Nem is értem Kövér László házelnököt, aki lényegében többször veszi a szájára a sátán nevét, mint az Istenét. Léptem nyomon róla beszél. Még akkor is csak rá gondol, miközben szabadesésben zuhan a magyar fizetőeszköz, óráról órára 2-3 forinttal emelkedett tegnap az euróra ára! A Mandinernek adott keddi interjújában az összes ideológiai katyvasz előkerült, amivel a kormány 2011 óta operál, ahelyett, hogy valódi kormányzást folytatna.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"többször veszi a szájára a sátán nevét, mint az Istenét."

Végül is a főnöke...
Béla333
"Magyar választók, akik megválasztottátok ezt a kormányt, tegyétek már nekik fel azt a kérdést, hogyan akarják megállítani a forint romlását és milyen eszközökkel akarják megmenteni a magyar gazdaságot a teljes összeomlástól?
Szerintem Titeket néznek hülyének, amikor a Kövér a sátánistázással foglalkozik és arról pedig súlyosan hallgat, hogy 417 forint lett az euró."

A hülyemagyar maffiahívő nem teszi fel ezeket a kérdéseket, mert magát a kérdést sem érti!
Azért hülyemagyar maffiahívő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.