Az adatok nem nyilvánosak – erre hivatkozott a Magyar Honvédség és a Honvédelmi Minisztérium, amikor megtagadta a válaszadást a márciusban a magyar légtérben negyven percet repülő katonai drón ügyében.

30 évre titkosították az orosz gyártmányú drón magyarországi légtérsértési ügyét

Fotó: wikipedia

Nem adott információkat a honvédség és a minisztérium a hvg.hu közérdekű adatigénylésére, hogy mi történt márciusban abban a negyven percben, amikor az Ukrajnából indított és Románia felől érkező szovjet Tu-141-es katonai drón átrepült a magyar légtéren – írja a Szabad Európa.

Mint ismeretes, a pilóta nélküli gép március 11-én Horvátország felé hagyta el a magyar légteret és ott pár perccel később, Zágrábban lezuhant. A drón a paksi atomerőmű felett is átrepült és a horvátok szerint robbanószer is volt rajta.

Címlapkép: wikipedia

Forrás: Szabad Európa
Fotó: wikipedia

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Elég az, ha az oroszok tudják, hogy mit keresett Magyarországon a drónjuk.
A magyar választónak ehhez semmi köze.
Pontosabban a hülyemagyar maffiahívő választónak nincs ehhez köze...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@KisTehen: látom holnap oktatásra kell menned,egyre gyöngébbek és nevetségesebbek az "érveid" ! :) talán sikerül fideszéknek (pénzért) fölturbózni a vett,szánalmas értelmedet..
simmering73
@KisTehen: Agylobot kaptál, te gyökér. Kusshadj már el.
jesz
ezt a hulladékot már a vasazók sem vinnék el.
kisfalud
Ez a titkosítás magyarra fordítva beismerés. Ahogy némelyik minisztérium számítógépen ki be járnak az orosz hekkerek, amit még egy szakközépiskolás is felismerhet, alighanem a légterünket is csak a csukott szemű radarok ellenőrzik. Működik a barát felismerő rendszer, még abból az időből amikor a Viktor még csak köszörülte a torkát, hogy rikácsolva majd hazazavarja őket!
Néro2
Ezer év ? Itt farhátisztánban úgy is mindig ennyire hivatkoznak. Ennek a tolvaj népségnek annyi titkosítása van mint hat másik Országnak együtt. Vajon miért ?
Jozefina
Egyszer minden ki fog derülni!!!?? Minden titkosítást a gyanú árnyéka övez!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.