Sajtótájékoztatón sorolta öt DK-s fővárosi polgármester, hogy a megszorítások miatt mekkora forrásokat vonnak el tőlük.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amortizáltok
és ha bológattok el is veszik, lázadjatok, mire való a törvény? a jog vegye el lörincét is akkor
ha tőle el meri ???
amortizáltok
Hugyag nógrádi településsel bezzeg nem dicsekednek 158 milla játszótérre pályázat rogyadozó házak felujitására ovodai konyha felujitásra és elszállt a pénz a saját működésre most ki adja vissza a nyomorgók tán a 350 millát hol a jog itt is orbán basi?
sgl
Amíg az ellenzék dk-stul mindenestül ilyen töketlen beszari puhány, és nem képesek hatékonyan röviden tömören a szart visszagyűrni a fideszbe lelpelzeni milyen gazemberek, - sőt sokszor még dicsérni is hallom,- addig szopunk.

Ilyen lepra kommunicációval a fidesz ellen szart ér az ellenzék, a választó csak azt látja: ezek puhapöcsök ezektől nem várok semmit, mert csak a fingot hámozzák lufit reszelik, a szarvárat építik és tevékenyen részt vesznek az ország lerombolásában, mert a jó meleg szsrban havi 1 milláért nyugodta elüldögélnek.
CsipkeRózsa
Orbán csak az ország felének a minielnöke? Szemétség, hogy ezt megengedi magának!
Egyébként, azokban a kerületekben élnek fidesz szavazók is, velük is kibabrál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.