A bankszámlákra két utalás fog érkezni, a postai kézbesítésnél egyben kapják meg az érintettek a nyugdíjat és a visszamenőleges emelés összegét. Ősszel újabb döntés várható a nyugdíjakról az infláció miatt.

Átlagosan 52 ezer forint pluszpénzzel számolhatnak júliusban a nyugdíjasok; akik bankszámlára kérték az utalást, már július 12-én megkapják a július havi nyugdíjuk mellett a nyolc havi nyugdíj után járó emelést is – tájékoztatta az MTI-t Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára.

Tállai András bejelentette: négy nap múlva érkezik az emelt összegű nyugdíj

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Hozzátette, hogy a kiegészítő emeléssel mintegy 2,5 millió nyugdíjasnak együttesen 184 milliárd forint pluszpénzt folyósít az államkincstár.

A bankszámlára két utalás érkezik, az első a júliusi, 3,9 százalékkal emelt nyugdíj, míg a második a január-júniusi hathavi időszakra visszamenőlegesen járó emelés összegét és a 13. havi nyugdíj különbözetét foglalja magában, egy összegben – ismertette.

Aki postai úton kapja a nyugdíját, annak a szokásos naptári napon viszi a postás a kiegészítő emeléssel növelt nyugdíjat és a visszamenőlegesen járó korrekciót – mondta az államtitkár. A postai kifizetések esetében az utalványon látható a két kifizetés összege – jegyezte meg.

"A kormány, ahogy minden évben, idén is garantálja az inflációkövető nyugdíjemelést" – hangsúlyozta Tállai András. Emlékeztetett, hogy a januári, 5 százalékos nyugdíjemelés után a háborús infláció miatt idén júliusban érkezik az évközi nyugdíjkiegészítés. Újabb nyugdíj-korrekcióról pedig ősszel – az éves várható infláció mértékének ismeretében – tud majd dönteni a kormány – ismertette, hozzátéve, "mindezek mellett az idősek védelme érdekében jövőre is biztosítjuk a 13. havi nyugdíjat".

Forrás: mti.hu

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Ennyi nem kellene hülyének és korlátozottnak tekinteni a nyugdíjasokat, hogy naponta többször ide tolják ezt a hírt! Már rég tudja mindenki de én ekkora emelésre nem lennék büszke!!

Ja, hogy addig sem kell másról beszélni??? Ez igaz, mert tényleg lenne miről, de arról mélyen hallgatnak!!!
Sajnos az elkövetkezendő időben még rosszabbra lehet számítani, de mindent a háborúra fognak, pedig NEM NÁLUNK VAN HÁBORÚ!!
Már lassan a világ legszegényebb országa leszünk, erre büszkék??? SZÉGYEN!!!.DDD
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Tessen mondani ezt még hányszor fogják bejelenteni? Akkor több lesz? Csak a komplett hülyéknek kell valamit háromszor elmondani!
ómió
Hál' Isten, akkor, még mindig nem a bolsi nyugdíjlenyulás!
ágimami
Ennyi nem kellene hülyének és korlátozottnak tekinteni a nyugdíjasokat, hogy naponta többször ide tolják ezt a hírt! Már rég tudja mindenki de én ekkora emelésre nem lennék büszke!!

Ja, hogy addig sem kell másról beszélni??? Ez igaz, mert tényleg lenne miről, de arról mélyen hallgatnak!!!
Sajnos az elkövetkezendő időben még rosszabbra lehet számítani, de mindent a háborúra fognak, pedig NEM NÁLUNK VAN HÁBORÚ!!
Már lassan a világ legszegényebb országa leszünk, erre büszkék??? SZÉGYEN!!!.DDD
jesz
gyanús, hogy Orbán a küszöb alatt visszakúszott brüsszelbe, és megígért majdnem mindent, csak adják már azt a roadt ingyenpénzt...már nem tudják kezelni a rezsicsökkentést, a gáz beszerzési árát, és a megígért őszi nyugdíjemelést, valamint a következő 13. havit.
Az újabb vírustámadáról már beszélni sem mernek.

