Bár csak négy év múlva lesz esedékes, Semjén Zsolt ismét kinevezte „a mohácsi csata 500. évfordulójáról történő méltó megemlékezéssel összefüggő feladatok ellátásáért felelős miniszteri biztost”, aki ki más lehetne, mint Hargitai János, aki 1998 óta a város egyéni országgyűlési képviselője, írja a Telex.hu.

A miniszteri biztos

„a mohácsi csata mint a magyar nemzet és a keresztény Európa történelmének meghatározó eseménye 500. évfordulójával összefüggő történelmi, kulturális, nemzet- és külpolitikai, illetve térségfejlesztési szempontból kiemelkedő jelentőségű megemlékezés megszervezésével és az ahhoz kapcsolódó fejlesztések koordinálásával”

kapcsolatos feladatokat látja el.

Ennél kamubb munkát keresve sem találni: (újra) miniszteri biztosa lett a Mohácsi csata 500-ik évfordulójának – pedig csak 4 év múlva lesz

Than Mór: A mohácsi csata

Forrás: Wikipedia

A szervezési munkák mellett Hargitainak figyelemmel kell kísérnie a mohácsi csatáról szóló történeti kutatásokat, régészeti feltárásokat és művészeti alkotásokat, valamint ösztönöznie és segítenie kell a térség infrastrukturális fejlesztéseit és a megemlékezéshez kapcsolódó kulturális és turisztikai beruházásokat.

Semjén már tavaly júliusban is kinevezte Hargitait erre a feladatra, de az új kormány felállása után megerősítette pozíciójában a fideszes képviselőt. A miniszteri megbízatás két évre szól, azaz az évforduló előtt két évvel lejár.

Arról, hogy a feladat milyen juttatásokkal jár, a Telex.hu cikkében olvashatnak. 

