Az egyik legnagyobb gond most az egészségügyben a hozzáférési egyenlőtlenség – mondta Takács Péter.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tomsawyer - régről
@durbincs: Nem szeretnék semmilyen "bányaszintet" megütni, mivel nem vagytok elég jók nekem. Emberileg.
Sem.
Dugd a seggedbe a csilléket.
Nessy
Ami eddig valahogy működött, most azt is elszabják! Látjuk a kórházakon, hogy mire OKFŐ őméltósága egy. egy intézmény problémájában döntérre jut, addigra vagy megoldódik a probléma magától, esetleg egyéb segítséggel, vagy padlót fog az intézmény!
tomsawyer - régről
@durbincs: Ja, és teszek rá, hogy tetszik-e vagy sem, mivel ha felsorolnám, hogy nekem mi nem tetszik és mióta és mennyire, akkor betelne a tárhely az oldalon. Enyhén szólva nincs arányban semmivel sem a világmindenség, de az, ami velem történt, egészen biztosan. Úgyhogy azt ajánlom, hogy ha már te vagy a helikopter és mindenki más hülye, akkor talán fáradj vissza a tieid közé, akik a "delirált" se tudják helyesen leírni, majd ott osszad az észt feszt és derüljön ki bármi is, mert itt speciel erre már kurvára nincs igény. Lehet mondani, hogy évekkel el tetszettek késni. Avagy tetszettek volna emberileg megütni a Mariana-árok "magasságát" legalább. :/
amortizáltok
@tomsawyer - régről: tökéletesen egyetértek ez nem a halak és tetvek bolygója pláne fejetlenűl aláz itt meg gyaláz huzzon el a szemétládába ráadásul NŐ amúgy nem pasi. toszatlan lehet ... azért ilyen
amortizáltok
eddig is azok voltak kisinas önkormányzat fizette nem a fidesz
tomsawyer - régről
Valójában azon se csodálkoznék, ha egy és ugyanazon személy lenne durbincs és amortizáltok, na meg Uriel. Roppant humoros volt a beírás egyébként, igazán halálra röhögtem magamat a szexizmuson. Most, hogy bomlófélben vagyok és wókingded, ha lehet, még inkább jó kedvem van. Biztos a nyüvek miatt. Azok csiklandanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.