A balerina a balesetben koponya- és gerincsérülést szenvedett, jelenleg az intenzív osztályon ápolják.

A terézvárosi Jókai utcában feltehetően a nem megfelelő konstrukció miatt leomlott egy épület homlokzata – írja az Index.hu. A balesetben súlyosan megsérült egy 26 éves balerina is, amikor épp arra sétált párjával, akivel az Operettszínház felé tartottak egy táncpróbára.

A nőt súlyos koponya- és gerincsérüléssel az intenzív osztályra szállították, gépekre kötötték, és lábai lebénulásától is tartanak. Azonban jó hír is érkezett, a legfrissebb információk szerint kikerült a kómából.

Továbbra sem mernek hozzányúlni a hétfői házomlásban megsérült balerina gerincéhez az orvosok

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A táncosnő egyik gimnáziumi évfolyamtársa, akivel közismereti tárgyakat tanultak akrobata- és balett-táncos-növendékekkel, azt mondta a ripost.hu-nak, Niki volt az iskola egyik legnépszerűbb diákja.

A korosztályunkban mindenkit megrázott a balesete. Niki mindig is középpontban volt, és állandóan nevetett. Nehéz elképzelnünk civilként, ő a színpadra született. Mindannyian a legjobbakban reménykedünk, és többen csatlakoztunk a színháza által indított imalánchoz is, talán ez is segített a barátunkon. Niki egy igazi harcos. Szinte csoda, ami vele történik. Javult az állapota, de a gerincéhez továbbra sem mernek az orvosok hozzányúlni

– mondta a balerina volt diáktársa.

Forrás: Index.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.