Az állásfoglalás a globális minimumadóra érkezett vétónak szól. Az EP fel is szólította az uniós intézményeket, hogy ne bocsátkozzanak alkudozásba a „nemzeti vétójukkal visszaélő” tagállamokkal; Magyarország esetében pedig mindaddig tartsák befagyasztva a helyreállítási alap sokmilliárdos forrásait, amíg Magyarország teljes mértékben eleget nem tesz a rendeletben meghatározott feltételeknek, valamint az országspecifikus ajánlásoknak, különösen a jogállamiságra, az igazságszolgáltatás függetlenségére, valamint a csalás, az összeférhetetlenség és a korrupció megelőzésére és felderítésére tekintettel.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ez a hülyemagyar maffiahívőknek pontosan így a legjobb!
Ezt meg nem is értik:
"Az EP-állásfoglalás támogatja azt a megoldást is, hogy amennyiben a magyar kormány továbbra is vétóval él az ügyben, akkor Magyarországot megkerülve, a megerősített együttműködés keretében léptessék életbe a globális minimumadóról szóló közös döntést."
tudode
Figyelemre méltó az amikor a Soros pénzén megszerveződött fideSS alapítók selejtjei bevetették ülepüket a Bibó kollégiumba és a vezérhangya átszervezte a jogikart,majd majd szirénhangjával megragadva az ország alMÁJÁT, pártházzá kalibrálva az államigazgatást, amelyen felbuzdulva az EU megreformálásáig meg sem állt, és ma már az EU szélsőjobb vezető (nem szeretve) akar lenni:
.
Íme részlet a cikkből
.
------ Szeplőtelen fogantatás (10)
nol.hu/archivum/archiv-20733-10120
.
(…)„””””- Először Viktorék korosztályát dobták szét a sorállomány között. Az "öreg bakák" is szívatták, egzecírozták az "úri gyerekeket" - mondja egy névtelenséget választó kollégista társuk. - Leszerelés után nagy bulikat tartottak a kollégium hatodik emeletén, s egy alkalommal a diákbizottság tagját kidobták a csukott üvegajtón keresztül. Talán Viktor és Simicska is fegyelmit kapott.
.
- Negyedéves korunkban érkezett Simicska, Orbán Viktor és társaik a Budaörsi úti kollégiumba - idézi fel Gyekiczki András. - Belépőjük nagyon visszhangos volt. Berúgtak, az üvegajtó kitört, de még nagyobb visszhangja volt annak, hogy alapjaiban akarták megreformálni a kari életet.”””” (…)
------------
.
Mintha az EU későn ébredt fel, olyan rémmel kapcsolatban, amire az eU megalakulása óta nem volt példa!!!

Se pénz, se posztó, marad nekünk mindannyiunknak egy prosztó!!!
.
!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.