Valki nagyot szart a ventillátorba
NKF
A komcsik utalják vissza vagy ne vegyék át!!
Nessy
@NKF: Nem tudom éveid számát, de nem is lényeges. A 2000 környékén nyugdíjba mentek építették, működtették a gazdaságot, nevelték ezt a generációt, amelyik most ott szúr ki vele, ahol tud! Akkoriban kb. 800 ezer párttag volt. Mi többiek el voltunk párton kívüliként. Visszautalni esetleg Csizmadia, Széles CÖF vezérek kezdhetik a sort! Meg egy két képviselő.
Sámannus
Ha a forintocska sebeit gyógyítanátok sokkal okosabbak lennétek, de Bajnai után Kósa Lala és Szíjjártó bejelentkezése óta tudjuk, hogy csak a rombolást ismeritek. Az értékvesztés tízsszerese a juttatásnak, ráadásul folyamatos.
2010 óta kemény rombolásotok eredménye ez a dicstel önfényezés a hazugságok netovábbja.
Sámannus
@Nessy: Nyitottak is nekik számlát hogy legyen mivel repkedni a helikopteres minisztereknek, de vagy keveset fizetnek bele, vagy elszalad vele a cica.
Fenyöfa58
@ómió: Enyves kezű kuss,31600 -ft ápolási pénzemre se kaptam meg még a 3,9 % -ot ,jobb ha a pofádat be fogod te fideSS-es ZOMBI !!!
ómió
@Fenyöfa58:Ha enyves kezűt keresel, bolSSiék nagypofájú gyagyása, tekints a népzsebelő bolsi tetübandádra!
ómió
@Horizont: Mi van, bolsiék szarkupaca!? Téged ennyire frusztrál, ha a tetübolsi fajtáddal találkozol!?
Fenyöfa58
@NKF: Anyádat !!! Be SÁRGULT agyhalott MSZMP -és ZOMBI !!!
ómió
@Fenyöfa58: Mi van, bolsiék elmebetege!? Még mindig anyád hiányzik, vagy csak a mai terápiát nem kaptad még meg ott az elmeosztályon!?
ómió
@Horizont: Mi van, bolsiék elmebetege!? Megint feltempóztál a latrina felszínére némi levegőért? Merülj alá, zakkantbolsi latrinabúvár! Addig se bűzlesz itt külön!
kormanyos63
Baszódj meg Tállai elvtárs a mocskos tolvaj hányadék bűnbandáddal együtt!
Az emelés amit most adtok a nyugdíjasoknak(3.9%) és amit januárban kaptak(5%) kurvára nem fedezi a brutális inflációt(a valós érzékelhető legalább 30-35%) és az azzal járó óriási élelmiszeráremelkedéseket!
Minimum 25%-al kellene megemelnetek a nyugdíjasok járandóságát, ami még így is nagyon messze volna a jogosan elvárttól!
Tudom úgysem fogjátok ennyivel megemelni, mert akkor nem tudnátok annyit lopni, pedig bőven volna erre fedezet a költségvetésben, ha nem felesleges, és értelmetlen dolgokra(stadionok, kisvasutak, lówelneszek) basznátok el a magyar adófizetők pénzét!
Ti magasan szartok a magyar családokra, melósokra, és nyugdíjasokra, persze ti könnyen pofáztok a havi 4-5-milliós fizetésetekkel, míg a nép lassan éhen fog dögleni
Annyit leszögezhetek, ilyen mocskos, aljas, hitvány, ótvar,korrupt kormánya még sosem volt Magyarországnak, szégyen amit műveltek, a pöcegödör legalján van a helyetek!
tudode
Mintha a nyuggerek tökkel ütöttek lennének, azzal együtt, hogy a nemzet aranytolla úgy foglalt állást miután rajtakapták a plagizáláson, hogy
.
---- Ő volt a mi elnökünk: "Ami jár, az jár"
168.hu/itthon/o-volt-a-mi-elnokunk-ami-jar-az-jar-67827
.
Ennyi!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 09:07
Csak a juniusra ígért emelést juliusban küldi
www.napi.hu/magyar-gazdasag/nyugdij-emeles-kormany-keses-tallai-nyugdijas.754289.html
187 milliárd egyhavi kamata.Viktormihály kommunista gané barátod az apróért is lehajol.
Vágod komcsi párttagkönyves.
kereső
Csak nem a törvény szerint járó emelés. Mennyi a hivatalos infláció junius 30.-án??, Ez az emelés a januári inflációs adatnak felel meg- akkor volt 8,7 %-ksh szerinti infláció. Ma már ez nem igaz.Ja, és kamat járna a hitelezésért.
Németh István
