A pedagógusok biztosan fognak kapni három egymást követő évben 10-10-10 százalékos béremelést – válaszolt Orbán Viktor Harangozó Tamás MSZP- frakcióvezető-helyette kérdésére a parlament hétfői ülésén.

A tanárok fizetéséről kérdezték Orbánt, gyurcsányozni sem felejtett el válaszában
Orbán Viktor miniszterelnök azonnali kérdésre válaszol az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. június 27-én. Mellette Semjén Zsolt nemzetpolitikáért, egyházügyekért és nemzetiségekért felelős miniszterelnök-helyettes (j). MTI/Kovács Attila

A Telex tudósítása szerint Orbán Viktor monológjának ismét központi eleme volt a visszafelé mutogatás. A miniszterelnök ugyanis arról beszélt, hogy az orvosoknak a valaha volt legnagyobb emelést adták az elmúlt másfél évben, a tömegesen felmondó rendőrökkel kapcsolatban viszont megjegyezte, a Gyurcsány-kormány a rendőrséget leépítette, Pintér Sándor építette azt újjá.

Orbán szerint amikor az MSZP volt kormányon, elvette az egészségügyi dolgozók, a pedagógusok fizetését, szétverték a rendőrséget, bezárták az iskolákat. Ezzel szemben a Fidesz-kormány segíti őket.

Forrás: telex.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Annyit min te ? Ja az nem 10 százalék.Alja emberek vagytok mind. Ali baba hatvanpusztai gecienda hogy áll ?
Juhakol könyvtárszobával. Menjetek a picsába.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toller Béla
Netto hazugság minden szava, de ki várt ettől a hólyagtól egyebet ? Kész csoda, hogy beszédbe elegyedett a parlamenttel !
jesz
amíg Gyurcsány(Dobrev) itt szerepel a közéletben, addig sosem lesz béke hazánkban
Néro2
Annyit min te ? Ja az nem 10 százalék.Alja emberek vagytok mind. Ali baba hatvanpusztai gecienda hogy áll ?
Juhakol könyvtárszobával. Menjetek a picsába.
Macskaszem
Az idei 10%-ot még meg sem kapták, de már elvitte az infláció.
Istenakinincsen
Orbán király a mellébeszélés nagymestere!
Nessy
@jesz: Akkor lesz más! Azért 12 évi kormányzás után visszamutogatni nem éppen korrekt! Pláne úgy, hogy a tényeket finoman szólva elég lazán kezelik!
Gazella
A retkesét! Minél elöbb érje a zsirbödön fejét egy elkószálö golyó...
Qqberci
"A pedagógusok biztosan fognak kapni három egymást követő évben 10-10-10 százalékos béremelést "

