A Fidesz szerint "ha Gyurcsányékon múlna, már se benzin, se árstop, se gáz, se áram, se rezsicsökkentés nem lenne, és már belerángatták volna Magyarországot a háborúba".

A Fidesz akkorát gyurcsányozott egy mai probléma kapcsán, hogy az már a Holdról is látszik

A nagyobbik kormánypárt a DK-s Varju László keddi sajtótájékoztatójára reagált, amelyen az ellenzéki politikus azt mondta, hetente akár 500-700 benzinkútról is hiányozhat az üzemanyag, holott a piacon nincsenek jelentős ellátásbeli problémák.

A baloldal el akarta zárni az olajat és a gázt a magyarok elől és nem szavazta meg a benzinárstopot sem. A magyarok tudnak tankolni, ráadásul Európa legalacsonyabb árán jutnak üzemanyaghoz

- olvasható a Fidesz közleményében.

Forrás: MTI

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
A kormány és a fidesz semmire nem tud, nem akar válaszolni, mert a Gyurcsány!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
A kormány és a fidesz semmire nem tud, nem akar válaszolni, mert a Gyurcsány!
Nessy
@CsipkeRózsa: Ha nincs értelmes érvük egy vitában, akkor : Gyurcsány, ellenzék, Brüsszel! Ezt bármelyik fideszes álmában is tudja, még ha fogalma sincs arról miről is van szó!
amortizáltok
Egyetlen ember tartja életben a fídeszt, szinte főistenük-ként emlegetik avagy szidják lassan túltesz a hírével
soroson és orbánon..Tán még eltelik 20 év és szobra is lesz a fővárosban is akár.
szegfue
Sőt még a levegőt is zacskóban árulnák Gyurcsányék!:)
boldog
Mind csak színjáték, annyira kétszínű..., nem kell komolyan venni. Ilyen a fajtája is, lám ingyen kapnak minden megélhetést a romák, csak nincs kimutatás hány száz ezren.
CsipkeRózsa
@amortizáltok: Nem sokáig marad meg a szobra, mert rögtön ledöntik.
boldog
@szegfue: Vannak bányáik, de a párjának a családja is a régi komcsi
rendszer villájában, és vagyonban él még a budai oldalon.
Toller Béla
A politikai hazudozást a törvény nem bünteti . Az átlagkobak meg beveszi. Hol van itt a kiút ? Ha nem orbán bandája lenne uralmon, a Duna is visszafelé folyna, a növények meg befelé nőnének a földbe, bele ... Még ez is átmenne, miért pont ezek nem ?
egyember
@szegfue: Lukas zacskóban. Hogy neki(k) is legyen mit ellopni.
Clavigo
Azért kíváncsi lennék,,hogy az ilyen szarokat ( közlemény ) ,,mint ez,,,,melyik muzsik " láttamozza " ,kiadásra,,,,a Zsírdisznó környezetéből ..
Pálinkás Pál
igazuk van...ha van olyan hülye réteg aki 12 év országdúlás után beszopja ezt a gyurcsány dumát,..tegyék-...ez a lakosság egy elég nagy részének demenciájára...agyhalálára utal...a cigókat eddig sem tartottam sokra, most felzárkoztak hozzá az analfabéta fideszre szavazó selejtmassza...
szegfue
@boldog: 16:25 Ne is haragudj, de most kiről, vagy miről beszélsz? A cikk u.is arról szól, hogy ha az ellenzék, azaz a baloldal győzött volna, akkor már rég mehetne az ország a "lecsóba", mert már semmit sem lehetne kapni.
Nessy
@szegfue: Ez az állandó " HA..."fidesz részről, mint érv! Ha a keresztmamájuknak kereke lett volna, trolibusz lett volna!
szegfue
@Nessy: Én is nagyon "szeretem" ezt a feltételes módot... mi mindent csinált, vagy nem csinált volna az ellenzék hatalomra kerülése után.:(
kereső
