Ellenzékváltó hangulatról számolt be a kormányközeli Nézőpont Intézet – írja a Telex.hu.

Legfrissebb közvélemény-kutatásuk szerint egy most vasárnap tartott választáson a Fidesz–KDNP 55 százalékot szerezne, az ellenzéki pártok közül pedig csak a Demokratikus Koalíció és a Mi Hazánk (6-6 százalék), illetve a Kétfarkú Kutya Párt (5 százalék) jutna be a parlamentbe.

Ismét toronymagas a Fidesz népszerűsége a Nézőpont Intézet szerint

Fotó: Telex.hu

Fej fej mellett áll a Jobbik és a Momentum (4-4 százalék), míg az MSZP, az LMP és a Párbeszéd a szavazatok 1-1 százalékára számíthatna, írja a Nézőpont.

Az elemzés szerint

„a magyar választók 12 százalékáról egyértelműen kiderül, hogy bár kritikusak a kormányfő munkájával szemben, mégsem tudnak olyan ellenzéki pártot megnevezni, amelyre leadnák szavazatukat. Vélelmezhető, hogy az ellenzéki szavazók közel egyharmada kiábrándult a baloldali pártokból, és ez igazolja az ellenzékváltó hangulat feltételezését”

A Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatása június 20. és 22. között készült ezer fő telefonos megkérdezésével. A minta minden kutatás esetében reprezentatív a 18 évesnél idősebb lakosságra nem, kor, régió, településtípus és iskolai végzettség szerint.

„Csalódást keltő eredmény, kár lenne tagadni, nem is szabad és nincs is mit szépíteni ezen”

– értékelte a vasárnapi időközi önkormányzati választás budapesti eredményeit Karácsony Gergely főpolgármester (aki egy mondat erejéig Szegedet is említette: „még Szegeden is fölényesen nyert a fideszes jelölt”).

A hétvégi időközi önkormányzati választás eredményeiről a Telex.hu cikkében olvashat. 

Forrás: Telex.hu

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kormanyos63
@Shikari: A mi hazánk mozgalom egy náci, fasiszta, antiszemita, homofób, rasszista párt, akiknek a szemétdombon lenne a helyük, és nem a parlamentben!
A toroczkai, duró dóra, apáti istván, novák előd fémjelezte párt ordas eszméket, és ideológiát képvisel, nagyon remélem, hogy a következő években nem fog tovább erősődni!
Most is gyakorlatilag a fidesz szatelitpártja, mindenki tudja, hogy orbánék finanszírozták őket, és szinte minden témában együtt szavaznak a kormánypárttal a parlamentben!
Az ellenzék sajnos tényleg megsemmisűlt, de én a mi hazánkat sosem tartottam valódi ellenzéki pártnak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kormanyos63
@Shikari: Te ótvar szarláda náci shikari!
Te kurvára messze vagy a magyar érzelműektől, te egy ócska fasiszta orbán, és toroczkai seggnyaló vagy, neked adom őket, fogadd be őket a házadba!
A nemzetre a szélsőjobboldaliak, illetve a kommunisták szoktak rárontani, én egyikhez sem tartozom, és mind a szélsőjobboldali mi hazánkat, mind a Thürmer féle szélsőbalodali munkáspártot megvetem!
Nálad ótvarabb aljasabb ember(???) nem sok van e hazában!
kormanyos63
@fergeteg: Csak 99%-on???
Szerintem eléri majd a 120%-ot is, mint Észak-Koreában Kimdzsong Un pártja, a Koreai munkapárt is!
gina
Ha ez igaz akkor ez a nép a legalja proli primitiv 2 iskolások gííülekezete, a világ szégyene ez az ország egy elmebeteg toprony OV cigánnyal az élen , Gratulálok, innen menekülni kell, sötét egy ország ez !!!
kormanyos63
@Shikari: Akkor idefigyelj te mocsok szarláda!
Nem ismerlek(hálaistennek) de undorodom az ótvar fajtádtól, a szavaidtól, a hazudozásaidtól, és a gögös pofátlanságodtól!
Egyszer a kedvenc kormányod pofáját is elverik, örökké nem fognak hatalomban maradni!
A náci pártodat meg dugd fel magadnak jó mélyre shikari!
Te nem vagy a magyar nép, te csak a fasisztákat, az országrombolókat, az ország kifosztóit, a demokrácia, és a jogállam szétverőit támogatod, és élteted!
Kifordúl a fajtádtól a belem!
kormanyos63
@Shikari: Te takarodj a náci orbánfaszszopó fajtádhoz,ne ugassál már te gennyes kis pöcs!
Az ilyen undorító mocskos férgek miatt tart itt az ország, pedig ez az ország sokkal többet érdemelne!
De előbb, vagy utóbb bukni fogtok kis köcsög!
evacica
@Maccska: Kedvesem! Mint tudjuk a Nézőpont mérései nem valós, Orbánnak tetsző számok! Szépen is penget részükre a mi adó forintjainkból Nekik! Sajnos az tény, hogy az ellenzék nagy sokkot kapott április 3 án, de ezt senki nem gondolta, hogy idáig az általam okosnak tartott magyar nép ennyire ostoba, és nem lát az orránál tovább és a fejét sem használja!Most aztán fizethet is a sok osztatás eredményéért, de megérdemeljük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.