@kereső: a hülyeséged falat rengető;@kulabombaafityiszre: a fülhallásod mint a süket tyúké;@tudode: hogy te egy milyen egy nagy barom vagy?;@kormanyos63: a telhetetlenekre az a jellemző, hogy előbb utóbb szét durrannak - te már látni úton vagy!@Horizont: @Emmersson71: mint két záptojás büdösek és hülyék is vagytok amit kapnátok a szagotok miatt nem kaphatjátok meg! Moslék ivadékok!
kormanyos63
@Németh István: németh elvtárs, nálad undorítóbb, ótvarabb szarláda nem sok van Magyarországon!
Egy moslék fidesz, és orbáncsicskának tartalak, az ilyen hányadékok miatt tart itt az ország!
Véded, és támogatod a velejéig romlott korrupt orbán rezsimet, akik az elmúlt 12-évben teljesen tönkretették, és kifosztották hazánkat!
Undorodom, és hányok a fajtádtól!
A fidesszel, és orbánnal együtt neked is a pöcegödör legalján van a helyed!
kereső
@Németh István: Moslék koma! Talán, ha kifejtenéd mi az ami nem igaz abban, amit leirtam. Tudod mit, meg is fejelem- a júniusi adatatok alapján az emelés mértékének 7,8% -nak kellene lenni.
2021-ben a kormány 4,2 %-al emelte a nyugdijakat- az éves infláció 7,4%-volt. Akkor miért is moslékozol engem, miért nem a kormányt???
Németh István
@Horizont: @kereső: @kormanyos63: alakul a molekula, belőletek lesz a kula! Igaz nem lesz, már vagytok szarban fürdő mocskok!
A tények; a moslék tesóitok a gyurcsány fattyúék elvettek - a Fidesz megváltók a nép hívására jöttek. Amíg elődjeik loptak, elvettek, bennünket szétlőttek, Ök adtak biztonságot, megélhetést és reményeket!
Mit akartok barmok a háborús inflációban, recesszióban - köcsögök ??? munka nélkül milliós jövedelmeket >> miként a jakab meg a gyurcsány, karigeri, dobrev cseh, zay, újjhelyi stb. moslékok !??? na szívjatok lóparipa hosszú cicit, de mehettek gyónni is mint korábban javasoltam!
Clavigo
@Németh István: Öreg,te kibaszott hülye vagy .
Németh István
@Clavigo: @Horizont: és a többi gecmarek hülye gyerek !!! Meséljétek csak el nekem a 13. havi nyugdíjat ki vette el: kivette el a köz-alkalmazottak 13, havi illetményét, lopták ki a zsebetekből a pénzt!? Aztán soroljátok szépen ki biztosította folyamatosan a nyugdíjak értékszinten tartását - a lehetőségek szerint - aztán ki is adta vissza a 13. havi nyugdíjat, a folyamatos korrekciókat a szociális adottságokat ki is biztosítja!??? Szóval a fostos tehén segge rendelkezésetekre áll, nyugodtan habzsolhattok belőle! Undortó gazemberek, magyar ellenségek!
Emmersson71
@Németh István: Én úgy vélem, figyelembe véve a tényeket, hogy elmész te a tetves-retkes kurva anyádba! Persze, tévedhetek is, de akkor azt javaslom, baszd meg a ravatalán!
Dióhéjban... ;)
kereső
@Németh István: 16:33. Csak annyit- nem vagy normális. Én meg egy agyatlan barommal nem társalgok.
Németh István
@Emmersson71: @kereső: @Horizont: Az a helyzet, hogy úriember lévén nem alacsonyítom le magam szintetekre, moslék szarkukacok, hazaáruló tetvek a nemzet polgárait gyűlölő önérdekű kommunista brigantik vagytok! Ennyi!
kormanyos63
Te sosem voltál úriember, németh elvtárs, ilyen marhaságot ne írjál magadról, mert nem igaz!
Te egy fidesz, és orbáncsicska vagy, és a rezsim legnagyobb támogatója!
És egy moslék undorító szarláda!
A hazaáruló meg te vagy, és nem vagy különb egy mocskos komcsi brigantinál!
Emmersson71
@Németh István: Pusztán a léteddel egy alacsony szintet képviselsz :)
kulabombaafityiszre
@Németh István: ma, 16:51
Ha olyan magas lennél,mint amilyen hülye vagy,fekve puszilgatnád a holdat.
balos
@kulabombaafityiszre: elég neki a geci segge!
Peller Anikó
@kulabombaafityiszre: A fidesz fizeti ezt a barmot, ezt most be is vallotta 16:33 -ban:

"Ök adtak megélhetést"

Normálisan nem a fidesz adja a megélhetést hanem a munkáltató. De neki a fidesz adja.
balos
Buzi tálasi!Azt a pénzt már rég devalváltátok !A 3ezermilliárd milyen számlán landolt?Abból is a hazát véditek,nehogy a nép jól járjon!
simmering73
Ki lesz a következő lúzer aki bejelenti?
Peller Anikó
@simmering73: Én. Azt hallottátok, hogy a fidesz kormányzó 3 nap múlva küldi nektek a saját pénzéből az elmaradt nyugdíjat amit már évekkel ezelőtt kellett volna kapni?

Na nem az összeset, csak morzsákat. HA nem felejti el.
Ludmilla
@Nessy: pont arra akartam kérni,hogy minden nap jelentsék be legalább hatszor..
Ludmilla
@NKF: nem helyeslem amit írtál,véletlen nyomtam... miért is utalnák vissza?Ez jár,sőt ennél sokkal több
Nyírfa
Két dolgot tudtam meg , Tállai tekintetes úrtól és tőletek,
Ja, nem, hármat!
Az első., hogy nyugdíjemelés lesz. Nahát, ez aztán a jó hír, ezért érdemes volt ma is felébredni!
A második, hogy Németh István, saját megítélése szerint, úriember. Hiába, no, az önismeret fél egészség!
És le ne maradjon a harmadik, @Peller Anikó:-nak köszönhetően. Ugyan ez az utolsó az új és még újabb információk között, de mindennek közül a legfantasztikusabb, szinte már scifibe illő: Orbán kormányzó úr hősiesen, önfeláldozóan ,
igazi államférfihoz méltóan leszáll a saját lábunkról, és visszaadja azt, ami a miénk. Ez a valami, emberek!
amortizáltok
nem elfelejteni mert csekély három hónap és őszülünk Ősz is lesz, szüret is, csak nehogy meglepődjünk a viktori semmin. El repülhetne a trónjáról bárhová csak jó messzire. akár Dubajba is 200 évre. nem is hiányozna max a lölönek
Peller Anikó
@Nyírfa: :DDD
A könnyeket hogyan kell jelölni? Akkor azt is.
Nyírfa
@Peller Anikó: Nem t'om, hogy kell jelölni, de odaképzelem! :))
ómió
@Horizont:Szinte hallani az erőlködésedet , bolsiék gyagyása, ahogy még mindig a Böszmeánusz szorítja a nyakadat és a levegő helyett a "levét" szívod! Túlzásba ne vidd, mert még idiótább leszel!
ómió
@kulabombaafityiszre: Mid fáj már megint, bolsiék önnön tetves bolsiságát másokra hazudni igyekvő főgyagyása!? Ha valamit egy hónappal később fizetnek ki visszamenőleg, akkor, bolsiék fajkreténje, az azt jelenti, hogy egy hónappal több lesz a visszemenőleges kifizetés! Látszik, hogy elmebeteg bolsi idiótaként neked ez is túl magas, hiszen a mocsokbolsi tetübandád nem kompenzálni, hanem népzsebelni szokott! A tetvesbolsi fajtádnak az a "természetes"!
ómió
@Horizont: Már megint fajkretén idióta bolsit láttál a tükörben a gyagyás fajtából, efftársék elmebetege!? És régóta nem ismersz már magadra se!? Késik az agydonorod?
