A kicsit sem problémamentes idézőjeles teológust, Perintfalvi Ritát feljelentette a Magyar Katolikus Püspöki Kar a grazi megyés püspöknél. Perintfalvi Rita a Grazi Egyetem katolikus fakultásának tanára, így a Magyar Katolikus Püspöki Kar a grazi megyés püspöknél kérte a büntetését. A felháborodást az idézőjeles teológus a magyar egyházakkal szemben megfogalmazott kritikája váltotta ki, amely csupán enyhén szólva kritika, az ellenérzést kiváltott két (egy, kettő) Facebook-bejegyzés ugyanis inkább gyűlöletkeltés, mint vélemény. Perintfalvi Rita kollaboránsnak nevezte az egyházat, egyrészt a magyar katolikus egyházból való kilépésre buzdította a híveket, másrészt Magyarország keresztre feszítésének nevezte az április 3-i választási eredményeket,

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
Mondj igazat betörik a fejed!
Ez melyik számú előírása a Tízparancsolatnak?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@csak úgy...: Ja, azt látom. Román vagyok (vagy ukrán), kurva és öreg is - egyszerre. Hahaha...
csak úgy....
@Málna: én még sosem románoztalak vagy ukránoztalak, neked vénségedre elmet a maradék eszed?
Málna
@csak úgy...: Dehogynem...Már megint hazudsz. Ukránoztál, nem is egyszer. Még kérdeztem is, hogy mire fel, de természetesen válaszolni nem tudtál rá.
bencemacska
@justhpeter: ma, 11:42
A pápa válasza itt olvasható: Reuters. /HVG idézi/
"Az orvosok semmit nem mondtak nekem erről – mondta a Reutersnek adott interjúban. Beszélt arról is, hogy a pletykákkal ellentétben nem fog lemondani."
Éhes disznó makkal álmodik - mondom én.
Dr. Proktor
A NER és hívei nem képesek különbséget tenni a kritika és a gyülölet között, pedig ha megnéznék az értelmező szótárat ott elég érthetően le van írva, persze ahhoz szövegértés is szükségeltetne...
Retardáltak és félrevezetettek a hívek!
Dr. Proktor
@sgl: Az ő tízparancsolatukból hiányzik a hazudozás és a lopás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.