Meg szeretném jegyezni...HA a nagyapám villamos lett volna, akkor én most troli lennék Szegeden. Vagy tram-tram. HA!!! Mi lett volna, ha orbán nem válik diktátorrá??? Akkor maradhatott volna a demokratikus jogállam, a nem csak "látszat"- patyomkin parlamentarizmus, és akkor Gyurcsány sem lenne a patás. HA!HA!- és akkor kocsis máté kisnyilas, meg toroczkai, meg novák valahol Márianosztrán morzsolgatná a rózsafüzért. A kdnp heréi meg nem élősködnének rajtun k, az egyházakkal együtt.
Ftomi
Nekünk megtanította a tanárunk " kisfiam a Ha- val kezdődő mondatok semmit sem érnek, mert nem tudhatjuk mi lett volna ha!"
A FIDESZ-KDMP több mit 12 éve Gyurcsányozik és a mai helyzetben is azt sugalják, hogy az ellenzék mit nem tudott volna megtenni és ők megvédenek, gondoskodnak!
Ugye milyen ismerősek ezek az érvek?
Igen!
Rákosi elvtárs és bandája is ezzel a retorikával hülyitette akit lehetet!
balos
@Ftomi: Viszont ha Ő nincs akkor még mindig azon vitatkoznátok,hogy ki kezdte a háborút!
kereső
Szakított a 0,5 és 1,0 százalékpontos kamatemelésekkel a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa, amely keddi döntésével 1,85 százalékponttal (185 bázisponttal) 7,75 százalékra emelte az eddig 5,9 százalékos alapkamatot. Az MNB november óta pörgette fel a kamatemeléseket, hogy fékezze az elszabadulni látszó inflációt, amelynek éves mértéke májusban már 10,7 százalékot tett ki, az élelmiszerek ára pedig egy év alatt átlagban 18,6 százalékot emelkedett. Ekkora egyszeri kamatemelésre azonban nem volt még példa, az elmúlt hónapokban egy százalékpont volt a maximum.
Gazella
Hazudsz kutya!! Csak a 95-s oktávú benzin az árstopos! A többi a 100-s oktávú benzin a dizel oktávú meg kerül 800 ft-ba!! Rengeteg benzinkútnál hamar elfogy a 95-s oktávú benzin.! A mezőgazdasági gépekbe is 800 ft litere a gázolajnak!!
Hogy szakadna rátok a plafon fideszes kutyák!!
Rockxy
itt vagyok a Marson, és az látszik, hogy a parlament tele van buggyantagyú kretén hazaárulókkal.
Lepényleső
...a bán nélkül pedig ilyen problémákról szó sem esne,mert nem lenne egy se?
Cucika
Ez megint csak egy ostoba fideszes megnyilvánulás. Hülyeségeket továbbra is mondanak. Mindig azt állítják a baloldali kormányra amit ők csinálnak vagy csinálni fognak. Előre elhintik ezzel a módszerrel. Tisztában vannak vele, hogy a magyar nép nagyrésze buta és mindent bevesz.
Emmersson71
@Rockxy: Már onnan látszik a dagadék kolostor malac?
Néro2
Fityma közlemény . Csak úgy folyik a fehér lé belőlük.
Istenakinincsen
A kurmánynak nem a balodalra kellene mutogatni,hanem a jelenlegi helyzetet jól megoldani.A baloldalnak immár 12éve nincs beleszólása az aktuális politikába(szabadrablásba).
Felesleges szócséplés visszamutogatni,hogy mi lett volna ha...Talán soha nem fogjuk megtudni,de lehet hogy jobb lett volna ha...
izéke
@Shikari: anyádért! 12év alatt miért nem tudtátok lesittelni?pedig külön vérbírót is szereztetek de a budaitok szart se tudott felmutatni.ehhez IS béna szarok vagytok narancsbarmok
Logogrif
@Shikari: Bolond likból bolond szél fú...- bogtrotter...
Istenakinincsen
@Shikari: @Maccska: Hibás megoldás:))...bár kopoltyúval a víz alatt a legjobb.
Clavigo
@Shikari: Mert hülyék vagytok hozzá...( ehhez is pl.)
percsi
"ha Gyurcsányékon múlna, már se benzin, se árstop, se gáz, se áram, se rezsicsökkentés nem lenne, és már belerángatták volna Magyarországot a háborúba".

