Folyamatosan folyik a víz Budaörs utcáin egy csőtörés miatt, de a javításra nincs elég ember, hiába jelezték az önkormányzat és a lakók is a problémát a Fővárosi Vízműveknek. Csőtörés miatt az utcákon folyik a víz, de a lakók és az önkormányzat szerint hiába jelezték a problémát a rendszert üzemeltető Fővárosi Vízműveknek, nem történik semmi.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@Béla333: Ezzel is minket védenek meg az élettől!46ezer a vértanú rá!
Béla333
A hülyemagyar maffiahívek még át sem tudják látni, hogy ha mesterségesen alacsonyan tartjuk egy közműszolgáltató "termékét", akkor annak a cégnek nincs vagy kevesebb pénze marad a hálózatát gondozni, karbantartani, fejleszteni.
Ennek a hiánya meg szolgáltatási problémákhoz vezet.
De a hülyemagyar maffiahívők megmagyarázzák, hogy ez nem is így van.
Mert nekik ennyi eszük van!
Peller Anikó
Jó, hát meg lehet érteni, kell a pénc a műfű karbatartáshoz a futbalista arénák garmadájában. Nem juthat mindenre amikor ilyen nagy bajba van a gaz(da)ság, mert a vicc Tor Elherdál egy icipicit túlköltekezett.
Horizont
@vacsi: Miért lenne @Béla333: ostoba??? Pontosan úgy van ahogy mondja. A rezsicsökkentés miatt kivéreztették a Vízműveket és semmire nincs pénz. Nem tudnak több bért adni a melósoknak ezért alig van munkavállaló, nem tudnak felújítani, karbantartani csak tűzoltás folyik. Ha csőtörés van azt próbálják megoldani. Ha tudják. Szóval te ne legyél már ostoba és ne a másikat ostobázd. Gondolkozz.
vacsi
@Horizont: Amíg fizettük a rezsit, a "melósok" addig sem kaptak több pénzt - volt, aki lenyúlja...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.