na mi a fene?? A cigány meglopja a cigányt a cigány feljelentést tesz a cigány ellen!??? Itt megbolondult mindenki??! Olyan hogy tisztességes cigány olyan nem létezik! Ezt elkellene már felejteni!Ezek meg a legprofibb tolvajokat is megszégyenítik!
namihami
@KisTehen: 18.29: A vajdaságot nem OSZTják, hanem OSZLATják! Felcsúton osztanak---pozíciókat ennek a cigánynak és ismét.
Az más...
justhpeter
Van egy kis gond. Ha minden gazember szervezetét megszüntetik mint a Lungo Dromot, akkor most nagy bajban van a fideSS-kdnp, a kormány és a NER.
namihami
Elzavarhatják a Flórit? Akkor, mi lesz a sorsa? Kénytelen lesz elmenni csirkét lopni? Vagy a dögkútra kell járnia?
Viktor, nehogy már, szégyenszemre ez a sors jusson szegény Flórinak!!! Legalább a fajtádra fordíts nagyobb figyelmet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.