Határozatlan időre felfüggeszti a Világgazdaság napilap és a Figyelő hetilap nyomtatott kiadásait június 30-a után a Mediaworks Hungary – közölte a cég az MTI-vel.

Megszűnik két kormányközeli újság, köszönik az olvasók hűségét
Fotó: Pixabay

A két lap online megjelenése megmarad, és a kiadó jelentős szerkezeti átalakítást hajt végre, illetve új erőforrásokat csoportosít át az online gazdasági tartalomgyártás további fejlesztése érdekében – írták.

A döntést a cég azzal indokolta, hogy a háborús infláció, a folyamatosan emelkedő papír- és energiaárak, valamint az ellátási láncok sokasodó problémái a Mediaworks Hungary Zrt.-t is nehéz gazdálkodási helyzetbe hozták. A gazdasági kihívások hatására a Mediaworks tovább optimalizálja a működését.

"A Mediaworks megköszöni a Világgazdaság és a Figyelő olvasóinak éveken át tartó hűségüket és figyelmüket. Az előfizetőket a kiadó külön értesíti alternatív előfizetési lehetőségekről, illetve igény esetén a kompenzációról"

- áll a közleményben.

Forrás: MTI

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
KESMA szart nem olvasok és nem fizetek elő!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pegero
@Istenakinincsen: Ennyire nem lehetek fontos számodra! Semmi más dolgod nincs, minthogy hanyagolj!
kep.cdn.indexvas.hu/1/0/1126/11268/112688/11268849_368619323215ebe475495a2e79574396_wm.gif
Istenakinincsen
@Pegero: Ennyivel nem úszod meg!Sajnálom,de minden élőlény fontos:( (nincs káros,vagy hasznos, ezt csak az ember gondolja így) A természet egyensúlyra törekszik és azt szigorúan be is tartja!Minden vélemény számít!Még a tiéd is.
Ha esetleg hanyagolnád a bugyuta képeidet az nem lenne baj.Meglepően értelmesen tudsz szöveget írni!A tartalmat kell már csak csiszolni.
Pegero
@Istenakinincsen: Tényleg nehéz helyzetbe hozol! Nem akarlak megbántani, de ha viszket a segged, ne velem akard megvakartatni! Megjegyzem: egy trolltól ne várj értelmes kommenteket, mert tényleg nem szeretnék merőben más politikai nézeteket valló userekkel polemizálni.
Istenakinincsen
@Pegero: Rendben!Tévedtem.Trollkodásod mögött mélyen elásva láttam benned valami értelmet.A fanatikus politikai nézetekkel viszont nem nagyon tudok mit kezdeni.Ez egy olyan buborék ami akadályozza a kilátást és a fejlődést.
Pegero
@Istenakinincsen: Sajnálom, de számomra a Propeller nem az a fórum, ahol értelmes vitákat tudnék folytatni bárkivel is! Még veled sem!
Istenakinincsen
@Pegero: Hol van az a fórum ahol te értelmes vitát tudsz folytatni???Pesti Srácok?Vagy a báygúnár író-publicista lovagkeresztes seggfej oldalán?
De egy dolgot nem értek:Miért vagy itt?mazochista vagy?Vagy részt kapsz Durbincs bevételéből?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.