A kormányközeli Nézőpont Intézet nemrég az ügyben kutatta a köz véleményét, hogy bizonyos magyar és külföldi kulcsfigurák vajon mennyire lehetnek béke- vagy háborúpártiak. Természetesen a körből nem maradhatott ki Soros György sem. 

Az eredmények alapján a megkérdezettek 83 százaléka szerint Ferenc pápa pártolja leginkább a békét, majd közvetlenül utána Orbán Viktor következik 78 százalékkal. A magyar miniszterelnökre a kutatás szerint a Fidesz-szavazók 91 százaléka, a baloldali szavazók 58 százaléka gondol így, írja a 444.hu.

A Fidesz szavazók szerint Orbán Viktornál csak a pápa pártolja jobban a békét, igaz nem sokkal

Fotó: TIZIANA FABI / AFP

Őket jócskán lemaradva Emmanuel Macron francia államfő követi 44 százalékkal, róla alig fele ennyien feltételezik, hogy a háború oldalán áll. Vlagyimir Putyin orosz elnököt tartják a leginkább háborúpártinak (69 százalék), míg Joe Bidenről 56 százalék, Volodimir Zelenszkijről 49 százalék gondolja ezt, Soros utánuk jön.

Középen Márki-Zay Péter és Gyurcsány Ferenc áll, róluk csak néhány százalékkal gondolják többen, hogy háborúpártiak, mint azt, hogy a béke oldalán állnak.

Forrás: 444.hu

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
A Fidesz szavazók szerint Orbán Viktornál csak a pápa pártolja jobban a békét, fej fej mellett Kirill pátriárkával :P
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Emmersson71
A Fidesz szavazók szerint Orbán Viktornál csak a pápa pártolja jobban a békét, fej fej mellett Kirill pátriárkával :P
colibri
Nahát! Fidesz szavazók a királlyá koronázását várják, közben meg pápaváltást akarnak? Cigánypápát..?? Még mit nem!!
kereső
Orbán "béke" szavait leforditva az új fideSS nyelvről: "béke azonnal= Ukrajna adja meg magát, adja át területeit fenntartások nélkül az oroszoknak, és mindent amit putyin szeme megkivánt/megkivánni fog. "
Ez orbán "békéje".
csak úgy....
a fidesz szavazók szerint, viktort és feri pápát szorosan a békepárti putyin követi ...
fura fickók ezek a fidesz szavazók..
jesz
Hát a címet nem tudtam röhögés nélkül elolvasni...

Ettől üresebb békepárti szólamot nem hallottam...mindeközben életek múlnak ki, olyanok halnak meg akik békében éltek...a két főbékepárti országelnök meg csak rázza az öklét...

Igaz, a pápa békét szeretne...de ezek a pernahajderek nem hallgatnak rá..
csak úgy....
@kereső: a gyávák és szolgalelküek mondvacsinált békéje!
Macskaszem
Orbán nem a békét pártolja, hanem Putyint. Szerinte Ukrajna fejezze be hazája megvédését, engedje át a Putyinnak az általa megkívánt területeket, aztán áldás, békesség.
kereső
"A gyerekeket az ukrajnai Donyecki régióból vitték a negyedmilliós kelet-oroszországi városba (ami egyébként a nagy író, Anton Pavlovics Csehov szülőhelye). A kijevi kormány már több bizonyítékot is bemutatott ilyen esetekre, és június eleje óta a hágai Nemzetközi Büntetőbíróság ügyészei vizsgálják az ilyen ügyeket – írja az Euronews.

A most megtalált mintegy 400 kiskorút a Romashka nevű taganrogi sportkomplexumban helyezték el, amit átmeneti menekültszállássá alakítottak át. A gyerekek közül a legfiatalabb két éves. Nemcsak a bentlakásos otthonok és iskolák árváit vitték oda, hanem olyanokat is, akiknek édesapját behívták az ukrán hadseregbe. A tábor munkatársai elmondták, hogy a gyerekek orosz útlevelet kapnak, és orosz szülők örökbe fogadhatják őket."

