Sokan feleslegesen kopogtatják a dinnyét, hiszen lehet, hogy érett és mégis vízízű! Mutatjuk a módszert, hogy tuti a legédesebb gyümölcsöt vidd haza. Figyeld meg az illatát! Ha kiszemelted a neked tetsző dinnyét, vidd egy picit távolabb a többitől, és erősen szaglászd meg. Ha enyhén édes az illata, akkor érett. Ha túl intenzíven érzed az illatot, akkor nagy valószínűséggel már túlérett, kásás.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fergeteg
Kedves liberális dinnyekiválasztó.!
A katolikus magyar nemzeti PARASZT kopogtatja a dinnyét.
A szaga miatt érett,rohadt,nap égette,megfőtt,puha is lehet.
A zsidók mindig kitalálnak valami kóseret.
Kapanyél
Amíg egy 10 kilós dinnye 5000 ft, biztos nem fogok venni!!!
simmering73
Ennél van egy biztosabb módszer is. A lékelés. Ja, hogy ez már nem divat. Emlékszem, gyerekkoromban szombaton délben zárásra kimentünk a piacra, hegyekben állt a lékelt, el nem vitt dinnye. Ingyen odaadták az árusok és még édes is volt közöttük. Igaz, az egy másik világ volt.
Emmersson71
Nos, a zöldséges, akinél vásárolom a - szigorúan fél ha több kell, két fél - dinnyét, ad kóstolót :P
Nem szabályos? Aztán ki nem szarja le?! Majd azt mondom, hogy helyben fogyasztom :P
simmering73
@Mirabilis: Kongana az ürességtől az a tök feje.
simmering73
@KisTehen: Akkor te mit rugózol itt, hülyegyerek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.