Itt az ideje, hogy felálljon egy önálló határvadász testület, ami kizárólag a határvédelemmel foglalkozik – kommentálta a szabadkai erdőben történteket a Fidesz frakcióvezetője szombaton a Facebookon.

Kocsis Máté: Itt az ideje a határvadász testületnek Fotó: Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője felszólal a Magyarország minisztériumainak felsorolásáról szóló törvényjavaslat kivételes eljárásban tárgyalt összevont vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. május 17-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Kocsis Máté azt írta a közösségi oldalán, hogy egyre durvul a helyzet a déli határnál: két migránscsoport fegyverekkel lőtte egymást hajnalban Szabadkánál, a hírek szerint halálos áldozatok is vannak.

Kiemelte: csak idén 100 ezernél többen próbáltak illegálisan Magyarországra lépni válogatott módszerekkel, hol alagutakon, hol létrán, hol kövekkel, hol fegyverrel.

A katonák és a rendőrök állják a sarat, de a háború miatt nagy szükség lenne a munkájukra az ukrán határnál is. Itt az ideje, hogy felálljon egy önálló határvadász testület, ami kizárólag a határvédelemmel foglalkozik! Magyarország biztonságából nem engedhetünk!

- fogalmazott Kocsis Máté.

Forrás: MTI

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
Szerintem a csend-őrségre gondolt a zsebhokis és ezt adta szájába a másneműnek!
Néro2
Ha ez az ország nem egy trágydomb lenne rád kéne vadászni. És már nagyon itt lenne az ideje.
Baker
Parádés Kocsis Máté
/Hócipőből inspirál(lód)va/
jesz
csak érdekesség kedvéért kérdezem...nem tudom valójában hányan is őrzik a kerítéses határt egy műszak alatt?...de ami izgat az, hogy az új határvadász dandár
kikből is lesz verbuválva, mikorra oktatják ki őket, és fel tudják-e szerelni őket minden fegyvernemtől jól megkülönböztethető ruhával, jelzéssel,stb..?

Látván az ostromra készülődőket, igencsak sok határvadászra lesz szükség...egy műszakban simán kell vagy ötszáz, de inkább nyolcszáz elégedett, jól fizetett, jóllakott férfi-nő, akik nem ijednek meg a saját árnyékuktól(sem)..namost ezt felszorozva három műszakra, plusz a szabadságosokkal, betegekkel, leszereltekkel számolva alsó hangon saccperkábé legalább 3000. embert kell összeszedni(verbuválni)...nos honnan a toszból akasztanak le ennyi jelenleg munkanélküli, vagy erre a munkára vágyó hazafit?..mert hazafiakra van szükség, az egyértelmű.

Szóval ez nyögvenyelős feladat lesz, mert annyi embert úgy felkészíteni, hogy ne köthessen bele egy nemzetközi szervezet sem, szinte megoldhatatlan...

Vízágyú használatára is meg kellene őket tanítani...persze vízágyúval, és nem háti permetezővel.
namihami
Határhorgászok...
Mégegy orbáni gittegylet.
CsipkeRózsa
A vadászok lőnek és gyilkolnak is, ezért kapták ezt a megnevezést?
Miért nem a határőrök megnevezést adta neki a kormány?

Még egy erőszakszervezet?
justhpeter
Hatásvadász testülete már van a fidesznek, úgy hívják Rogán-horda. A határvadász testületnek csak akkor lenne értelme, ha az ilyen határtalan marhákra lehetne vadászniuk mint ez a Parádés Kocsis.
ómió
Időközben, bizony, túl sok lett az "efftársilag pozitív fenoména" migráncs!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.