Ez is!!putyin "nácitlanitása", melyet tilt a genfi egyezmény. - de lex@rja, ő rá nem vonatkozik semmiféle nemzetközi egyezmény. Eddig mintegy 210 ezer ukrán gyermeket "nácitlanaitottak" putyinék.
kereső
Krim!!! Ugye "Ősi orosz föld"- akkor hogyan történhetett az meg, hogy a nagy előd sztálni 1944-45-ben a Krim őslakosait - a krimi tatárokat áttelepitette az Ural vidékére, helyükre meg oroszokkal telepitette be a területet. Ősi orosz föld, ???
Béla333
A hülyemagyar maffiahívek mindig jól látják a valós helyzetet. Most is!
amortizáltok
fura dolog a HIRNÉV ja nem is másért csak azért...
csak úgy....
@KisTehen: de csak szerintetek! ;) -ti viktor elvakult bárányai..
kereső
@KisTehen: Ha, jól belegondolok, akkor orbán és a fideSSek a valódi háborúpártiak, hiszen istenitik az agresszort, a kormány negligálja az unió szankcióit- bankok, rosszatom, kémek, orosz oligarchák közpénzes támogatása, az "arany" útlevelek (letelepedési kötvényesek) továbbra is élnek- az fszb/kgb jogutód , felső vezetőinek és családtagjainak, rekord számú magyar diplomata útlevél kiadása külföldieknek...az eu-s vétók sorozata.
kisfalud
A Nézőpont nagy ívben tesz arra, mit gondolnak a zemberek. Ők azt mérik, mennyire sikeres Orbán hazugságcunamija. Ők pedig szolgamód leírják neki amit látni hallani akar.
Yoda69
@KisTehen: Egy lofaszt. Azert vesztett mert a fideSS propaganda gepezet becsapta a valasztokat hazugsagokkal. Sajnos sokan felultek neki a bizonytalanok kozul, ez hozta az ujabb 2/3-ot
csak úgy....
@KisTehen: tény,hogy oltárképre való népség vagytok,-tudod az a jászolos...
tudode
Az ALKOTMÁNY sem volt járték, amelyet tudtára adtak őféleségének, méghozzá a fideSS székházban!
.
---Az Alkotmány nem játék a Lendvay utcában vágatlan 35 százalékos kép
www.youtube.com/watch?v=aGwOOC5CScI
--------------
.
Aki átélte a II. világháboru borzamait hideg rázza azokat, akik túlélték nem feledik
.
------ Ilyen volt Budapest a bombázások után, és ilyen most
www.origo.hu/foto/20140404-budapest-a-masodik-vilaghaboru-utan-es-most-elotte-utana-interaktiv-kepeken.html
------------
.
Az un. nemzetvesztő/lélekromboló szájából hallani szlogen szintjén annak a szájából, aki miatt nincs béke, nyugalom azóta mióta a SS módon foglalja a bársonyfotelt, a háború pártiság helyett inkább szórakozhatna azzal ami egyidős vele, befejezve életművét --- eshetne már transzba, és távozhatna oda ahová való -- azaz
.
---- Magyarországon befejeződött a diktatúra kiépítése - Vörös Imre a Klubrádióban (2020.08.11.)
www.youtube.com/watch?v=Jt6vTh3as5U&t=258s
-----------
.
Azért nem mindenki most jött le a falvédőről!
.
!!!
kisfalud
@csak úgy...: Ne hasonlítsd ezt a manót gyerekkorom otthoni háziállataihoz, azok művelt jószándékú jószágok voltak, és csak akkor mondták, hogy múúúú, ha értelmes mondanivalójuk volt.
Eladott Ország