Akkor már csak 10 %-kal lesznek minuszban: évi tíz százalékot elvisz az infláció, idén meg nem kapnak semmit...
rokker33
Gyurcsány idején tényleg pár % os emelést kaptak vagy még annyit sem! Most évente 10% az egész jónak mondható!
Eladott Ország
A tanároknak ott a nyár. Délután négykor hazamehetnek. Tiszteséges pedagógus béreket! Emlékeim szerint a parlament is tart nyári szünetet, a képviselők erre az időre is minden juttatást megkapnak, fizetés, lakhatási támogatás, benzin, meg a fene tudja még mit. Képviselők többségének nem kell délután négykor haza menni, mert be sem mennek dolgozni.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/285670473_2109579505913439_8572216407537577895_n.png?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=-DnY2iyRRy8AX8Nj6wb&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8yNVY7QYocERA2-525T4pPLIFrccRx4uHQTpoxJgM1yQ&oe=62BEE91C
Orbán: Amíg az Unió nem küld pénzt, addig a tanároknak nem tudunk bért emelni. Hazudik most is! Az Unió sohasem adott és nem is fog pénzt adni senkinek béremelésre. Nem kellett volna külföldre milliárdokat adományozni, és a választás előtti pénzszórás, pénzcunami, akkor talán telt volna béremelésre. Csak az ő béremelésére futotta. Hátha ezután már tud takarékoskodni is.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/285846966_1360791804400723_6611154625717118848_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=ZL3BMBFcBMwAX9aH8S0&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8LW_s554GvroaXDFNXyqeeXHHtPG9-c8S0X73xS6K0IA&oe=62BE3E12
kulabombaafityiszre
Egy mentálisan beteg ember hazugságai idióta szavazóinak.
Istenakinincsen
@fideszes gyökér: ma, 20:31 Az iskolák ma már csak gyermekmegőrzőnek kellenek...hogy a rabszolgáknak legyen idejük dolgozni(kiszolgálni a disznyófejű nagyurakat).
Istenakinincsen
@Maccska: ma, 19:28 Benned van a hiba kis köcsög migráns buzi és a hozzád hasonló féleszűek miatt szív az egész magyar nép.
tudode
Az oldalborDÁJA minősítette anno, emigyen!
.
----- Lévai Anikó: Van úgy, hogy agyon tudnám csapni Orbánt
www.youtube.com/watch?v=BG9VdHjsEq8
.
„”””Van úgy, hogy dühömben agyon tudnám csapni - ezt mondta Lévai Anikó a férjéről. Orbán Viktor ugyanis elengedi a füle mellett azt, ami nem érdekli. A kormányfő, és felesége a Story magazinnak beszélt a magánéletükről.””””
-----------------/

---- „Nincs tanár, nincs jövő”: nincs vége a tiltakozásnak, a Kossuth téren demonstráltak a sztrájkolókért
eduline.hu/kozoktatas/20220401_Tanitanek_noAr_szolidaritasi_koncert_es_demonstracio_tudositas

„”””Hat órakor elkezdődött a Kossuth téren a Tanítanék Mozgalom és a noÁr szolidaritási koncertje és demonstrációja, amellyel a hetek óta sztrájkoló pedagógusokat támogatják. Fellépett többek között a Belmondo, a Ricsárdgír és a Csíkszerda is.””””
--------------------/
.
Nagy baj ezzel az elfűrészelt óriÁssal, hogy 17. évi bársonyfotel foglaLÓKÉNT még nem vette észre, hogy nem a családi fészekben családfő, hanem úgy ahogy kormányfőként ÜZI AZ IPART!
csak úgy....
ez a faxi sokszor már azt sem tudja,hogy hirtelen jólétében merre guruljon örömében...,nem ám ,hogy értelmes,becsületes választ adjon valamire..
verőce21
@csak úgy...: Kár, hogy az ilyen "tévedhetetlen" hülyék is írogathatnak ide, mint te vagy!
Otthon, Németországban, már kib@sztak volna, mint macskát...
Dr. Proktor
Számíthatnak viszont 15%-15%-os inflációra, egymást követő három évben...
Nessy
@verőce21: Itt is akadna pár "hívő" hozzászóló. Két okból is. Ad. 1 a finoman szólva is elfogult tartalom, ad.2 az útszéli stílus miatt.
Aki Én
Addig fog Gyurcsázozni, míg ilyen buta közönsége van.
verőce21
Tegyük még hozzá, a szocialistának nevezett életellenes diktatúrában sem voltak megfizetve a tanárok, amit viszont visszasír itt jónéhány kommentelő...
ómió
Évi 10-10% százalék béremelés 3 éven át!? A Böszme az ilyet egy havi fizulenyulással "prompt oldotta meg"!
kisfalud
A mini. elnökünknek igen a bögyében lehet a tanerő, pedig azt mondják, volt módja megismerni őket, és őt is volt módja megismerni a felcsutka környéki iskolák tanítóinak, tanárainak, mert végighaknizott néhány alapiskolát a környéken. Lehet, hogy rossz tapasztalatokat szereztek egymásról?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.