Határozatlan időre felfüggeszti a Világgazdaság napilap és a Figyelő hetilap nyomtatott kiadásait június 30-a után a Mediaworks Hungary – közölte a cég az MTI-vel.

Megszűnik két kormányközeli újság, köszönik az olvasók hűségét
Fotó: Pixabay

A két lap online megjelenése megmarad, és a kiadó jelentős szerkezeti átalakítást hajt végre, illetve új erőforrásokat csoportosít át az online gazdasági tartalomgyártás további fejlesztése érdekében – írták.

A döntést a cég azzal indokolta, hogy a háborús infláció, a folyamatosan emelkedő papír- és energiaárak, valamint az ellátási láncok sokasodó problémái a Mediaworks Hungary Zrt.-t is nehéz gazdálkodási helyzetbe hozták. A gazdasági kihívások hatására a Mediaworks tovább optimalizálja a működését.

"A Mediaworks megköszöni a Világgazdaság és a Figyelő olvasóinak éveken át tartó hűségüket és figyelmüket. Az előfizetőket a kiadó külön értesíti alternatív előfizetési lehetőségekről, illetve igény esetén a kompenzációról"

- áll a közleményben.

Forrás: MTI

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
KESMA szart nem olvasok és nem fizetek elő!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Istenakinincsen
@Pegero: Neked még gyakorolnod kell a beilleszkedés folyamatát...van még időd hiszen mint mondottad:haláig tart.
Van akinek sikerül,de van akinek egy élet is kevés.
A visszamutogatás részemről csak a Te itteni pályafutásodra(fejlődésedre)vonatkozik. Lehet visszamutogatni mást is pl:Orbánozás Gyurcsányozás,vagy a régebbi történelemben elkövetett helyrehozhatatlan hibák elemzéséből tanulni esetleg...
A "csak a fideSS" hozzászólásaidból(képgyűjteményeidből) ítélve neked túl magasan van a léc.
"agyilag alultáplált" fórumozót először a tükrödben keress!Ha ott biztos nincs akkor találsz itt is néhányat(bár úgy tűnik néhány kondatag több néven osztja az észt).
Yoda69
Csak addig kelletek amig behuztak az ujabb 4 evet a fideSSnek. Meg jo nehany ilyen agymoso szennylap fog megszunni, mert tul sokba kerulnek.
Istenakinincsen
@Pegero: Lenne?volna?...Hanyagoljuk ezt.
Szerinted hogy van most és hogy volt a régesrég...ami már nem így lenne?.Persze hogy nem így lenne ha az ember EMBER lenne.Nem kellene mellébeszélni és paradox helyzetet teremteni.Ez a 22-es csapdája.Sokkal járhatóbb lenne a tiszta őszinte egyenes út,mint a félrebeszélés és hazudozás.Csak egyszer kell szembenézni a valósággal, megérteni és utána sokkal könnyebb lesz.Fanatikus vakhit helyett a szélesebb látókör célravezetőbb.Tudom nagyon nehéz levenni a szemellenzőt mert lehet hogy nem tépőzáras hanem ragasztva vagy szegecselve van.
Szólj ha sikerült leszerelned!Mit látsz?
Istenakinincsen
@Pegero: Ennyivel nem úszod meg!Sajnálom,de minden élőlény fontos:( (nincs káros,vagy hasznos, ezt csak az ember gondolja így) A természet egyensúlyra törekszik és azt szigorúan be is tartja!Minden vélemény számít!Még a tiéd is.
Ha esetleg hanyagolnád a bugyuta képeidet az nem lenne baj.Meglepően értelmesen tudsz szöveget írni!A tartalmat kell már csak csiszolni.
Istenakinincsen
@Pegero: Rendben!Tévedtem.Trollkodásod mögött mélyen elásva láttam benned valami értelmet.A fanatikus politikai nézetekkel viszont nem nagyon tudok mit kezdeni.Ez egy olyan buborék ami akadályozza a kilátást és a fejlődést.
Istenakinincsen
@Pegero: Hol van az a fórum ahol te értelmes vitát tudsz folytatni???Pesti Srácok?Vagy a báygúnár író-publicista lovagkeresztes seggfej oldalán?
De egy dolgot nem értek:Miért vagy itt?mazochista vagy?Vagy részt kapsz Durbincs bevételéből?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.