Sokan feleslegesen kopogtatják a dinnyét, hiszen lehet, hogy érett és mégis vízízű! Mutatjuk a módszert, hogy tuti a legédesebb gyümölcsöt vidd haza. Figyeld meg az illatát! Ha kiszemelted a neked tetsző dinnyét, vidd egy picit távolabb a többitől, és erősen szaglászd meg. Ha enyhén édes az illata, akkor érett. Ha túl intenzíven érzed az illatot, akkor nagy valószínűséggel már túlérett, kásás.
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
A katolikus magyar nemzeti PARASZT kopogtatja a dinnyét.
A szaga miatt érett,rohadt,nap égette,megfőtt,puha is lehet.
A zsidók mindig kitalálnak valami kóseret.
Nem szabályos? Aztán ki nem szarja le?! Majd azt mondom, hogy helyben fogyasztom :P