Egy helyi lakos szerint a testvére halálához is köze lehet a gyilkosságok kapcsán őrizetbe került nevelőapának.

Az Index cikke szerint nemrég egy családi ház kertjében Diósjenőn emberi csontokat találtak, ekkor merült fel, hogy a 2009. január elsején nyomtalanul eltűnt két lány, egy testvérpár maradványai lehetnek azok esetleg. 

Gyereket szült eltűnése előtt a fiatalabb lány, aki testvérével együtt tűnt el 2009-ben Diósjenőn

Fotó: Illusztráció/police.hu

Ennek kapcsán a rendőrség elfogta az egykori nevelőapát, akit a gyilkosságokkal gyanúsítottak meg és azóta őrizetbe is vettek. 

Az eset kapcsán a Blikknek nyilatkozott egy diósjenői lakos, aki azt állítja, hogy a nevelőapa közvetve, de felelős a lakos testvérének haláláért. A lakos szerint az eltűnt lányok egyike, Alexandra még 2004-ben, 13 évesen összejött a nyilatkozó öccsével, aki akkor húszéves volt. Ők ketten le is feküdtek egymással, ezt követően a nevelőapa nemi erőszak vádjával feljelentette a fiatal férfit, aki később öngyilkosságot követett el. A Blikknek nyilatkozó lakos szerint a nevelőapa vádja miatt akasztotta fel magát az öccse. 

A lap szerint a családi háznál, ahol a maradványokat megtalálták, még mindig vizsgálódnak a rendőrök. Az egyik szomszéd ennek kapcsán a Blikknek elmondta, a gyanúsított néhány éve az ő kertjében is matatott az aknánál, ezért nála is kereshetik a rendőrök az eltűnt lányok maradványát. A szomszéd a lapnak hozzátette, ő úgy tudja, hogy a múlt héten a rendőrök az idősebb lány, Alexandra maradványait találták meg, és megállapították – állította a szomszéd –, hogy a lánynak el volt törve a lába és a válla, a halántékán pedig ütésnyomok voltak, ami arra utalhat, hogy agyonverhették.

Az RTL Klub Híradójának riportjából derült ki, hogy a hatóságok elrendelték a gyanúsított férfi 30 napos letartóztatását, az ügyészség indoklása szerint azért, mert szabadlábon a férfi akadályozhatná a nyomozást. 

A helyiek a híradónak elmondták, a lányokról a nevelőapjuk a közösségi oldalára is töltött fel képeket, és az eltűnésük előtt állítólag azzal is eldicsekedett a szomszédjának, hogy videófelvételt is készített velük, miközben lefeküdt velük. A nevelőapa egyik rokona szerint a férfi nagyon goromba volt a lányokkal, ha nem kapta meg, amit akart. Az is kiderült az elbeszélésekből, hogy a fiatalabb lánynak – aki az eltűnésekor 14 éves volt – gyereke is született eltűnése előtt, a kisfiút nevelőszülőkhöz adták. 

Az RTL riportja szerint a lányok eltűnése után a nevelőapa állítólag igyekezett segíteni a rendőrök munkáját, majd Németországba ment dolgozni. Onnan csak nemrég költözött haza a testvéréhez, ott fogták el a rendőrök a férfit a maradványok megtalálása után.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Remelem eletfogytot kap ez az elmebeteg allat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.