Orbán Viktor miniszterelnök Madridba érkezett, ahol szerdán kezdődik a NATO állam- és kormányfők kétnapos csúcstalálkozója – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor a NATO-csúcsra utazott az orosz-ukrán háború miatt

Fotó: OSCAR DEL POZO / AFP

Kedden este VI. Fülöp spanyol király gálavacsora keretében látta vendégül a Madridba érkezett vezetőket a Királyi Palotában.

A NATO-csúcson Orbán Viktor által képviselendő álláspont szerint Magyarország az ukrajnai háború eszkalációja helyett a béke érdekében tett erőfeszítéseket támogatja. Gyors fegyverszünet és béketárgyalások: ez a recept az Európát sújtó háborús infláció és a küszöbön álló háborús gazdasági válság ellen – ismertette Havasi Bertalan.

Forrás: mti.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"VI. Fülöp spanyol király gálavacsora keretében látta vendégül"

Pacalpörkölt volt???...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
Nahh, Vétót viktor most mit fog megvétózni Madridban? Vehetnének neki egy csizmát.
namihami
""Vigyázó szemetek Madridra vessétek!"" ""No pasaran!""---adta ki neki Putyin a jelszót.
Reszkess NATO, jön a Nagy Innovator és Európa Megújító. Vége a langyos tespedésnek, az új irány érlelődik. Az új cél a putyini Oroszország és elvei, akarata. ""Drang nach Westen!""
ómió
Most azok közt érezheti magát, akik "kimérték" nekünk Trianont! Mi ez, ha nem "pozitív fenoména"!?
simmering73
Jó, hát NATO-csúcs ide vagy oda, ezért kár volt Madridig repülnie és Szijjártót is magával hurcolni a doktorminiszterek elnökének. Mármint azért, hogy onnan is elmondja, hogy nem sodródhatunk bele a háborúba. Nem tudom, ki az a marha, aki a háborús bűnök és terrorcselekmények elkövetésétől, civilek lemészárlásától sem visszariadó moszkvai diktátor által Ukrajna ellen indított háború ötödik hónapjában, az Európai Unió vagy a NATO valamely tagországában bele akarna sodródni a háborúba, de őfényessége a már Matolcsyék által is közel 13 százalékosra becsült háborús infláció, a korrupt NER-féle gazdaságpolitika minden felelőssége alól kibújva mantrázza, hogy mimagyarok nem sodródhatunk bele a háborúba. Ami egy orosz-ukrán háború, a NATO pedig egy védelmi szövetség. (Március 4-én még úgy szólt a propaganda, hogy aki azt állítja, hogy majd a NATO megvéd bennünket, az téved.)
kolozsvaros.com/rovidek/nato-csucs-ide-vagy-oda-ezert-kar-volt-madridig-repulni/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.