A hétfő estét egy videóval zárta a Facebookon Jakab Péter, a Jobbik nemrég lemondott elnöke. A videóban az Országház egyik folyosóján sétálva osztja meg gondolatait, a helyről és az ott tartózkodókról. A rock zenei aláfestésre mondott eszmefuttatásából kiderül, hogy már nem szeret bejárni az Országházba, és az ott lévőket sem tartja sokra.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
Nem kéne növelni a létszámukat - maradj otthon.
Pálinkás Pál
milyen igaza van...a magyar országgyűlés szemfényvesztés az egybites híveknek..
Peller Anikó
Igaza van. Kedves Péter, nem Te vagy a hibás hanem a bibás aki ügyesen kitekézett. Aki ezt az előválasztási cirkuszt kitalálta az a felelős ezért ami nekünk jutott. Feri te is sáros vagy ebben. A makizé meg egy önző alak, csak saját magával képes összefogni, saját pártot akart. Most ott tart ahol a Thürmer párt csicska.
zenebohóc
Tele?! Az túlzás! Bármilyen tudósításban (képi, filmes) a felszólaló mögött üresek a sorok! Nem egy-két szék!!! A sorok...
Ez sem szünetben készült:

kepfeltoltes.zapto.org/public/20220705093538parlament_nagy.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.