Köztársasági elnökként öt kiemelt területtel kíván foglalkozni, ezek közül az egyik a magyar tehetségek gondozása árulta el Facebook oldalán Novák Katalin köztársasági elnök.

Novák Katalin elárulta: ezzel kíván foglalkozni

Szerinte Magyarország egyik legfontosabb erőforrása a kiművelt emberfő.

Versenyképes tudással rendelkező, a világra nyitott, hazáját szerető, szorgalmas fiatalokra van szüksége Magyarországnak ahhoz, hogy ne csak szemlélője, hanem alakítója is lehessen a jövőnek.

- írta a bejegyzésben ahol elmondta, hogy a STIPI az ajtónyitogató fiatalok ösztöndíja.

Azoké, akik már bizonyították, hogy világszinten is értékes a tudásuk és megvan bennük a szükséges szorgalom és alázat, hogy talentumaikat nemzetünk javára kamatoztassák.

Harmadik éve a STIPI indulása óta töltök el személyesen is három napot a fiatalokkal azért, hogy személyesen is megismerhessük egymást és útravalót kaphassanak, mielőtt a világ egyik legjobb egyetemén állami ösztöndíjjal fognak tanulni.

- tette hozzá.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"a magyar tehetségek gondozása"

Pedagógusok nélkül...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
@Pegero: Csak te lennél olyan egészséges, mint én...vénasszony ha igy jobban tetszik...
Clavigo
@Pegero: Köszönöm @Pöcsgero: .. Valljuk be,,Neked tènyleg van mit fejlődnőd,,ezzel a félbehagyott kőagyaddal..Bocsánatos bűn,hogy hülye maradtál...
CsipkeRózsa
Jó ez a beosztás, azzal foglalkozhat, amivel kedve van, nem az számít, hogy mivel kellene.
volvós
@Pegero: Anyádnak ajánljad, neki úgyis rutin elfoglaltság...amúgy kussolj !!!
drrotf
Novák Katalinnak azt a kifejezését, hogy mivel akar foglalkozni , azt egyszerűen nem értem!Nem értem azért, mert hogy mivel kell foglalkozni az állam elnökének azt törvény szabályozza, és akár akar valamivel foglalkozni az elnök asszony, akár nem, neki mindazzal a mit a törvény felsorol foglalkozni kell, és mindegyikkel, nem abból kiemelve egyet vagy kettőt!
VASTAGBŐR
szerintem meg magával .. mióta benyomták a nettó több kilós fizetésemelésüket azóta majdnem egész loreál az arcán landol ... de legalább kinézne valahogy kacccamaccca

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.