Itt írja az egyik legjobb barátom, a (lovagkeresztes) Zsóti' - fidesz 5-ös számú párttagkönyvének boldog tulajdonosa - ,hogy maga egy demens vénember, aki teljességgel alkalmatlan a pápai poszt betöltésére, vagy egy gazember. Szégyen, hogy egy simlis a pápa elé merészkedik! Mivel a Vatikán tulajdona az olasz BERETTA fegyvergyár , gondolom fegyver eladásról esett szó, mert a katolikus rühelli a reformátust.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/278733330_5409456029078053_6769910250718638092_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=-_TC9CNdcAUAX9oEDQg&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9AtRNRG-Yz42GBH7QuBU3L1nvDgDkmE0Kkbv6oBAuncw&oe=62C282FD
Minek a sámli? Vagy nem is tudom minek nevezik. Így is, úgy is törpe. És annyit sem ér.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/278911101_1328965560916681_5828594636774493443_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=m84lBg0bIu0AX9GB5pq&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_UFZ3dl34C09hd0i4CIHJmAExGPZwBOiRmJQrGiJroUg&oe=62C25CAD
Csuhások...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/278995859_3427705487515898_5977972544444471250_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=o2bijUGwas0AX_LqDCg&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-nAHprkTfBNuPDSf9MJ0FBSloFm6sTDbvwoDTwCn7FcQ&oe=62C34A98
Gazella
Azt hittem, hogy a pátriáka...de nem, hanem a Pápa..tudni illik agymosottak, hogy a Pápa mindig is a BÉKÉT hirdeti!!
Zsirhàj meg putintól félti a seggét.
csak úgy....
@kisfalud: igazad lehet,talán a viktor ölebe találóbb..
Gazella
@Gazella: folytatom... nézőpont nézése! Egy biztos, hazudik mint a vízfolyás.
kereső
@KisTehen: 11:17. Csak ennyi??? Nem cáfolod, amit irtam??, Ez lópikula- mindenféle bizonyiték nélkül ide hánysz valamt, és akkor az már igaz is, mert egy narancsos moszkovita mondja? Én tényeket irtam bocika- te meg csak légből kapott hazugságot terjesztesz.
kereső
@KisTehen: Ezt olvastad már boci? Ami alól az első magyar narancsos moszkovita nem merte kivonni magát- mert a NATO, az nem az Eu, hogy simogassák a buksiját, amig táncikál, és aljaskodik.
www.nato.int/cps/en/natohq/official_texts_196951.htm?selectedLocale=en
Gazella
@KisTehen: tévedsz te agyatlan!
A fidesz kizárólag választási csalással nyert!!! Menj legelni a rétre!!
csak úgy....
@kereső: bocink csak fölsöbb utasításra dolgozik, szerintem már tárgyalják a kérdésedet a pártközpontban..,légy türelemmel!
kereső
@KisTehen: Nem. Arra gondolok, hogy ott a himi-humi "harcosoknak" nem igazán osztanak lapot- mivel az egy valódi katonai szervezet.És aki, sokat ugrál- az kivül tágasabb. Egyébként meg lezárta már a külügy a levelező rendszerét az fszb előtt???
kereső
@KisTehen:11:45 Boci, boci -elszalad veled a paci. Ide figyuzz, orbán hazudott a 2022-es választási kampányban- itt van a megszoritások tömege, az infláció az egekben, a forint árfolyama a béka fenekét nézi alulról, fegyverkezik, szószólói sorkatonaságon és általános hadkötelezettségen gondolkodnak sugallatra, és akkor még erről nem is beszéltünk:

"Három hónappal a választások után, mindenféle kitérők és elutasítások után kiadta az adatokat a szerb posta arról, hogy kikkel kötött szerződést, milyen kondíciókkal és milyen címen adták át számukra az áprilisi választásokra kiállított vajdasági levélszavazatokat a kézbesítéshez – az információkat a Szabad Magyar Szó szerezte meg.

Azt írják, a szövevényes igénylés végén kiderült, hogy a szerb posta levelenként két dinárt fizetett a magyarország kisebbséget képviselő CMH-irodának a kézbesítésért (ez 80 ezer csomaggal számolva összesen 160 ezer dinár lehet, azaz körülbelül félmillió forint).

Azonban a posta a csomagokat nem az iroda címén adta át, hanem a Vajdasági Magyar Szövetség irodájának a címén.

Ezek azért fontos információk, mert a Vajdasági Magyar Szövetség

a Fidesz helyi szövetségese,"
kereső
@KisTehen: Nem én vagyok a marha, aki felkötötte a kolompot-és nem is követek semmiféle kolompos marhát.Te próbálsz itt "kolompolni"...
Eladott Ország
Már alig várom a következő bombasztikus eredményt. Ha van egy kis szerencsénk, az arról fog szólni, hogy a magyarok 99,9 százaléka ragaszkodik hozzá, hogy a kormány vegye állami gondnokság alá a közétkeztetést, mert csak az a répafőzelék az igazi, amin ott a miniszterelnök vigyázó szeme. Feltétnek.
csak úgy....
@KisTehen: 11:53 te egy aljas féreg,aki ha nem tud konkrét kérdésekre válaszolni,akkor átcsap pofátlanba mint a bayer zsolti...
ugye te még csak fidelitasos?
Gazella
@KisTehen: Eléggé hülye vagy!!! ez le is van irva papírra!!!
Gazella
@KisTehen: NATO helyre teszi a zsirhájt!
csak úgy....
@Maccska: akkor sorold,hogy kikkel és miért...
Clavigo
@KisTehen: A " nagy marha " nicknév jobban illene hozzád,,böcce..
Néro2
Meg Putyin. Egyébként milyen Magyarok ? A Fitymák ? Azok nem magyarok csak valami alja népek akik szeretik magyarnak hívni magukat.
Yoda69
@KisTehen: Ritka nagy agyatlan barom vagy. Az ellenzek meg ha akarna se tudna haboruba kuldeni embereket, mert egy szervezet (NATO) tagjakent azt kell tennunk amit a szervezet vezetese eldont. Fonokod az O1G epp tegnap vett reszt a NATO ertekezleten, ahol meg o se mondott olyan baromsagokat, amiket te ide irogatsz.
Kepes vagy ezt felfogni agyilag, vagy tovabb tolod a valasztasi propagandat?
Sámannus
Muszka szarkavarás a médiában. A magyaroknak nincs hazai információforrásuk. Még az ilyen szar kérdések is megalázóak, különösen a "szakértők" állításai kritikán aluliak. A nép megvezetésének minden eszközét felsorakoztatják előkészítve a szélhámosok ámokfutását
csak úgy....
@Maccska: akik magyarországon liberálfasisztáznak,azok mind zártosztályra valók az elgyötört elméjükkel!
Feró25
Azért a fidesz híveknél butább ember szerintem nem létezik.Kiváncsi vagyok a rabolt vagyonból mennyit juttat nekik az orbán maffia, hogy ennyire rajonganak értük és a vajdát istenítik.
Sámannus
A háborúzó putyinkát védő patriarka a béke legfőbb letéteményese. A magyar vétó a legfényesebb bizonyítéka miféle béke kerekedik abból az egész világot fejetetejére állítva. Már alig van aki nem agyalágyult az egész Kárpát medencében.
csak úgy....
@Maccska: mától kezdve nem vitázok elmebetegekkel,remélem megértesz tibim! :)
namihami
Na, ismét tisztábban láthatjuk---a fideszszavazók agyi kapacitását és a Nézőpontot irányítók együttállását. Az egyik hitet kap érte, a másik milliárdokat.
És ettől boldogok---a nézőpontosok egy kicsivel jobban.
kereső
@Maccska: 14:255. Ismét nevet váltottál ó "nagy vadász". A szóhasználatod elárul.Senki nem tudja ollan "izesen" leirni ezt az anakronisztikus szóösszetételt:"liberálfasiszték", mint @Shikari...a belföldi nagy vadász, és echte mihazánkos , fideSS nyalizó.
Gazella
@KisTehen: Tudod mi a tény?? Az, hogy te fidesz troll vagy! Vagy kevered itt a mija hazánk lóf@szát!
ómió
Bizony, nem Orbán mondta, hogy "ez a mi háborúnk", hanem Maki efftárs!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.