Forrás: Telex.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Ezt is meg tudják magyarázni a parasztoknak akik két pofára fogják zabálni a szart :D Magyarország,megértél a pusztulásra :)))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
izéke
Ezt is meg tudják magyarázni a parasztoknak akik két pofára fogják zabálni a szart :D Magyarország,megértél a pusztulásra :)))
amortizáltok
lesz itt még a friss petrezselyemnek is csak a pénz fogyón, a tartalom ugyan már kit izgat. van pénz dögivel vármegyéstül, fő-szolgabíróstul, kutyabőrrel és anélkül.
namihami
Viszont ez legalább (ha nem szól be a Vezérnek) 4 évig még biztos sarzsi.
Már többször leírtam: fideszkörökben nem a pénz kifizetése a nehéz, hanem annak az elnevezése, hogy miért kapja valamelyik haver azt a (milliós) pénzt. Az állások elnevezése a szellemi munka.
Eladott Ország
Odaigazítják a vagyonbevallást az unióhoz, hogy így is elősegítsék az integrációt. Megőrülök! Nem lehetne esetleg az uniós ügyészséghez csatlakozással kezdeni? Kocsis Máté mellett az egyik előterjesztő, Hargitai János kdnp-s képviselő volt." Egyem is meg azt az alkalmazkodó lelküket", így már érthető Hargitai János miniszteri biztos idő előtti kinevezése. Majd négy év múlva kiderül, hogy mi már Mohácsnál is győztünk, a két világháborúban meg pláne.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/03/tanarok.jpg
kisfalud
Miért baj, kell is ahhoz négy év, hogy beleverjék a gyurcsányisták fejébe, milyen hatalmas segítséget nyújtott Erdélyország a török elleni harcban Mohácsnál! Mert a Fletó hívei szerint Szapolyai olyan rossz viszonyban volt a törökkel, mint a mostani vezérünk a Putinkával, és ezért késte le a csatát?
Eladott Ország
@Shikari: „Pusztán annyit kérek, engem ne oktassanak ki demokráciáról azok, akik végigszolgálták a diktatúrát és az oroszok szekerét tolták.” ( Orbán felesIsten' , Nográd Megyei Hírlap 1996. szeptember 28.) Most ki tolja azt a szekeret?!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/277581414_510562850690674_7620153792980523152_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=bhAsDLjKQVIAX8YCLe0&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9Sr9GKbtm-CmPjWhhLXsMpU_xzY4rwMXosN73ol1sWYg&oe=62C332AF
Eladott Ország
Dózsa László itt is győzedelmeskedett? Először a török dzsidások tűzték lándzsafokra, aztán a kartácstűz ölte meg, hogy aztán Lajos kezét fogva együtt fulladjon a királlyal a Csele patakba. Eljátszhatná csuti szerepét. ,,Diktátor, aki a történelem szemétdombján kapirgál" c.filmben. De akkor benedvesedne az összes p*na körülötte. Már majdnem ez a helyzet. WC-n lehúzott szarnak is van már miniszteri biztosa , egy seggnyalót sem hagyunk az út szélén. Bravó, a törökvésznek nem lesz miniszteri potyása? Lassan a miniszteri biztosok kinevezésének is lesz egy miniszteri biztosa...
uploads.disquscdn.com/images/24b06eefd5eedd083832dd1e927270315db3f7654ac15ec5e6d6140fdb37fad0.jpg?w=800&h=400
"A kinevezés legfeljebb két évre szól, és helyettes államtitkári juttatás jár hozzá." Vagyis a megbízás vége 2023. Ebből kikövetkeztethető, hogy amikor már tényleg csinálni kéne valamit, akkor a nagy eseménynek már jó ideje nincsen biztosa. Nem tudtak volna egy kevésbé átlátszó megoldással pénzt adni neki? Mondjuk vesz egy útépítő céget, és indul valami kamu, EU finanszírozta útépítésen? Esetleg felhúz egy lówellnesst? A minőség nem akadály, nem hiszem, hogy a paripák közül bárki reklamálna, ha netán nem sikerülne valami. I Sulejmán: Orbán...
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F4cdn.hu%2Fkraken%2Fimage%2Fupload%2Fs--qfbCThzq--%2Fw_1160%2F7DWwaPiQDVPm1QGwqs.jpeg&key=Cwd_BiB1cRvhM0PEBuMwCg&w=800&h=715
balos
Várom a Himnusz miniszteri biztosát,mert olyan még nincs!
T-Boly
@Shikari: megvan már az ötödik diplomád te geci?
Természetesen vizsgák nélkül,mint a legtöbb fidesznyik talpnyalónak.
CsipkeRózsa
Olcsó állam.

Van nekünk az űrkutatásért felelős miniszteri biztosunk is, aki kutatja az űrt.
izéke
@Shikari: mindhárom fénymásolat :D
csak úgy....
@Shikari: mert te az vagy..., :) tibim,ne röhögtess!
Clavigo
@Shikari: Buta vagy ,,mint egy elefántsegg. Neked azt be fogják magyarázni,,hogy Orbán elvtárs nyerte meg a mohácsi csatát...Nem baj,ha bólogatni fogsz,mint egy ökör,,csak ne nyáladzál közben...
balos
@namihami: Ezek a fideSSesek legfeljebb szellentősek,maradjunk a dehonesztáló szóhasználatnál!Az a füllentősek családjának előjoga!
balos
@CsipkeRózsa: Az a zűr kutatási központ,csak szólok!Az űr a fejükben van,de kurva nagy!
ómió
Na, ne má'! És még Mutyigeri efftárstól se voltak képesek tanulni!? Ő "tanácsadóként" alkalmazza őket!
Clavigo
@ómió: Köszönjük Emese. ( marha )
ómió
@Clavigo: Üdvözöllek, marha efftárs! Én ómió vagyok!
T-Boly
@ómió: Na ! Baszdanyád még mindig nem döglöttél éhen?
Megélsz a purdék után járó pénzből?
Leszarod,hogy mindnek más apja van!
T-Boly
@Shikari: Nekem egy diplomám van,de nem loptam ,mint a moslék fideszesek !
Tetűkém !
Nem ugyanaz !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.