Az európai uniós források terhére elkövetett csalási ügy érintettje a csalás elleni küzdelemről szóló EP-jelentés felelőse. Deutsch: Azonnal vissza kell hívni Cseh Katalint. Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője levélben emlékeztette EP-képviselőitársait, hogy a csalás elleni küzdelemről szóló EP-jelentés felelőse, Cseh Katalin, az európai uniós források terhére elkövetett súlyos csalási ügy érintettje. A delegációvezető kiemelte: „a Ház maradék hitelének megőrzése érdekében az egyetlen elfogadható lépés Cseh Katalin jelentéstevői tisztségből történő azonnali visszahívása lenne.” Deutsch Tamás valamennyi európai parlamenti képviselőtársának elküldött levelében felhívta a figyelmet: „Miközben a magyar baloldal hosszú esztendők óta folyamatosan korrupcióval rágalmaz mindenkit, aki él és mozog, kormánypárti politikusokat, kormánybarátnak kikiáltott üzletembereket, politikusok és más közéleti szereplők családtagjait, addig az Európai Parlamentben...

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: nejlontacskó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
Már, csak azt nem értem, hogy ezt miért éppen Deutsch követeli, egy olyan párttal a háta mögött, amely nem hajlandó csatlakozni, az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz. Ha jól emlékszem, szintén az ő padsoraikban foglal helyet, a többszörösen visszaeső Farkas Flórián is.
Tompika Tompika, inkább kussolnál...
Sámannus
Nem is várok mást egy brigantitól. Jó sok zsivány üdvözölné ha így lenne. Sajnos nem nyert ez a kamuzás. A forintocska már szart sem ér útgy el basztatok vele. ideje lenne már el húzni messzire innen, ha töketlenek vagytok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.