Charles Michelt levélben kérte, hogy a „nem demokratikus elnököt”, Orbán Viktort zárják ki az EU-csúcsból.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
De , hogy szóba állsz e vele ahhoz van jogod. Mond egyébként ha a Nemzethy Magyarok egy zacskó szart küldenek neked azt kiteszed a tányérod mellé az asztalra ebédkor mert azt küldték ?
Gyurka80
Az ilyen micsel-félék mindig maguknak indikálják a jogot, hogy ők határozzák meg ki a demokrata.Az idióta balga-belga túl sokat képzel magáról!
Málna
Mint egy óvódás...Hogy lehet ilyen hülyeséget kérni? És ez szerinte demokratikus lenne? Kizárni egy tagállam miniszterelnökét? Eszem megáll ezeken...
verőce21
Ebben reménykednek:

"...maguk a tagállamok dönthetik el szuverén nemzeti joguk alapján, hogy részt kívánnak-e venni a következő csúcstalálkozón, vagy hogy fennállnak-e olyan okok, amelyek miatt az ország kormányfője nem vehet részt az eseményen..." - hogy egyéb akadályoztatása miatt nem vehet részt..., megbízott képviseli a me.-t
verőce21
23:26) aki természetesen az ellenzék képviselője lenne... :)
turboprop
@Gyurka80: Ha nem tudod, mi a különbség indikál és vindikál között, inkább ne használd, mert kiderül az IQ-d!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.