A miniszterelnököt kérdezték a képviselők a parlamentben.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
anno ti vezettétek be buzeráns,...és a forint is miattatok szar,..remélem fonják már a kötelet!
CsipkeRózsa
A devizások is neki köszönhetik a még mindig fennálló problémáikat, és neki köszönheti az egész ország a mostani euró árfolyamokat.
csak úgy....
orbán az a típus, aki szemrebbenés nélkül és gátlástalanul tud hazudni !
csak úgy....
@KisTehen: az is! elvégre komcsikként kezdtek...
csak úgy....
@KisTehen: tudom,-ügyesen hazudozik az orbánotok...
Clavigo
@Shikari: Kapd be neki ,,kretén... Ma is .Idióta.
Nessy
Hány milliárdból lett a forintosításból az MNB-nek két alapítványa, ahol a nyereség elvesztette a közpénzjellegét, ? Akkoriban is a napi árfolyam már szép magas volt.A futam idő is szépen meghosszabbodott! Jó, most tényleg sokba kerülne!
csak úgy....
@KisTehen: 17:26 nálad sem a karburátor lehet kaputt mert befecskendezel,-inkább a gyújtásod...,
tudod a szikra...
simmering73
@Shikari: Mit köszönsz neki, te balfasz.
kereső
Igen, miniszterelnük úr- milyen jó is, hogy 180 forintos árfolyamon egy összegben ki lehetett fizetni a deviza alapú hiteleket- már aki tudta( a parlamenti képviselők megszavazták maguknak- majd mindegyiknek vóóóóóót ilyen hitele, ki is tudták fizetni). És , milyen jó, hogy aki nem tudta, annak forintositották- 256,80 FT-os árfolyamon. Ebbúl keletkezett az mnb 454 milliárdos árfolyam nyeresége, amiből az alapitványok lettek.
Amúgy ki is tette lehetővé a deviza alapú hitelezést- kéretik elfelejteni, hogy deviza hitel, mert devizát nem látott senki- csak nem az első orbán kormány 2001-ben? Ki is volt a jegybank elnöke, aki oly magasan tartotta a ft hitelek kamatát, hogy a póóóóóógár, inkább felvette a kedvezőbb kamatozású deviza alapút- mellyel 2010 augusztusáig semmi nagyobb probléma nem volt- nem volt addig, amig kósa lala meg nem szólalt, és Görögországéhoz hasonló államcsődöt vizionált, amelyre ráerősitett az ország pénzügyminisztere is!!!. Na, ott és akkor szakadt be a forint- azóta is csak botladozik. Szóval, nem kéne ennyire "fényeznie" magát a ténsúrnak, mert nagyon vajas az a fejecske ebben a történetben.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 18:28
Jobb lett volna ha nem írsz semmit.
Tudod,gdi motor.Sőt központi befecskendezéses,ill.hengerenkénti befecskendezéses benzin motor.
Ráadásul mind szikra.
percsi
A devizahitel orbánék bevezetése volt 2001-ben. Abban bíztak, hogy a 2002-s választást megnyerik és indulhat a magyar emberek kirablása.
Devizahitel - idegen deviza nélkül. A bankoknak volt pl. össz. 1000 chf-ja, és ezt az 1000 chf-t 2,5 millió embernek kölcsön adták. Az adósok nem kaptak idegen devizát, többségében chf-t a kezükbe, hanem csak forintot.
Ezért az 1000 chf-ből több miliárd chf lett a bankok kasszájába, az MNB dolgozott az eltüntetésén, mert ugye ez nem lehetne lehetséges.
A jogszabály kimondja, az adós azzal és annyival tartozik, amit a kezébe kapott, ha 100 forintot, akkor 100 forinttal, ha 100 chf-t, akkor 100 chf-al + kamat, nem mindegy! Még-még-még, ennyi nem elég, a bankok tisztességtelenül kereskedtek is, mert nem csak kölcsön, hanem + el is adták a nem létező chf-t az adósnak. A kölcsön az kölcsön, az adósok nem vásároltak, hanem kölcsönt vettek fel, a kölcsön fejében csak kamat jár a banknak.
De vityát nem érdeklik a jogszabályok, mert akkor valóban megmentette volna a devizásokat a bankoktól. Minden szerződés érvénytelen, és érvénytelen devizaszerződést nem lehet forintosítani, átszámítani, nem lehet több a tőketartozás annál, amit felvett, és még nagyon sok tisztességtelenség van ezekben a szerződésekben. A bankok bűnt követtek el, és Vitya megjutalmazta őket, az adósokat meg odavetette a végrehajtók kezébe.

Leírom az én esetemet, még mielőtt a tudatlanok elkezdik a fikázásukat, hogy nem tartottak fegyvert, nem volt kötelező a kölcsönt felvenni, el kellett volna olvasni az apróbetűtket stb.
Új gk-t vettem, fele kp+fele kölcsön. A kölcsönszerződés - ben ez áll, összeget nem írok: 000 Ft-t ad kölcsön a bank, 60 hónapra. Törlesztés: 000 FT/hó. A mai napig nem tudom, hogy mennyi chf-t adott kölcsön a bank, hiszen nem kaptam kézbe, nem volt a szerződésben levezetve. A kölcsönszerződésbe bele kellett volna foglalni, hogy mennyi chf-t kölcsönöz, mennyi chf/hó a törlesztés, és összesen mennyit kell visszafizetni (chf tőke+kamat).
A...
percsi
@percsi: Folytatás:
A szerződésben megállapodott 60 x 000 Ft törlesztő részletet teljesítettem+8 hónap+1 millió forintot, és még követelt, amit nem fognak megkapni. Viszont az 1 millió visszajár nekem, de mivel nincs független bíróság, vitya a bankokat támogatja, ezért még évekig kell pereskednem.
Az EU bíróság többszőr kimondta, hogy ezek a szerződések semmisek!
percsi
@Horizont: Én nem szoktam megnézni, mert felidegesítem magam a nagyképű, hazug és saját sülyeségükön nevető mocskokon. Az országot elfoglalták. Egy az egyben gúnyolódnak azon, hogy milyen sok hüle magyar van az országban. Azt csinálnak, amit akarnak, remélem nem sokáig.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 09:05
Azon kivül,hogy senki nem írt semmilyen dizelt,szikrával megragadtad a szarvad közt a tőgyedet.
verőce21
Az egyéneket kimentette a kormány a rögzített devizaárakkal, helyettük azonban az állam fizeti a különbözetet! Vagyis mindenki fizet a sok ügyeskedő helyett...
Aki Én
@Shikari: Mi a faszt? Hogy minden idők legszarabb forintját produkálta ez az elmebeteg hazaáruló?
250 ért Gyurcsány a felelős, azért meg nem a gazdád?
Ennyire még neked sem kell butának lenni.
fergeteg
Kit érdekel az-az Euró? Tejbe,vajba borba kell fürödni nem holmi papírpénzben.
Aki Én
Csinált egy 404-es eurót, majd ünnepelteti magát.
Ezt az elmebeteget...
szaboria1
Még mindig nem látnak a magyarok tisztán. Orbán úgy át veri a népet már 1998-óta. A FIDESZ 37 alapítójából 70% elhagyta a fideszt az Orbán pálfordulása miatt.
Csak nézni kell azt a gúnyosmosolyát mikor választ ad egy kérdésre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.