Nagyon sok szabad szoba van a Balatonon, visszaesett a belföldi turizmus Magyarországon: a Szállodaszövetség elnöke szerint vannak olyan hotelek, ahol 20-30 százalékkal kevesebb a vendég, mint tavaly ilyenkor, számolt be róla az RTL Híradó.

Pocsék szezon várható a Balatonon? Az eddigi számok kiábrándítóak

Fotó: pixabay.com

A 24.hu által idézett híradóban Baldauf Csaba azt mondta, azok, akik tavaly belföldön nyaraltak, azoknak nem kis része idén, két-két és fél év után külföldi úticélt választott, és egyértelműen ez a kereslet hiányzik most a belföldi szálláshelyeken.

Címlapkép: pixabay.com

Forrás: 24.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@KisTehen: A gyenge forint arra ösztönözné a magyart, hogy inkább itthon nyaraljon- a fene sem érti ezt, hogy miért us megy inkább horváthba, olaszba, svájcba, Ibizára...lehet, hogy még igy is olcsóbban kijön a nyaralás, mint a balcsin?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@KisTehen: A gyenge forint arra ösztönözné a magyart, hogy inkább itthon nyaraljon- a fene sem érti ezt, hogy miért us megy inkább horváthba, olaszba, svájcba, Ibizára...lehet, hogy még igy is olcsóbban kijön a nyaralás, mint a balcsin?
Nessy
A jelenlegi szállás és egyéb árak miatt sok család csomagol,. és marad otthon. Akinek még van rá pénze, az megy elsősorban a horvát tengerpartra! Lőrinc barát becsukta az olcsóbb kempingeket, és mindenhova luxus szállodát épített. Nem igazán a magyar családokra szabott árakkal.
kereső
@KisTehen: Igen, a nélkül is. Sőt csirke-szárnyvég ár stop nélkül is. Aszongya az MNB- a kormány 1000 milliárdos megszoritó csomagja, az árstop gerjesztik az inflációt, na meg a hiánygazdálkodást- teszem hozzá én. A csirke mell, mióta árstopos- nem magyar!!csirke, mert még a 400 Ft-os árfolyam mellett is jobban megéri importálni.
kereső
@KisTehen: Ráadásul mindenki fizeti a nyaralás utazási költségét IS!!- akár a balcsira megy a magyar, akár ibizára.
Németh István
na azt azért tudni kell, hogy nem az állam és ezen belül is a kormány állapítja meg az árakat! Ha a vendéglátók, a kereskedők, üzletesek, netán kisebb összegekért adnák akár a szállást, az ellátást és nem 1500, pl a lángost és 800 -ért a 2 forintos fagyit akkor lehetne még valamit spájzolni! De a kapzsiságnak nincs határa!!! Úgy hogy kapják be és bukjanak bele a kapzsiságaikba! hajrá magyarok a kapzsi nagy szarok!
ómió
Hát, ahhoz képest, hogy alig lehet odaférni...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.