Az önkormányzatok ráköltöttek a kerületi szakrendelőkre, "a törvénytelen kormány most lenyúlja azokat" – írta a XVIII. kerület DK-s polgármestere az MTI-hez eljuttatott szombati közleményében.

A DK felháborítónak tartja "a törvénytelen kormány tolvajtempóját"
Fotó: dkp.hu

Szaniszló Sándor felidézte, hogy Takács Péter egészségügyi államtitkár arról beszélt egy a napokban rendezett szakmai konferencián, hogy a kormány saját hatáskörébe venné az önkormányzati szakrendelőket.

A rendelők működtetésére, fejlesztésére az önkormányzatok eddig milliárdokat fordítottak, hogy javítsák az ott élők szakorvosi ellátását; a XVIII. kerület az utóbbi két és fél évben felújította a teljes egészségügyi infrastruktúrát, a háziorvosi és gyermekorvosi rendelőket, most pedig 260 millió forintért tervben van a pestszentlőrinci szakrendelő korszerűsítése

- közölte a DK-s politikus.

Úgy fogalmazott, hogy pártja "felháborítónak tartja a törvénytelen kormány tolvajtempóját".

Azt írta,

Orbánék már többször bizonyították, hogy nem érdekli őket a magyar emberek egészsége, jóléte, alapvető érdekei, csak a lopás, lenyúlás, kisajátítás és megfélemlítés megy nekik.

Szaniszló Sándor jelezte, hogy néhány napja azonnali beavatkozást kért az egészségügyért felelős államtitkártól, az önkormányzat minden erőfeszítése ellenére ugyanis vannak olyan szakellátások, ahol 188 nap a várakozási idő. Ha a kormány a maradék forrásától is megfosztja a városokat, "sok ezren maradhatnak a kerületben alapellátás nélkül" – írta a polgármester.

Forrás: MTI

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
@KisTehen: Dedósnak dedósok, de úgy lopnak ezek a fideszesek, mint a felnőttek !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Kormányunk jelmondata: Amit ma lenyúlhatsz, ne halaszd holnapra!"
jesz
Kedves DK. Szart sem ér a felszólalás, nyilatkozat, ha alkalmatlanok bármi megváltoztatására...
ma a piacon találkoztam olyannal, aki a DK-ra szavazott...nos azóta lelki beteg, mert a sok megmondáson kívül nem lát a DK-ból semmit...

Egy párnapos nonstop tünti nem fér bele?...akkor sok potyára szavazóba visszatérne az élet...
na ja...a jól megérdemelt pihenés...igen..az kell...
Toller Béla
@KisTehen: Dedósnak dedósok, de úgy lopnak ezek a fideszesek, mint a felnőttek !
Béla333
"A DK felháborítónak tartja "a törvénytelen kormány tolvajtempóját""

Csak aztán nehogy túltoljátok a hőbörgést, mert arra ti is rámehettek!:

"Kerék-Bárczy beszámol egy 2015. március 26-i háromnapos kihelyezett zsámbéki DK-elnökségi ülésről, melyen KBSz saját beszámolója szerint azt hitte, nem hall jól, annyira megdöbbent, amikor Gyurcsány Ferenc pártelnök helyzetértékelő beszédében a NER korrupciója kapcsán a DK által követendő stratégiáról szólva kijelentette: „nem szabad túltolnunk a korrupciós biciklit, mert arra mi is rámehetünk”.
hang.hu/belfold/bemutattak-a-volt-dk-alelnok-kerek-barczy-szabolcs-gyurcsany-kritikus-konyvet-140831

Tehát csak óvatosan azzal a felháborodással...
ómió
Tolvajtempóról makognak a "társadalmi tulajdon" szétlopói!? Kár, hogy "kilóg a vörös pata"!
ómió
@Clavigo: Mindig magaddal vonszolod a benned materializálódott idiotizmust, bolsiék főbugrisa!? Egy pillanatra se tudod levetni?
kereső
"A tanárok fizetésére nincs pénz, de a boszniai szerbek “vállalkozásfejlesztésére” simán odadobunk 14 milliárdot. Ennél sokkal nagyobb baj, hogy Szijjártó és Orbán rendszeresen találkoznak a korrupt, háborús uszító szerb politikussal. Ennyit a “békepárti” miniszterelnökről: Dodik Bosznia felszabdalásán dolgozik, ami nyilvánvalóan újabb háborút jelentene tőlünk pár kilonéterre.
A 14 milliárd persze leginkább Dodiknak mehet illegális párttámogatásként, de cserébe bizniszelgethetnek is Orbánék. Egy korábbi, 40 milliárdos ajándéknál pl. már jeleztem, hogy a bosnyák sajtó szerint egy kétes magyar cégnek akarják átjátszani a teljes boszniai villamosenergia ipart. "/Hadházy/

www.facebook.com/100044349103240/posts/490879649067001/?d=n
A mostani látogatás részleteiről itt olvashat
24.hu/kulfold/2022/07/01/szijjarto-program-bosznia/
Az amerikai szankciókról itt :
24.hu/.../milorad-dodik-szankciok-usa-bosznia.../ olvashat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.