Ha a Gyurcsányékon múlna:
nem lenne 404 Ft az EURO, nem lenne 27%-s ÁFA, jóval alacsonyabb lenne az infláció.
Nem lenne ÁFA az alapvető élelmiszereken, a rezsi rezsicsökkentés nélkül is olcsóbb lenne +ÁFA-ja 5-18%.
Egy kis cukiság a fidfanoknak:
2010.: Bruttó bér 200.000 Ft, nettó: 137 920 Ft
Adójóváírás: 2010. évtõl 17%, maximum 15 100 Ft/hó lehet az adójóváírás. Amennyiben az éves jövedelem nem haladja meg a 3 millió 188 ezer Ft-ot teljes mértékû adójóváírás jár.
2022.: Bruttó bér 200.000 Ft, nettó: 133 000 Ft

és a ruszkik el sem kezdték volna a háborút :)))
Istenakinincsen
@Gyurka80:
Segíts!!! Shikari maccska nem érti a rizikót!
terlasz
Az ostoba híveknek nem is kell más: Gyurcsány! Ha meghalna, akkor is egyetlen szóval el lenne intézve az összes probléma: Gyurcsány!
Macskaszem
@Shikari: Rég elévült vazze, mire vártatok eddig, a Mihsznákra? Szánalmas, ahogy erölködsz.
Edebácsi
Tessék már mondani, miért tetszik állandóan hülyeségeket beszélni?!
NKF
Fletónak már rég semmi keresni valója nincs a politikában.
Orbán már négyszer nyert és mindig 2/3-dal.Érdekes.
szegfue
@balos: tegnap 18:10 Miért is irtad, hogy "zsirpubi" a nevem?! Mivel "szolgáltam" rá?
Nessy
@NKF: Saját választási törvényével, több százezer levelezőtagozatossal, milliárdok kiszórásával, 49% = 67%, azaz 2/3- fidesz matekkal, még szép!
ómió
Az "efftársi kampánycélok" összefoglaló neve mára már "gyurcsányozás" lett!?
telegdilaci
@CsipkeRózsa:Mert most nincs benzin hiány? le akadhatnának már Gyurcsányról, 12-éve Orbán van kormányon Ő okozta ezt a kuplerájt ami most van az Országban!
CsipkeRózsa
@Shikari: 11:52

Remélem, ezt Orbán is tudja.
Macskaszem
@Shikari: Akkor Orbán reszkessen, 46 ezer halott szárad a lelkén.
Toller Béla
Ugyan már, fiúk ! Ennél ti aljasabb dolgokat tudtok kitalálni ! Meleg van ? GYF 12 éve nem igazgat, ti meg loptok egyfolytában. Mégis, kinek a sara ez itten ? Gazdagodtok, tollasodtok. élvezitek a korlátlan szabadságot ...remélem nem sokáig !
balos
@szegfue: Hát már válaszoltál nedveske!Persze a tükör nem mutatja mi van ott fönn az üres ballonban!
Istenakinincsen
@Shikari: Emberiség ellenes bűn az hogy a világra jöttél!Nincs semmi baj nem tehetsz róla, de még jóváteheted!
Megfogod a maccskádat, eltakarodsz vereckénél oda ahonnan származol és el van intézve:))Nincs benne semmi rizikó,már biztos van útleveled.
verőce21
Ez a nemzetáruló balos csürhe honnét a büdös kurva életből szedett össze ennyi idióta ökröt? Szabályosan fáj a sok hazugság, idiótaság amit összepofáznak…!
Istenakinincsen
@verőce21: Mi fáj?Gyere mesélj!Ami igaz és bizonyítható azt mindet elhiszem...a többit nem.Nekem is fáj ám a sok hazugság!
Gyurcsányozás 12év után?...miért?
Miért hisz a konda a maffiának és miért nem a saját szemének?(kilövette böszmeferi?).
Túl sok(k) lenne a kérdés amire soha nem születhet(őszinte) egyenes válasz.Jól tudjuk miért úgyhogy ezzel a kérdéssel ne fáradj.:)
verőce21
@Istenakinincsen: Akkor csak annyit, hogy te hülye vagy!
szegfue
@balos: 17:08 Attól, hogy nem vagyunk azonos véleményen, még nem jelenti azt, hogy érvek nélkül személyeskedhetsz. Én Hozzád sem szóltam, nem is bántottalak, igy Te se tedd!! Már csak azért se, mert a másik embert is megilleti a minimális tisztelet.
kisfalud
Szüksége is van a kormánynak a gyurcsányozásra, mert ezt katyvaszt, (bocs a Fletó lebecsülése miatt), bármilyen katasztrofális volt is a ténykedése, talán még ő sem tudta volna összehozni, mert nem volt hozzá tehetsége.
Nessy
@kisfalud: Akinek nincsenek elfogadható érvei, az személyeskedik, bűnbakot kreál.
Istenakinincsen
@verőce21: ma, 01:59
Oké hülye vagyok:)))...Ennyivel el van intézve?Szerintem meg Te vagy a hülye!(tudod mint az oviban).
Írtál valamit:tegnap, 18:38-kor.Megkértelek hogy magyarázd el.Ismétlés: Mi fáj?Gyere mesélj!Ami igaz és bizonyítható azt mindet elhiszem...a többit nem.Nekem is fáj ám a sok hazugság!
Gyurcsányozás 12év után?...miért?
Miért hisz a konda a maffiának és miért nem a saját szemének?(kilövette böszmeferi?).
Túl sok(k) lenne a kérdés amire soha nem születhet(őszinte) egyenes válasz.Jól tudjuk miért úgyhogy ezzel a kérdéssel ne fáradj.:)
drrotf
@CsipkeRózsa: Ilyenkor szokták azt kérdezni, hogy mi lenne ha Mari néninek pöcse lenne?Hát Jancsi bácsi!De miután neki ilyen nincs ez egy feleslegesen feltett kérdés, csak az elterelést szolgálja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.