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 12:56
Uncsi vagy már az idióta egyen szövegeddel te bolond kommunista.
T-Boly
@Horizont: Látom jól felhúztad magad te is. Nem igazolni akarom a gyakori kirohanásaimat,de ugye ,hogy nagy általánosságban nem lehet megmaradni úriembernek,úrinőnek mert a cselekedeteik egyszerűen vérlázítóak.
T-Boly
@ómió: A lapostetves mutteroddal foglakozz,te GECI !
Eladott Ország
Orbán nekünk nincs szükségünk minden évben új autókra, új bútorokra, luxuscikkekre, mert a mai nyugdíjasoknál jobb helye lenne ez az összeg. Orbán luxusrepülőgépe, amivel focimeccsekre repked. Biztosan ez is a mi pénzünkből van mint minden, amit ellopott a büdös cigány az évek alatt. A Bermuda három szög felé nem mentek?!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/122108961_846188139458942_5907438621171434462_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=4jJ2UER3cMkAX-e58uo&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_UXsuIdacIKhiOczJhv23c7tSTQlNa7uODpaxSOcEyig&oe=62F16C37
Orbán a nyugdíjasokról: Könyörtelenül hangzik, de az a közösség amely biológiailag nem képes fenntartani magát, az nem méltó rá hogy létezen. Nagy baj van főni! Kár, hogy anno azt a nagy velencei tükröt a magyar festményt, nem hoztad el a Fehér Házból! Anyukád is köztük van ?
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/255260477_2972830556307958_8255745113421450749_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=gh2VqzIvf4EAX8O47yw&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-lt0rDcTwLqxreaK3HNrBPkwrR0LKOBCvkB2rZXrA9Pg&oe=62CF8675
Németh István
@ágimami: @Horizont: @kulabombaafityiszre: @T-Boly: @Eladott Ország: 1./ ha adnak fogadd el, ha lőnek akkor a szemed is bánhatja, 2./ ha adnak illik megköszönni, mert van kiknek, ha elvesznek azt siratni szokták mert bíz -a hiányozni fog! 3./ az infláció, de inkább a világ recesszió ellenére a kormányunk adni tud és adni is akar a népnek az kimagasló cselekedet! EZT IRIGYLI és NEM TUDJA MEGEMÉSZTENI a NYUGAT különösen nem a németek és az büdös kurva ursula! 4./ a németeknél sok okból kormány válság jön és bevezetik a kötelező düftin, teveszőr, az kiváltságosoknál, az ausztrál gyapjú egyen uniformist - mert nincs diktatúra!
NÁLUNK ugyanis az a jellemző, hogy együtt vagyunk és egy közösséget képezünk > ez az a közösség, amely biológiailag is képes fenntartani magát, mi több a recessziós időszakban is fejlődni a külső-belső gáncsoskodások - aljas betartások ellenére !!!
ÉRTITEK-e kibaszott hülyék tehénszar agyú közössége!
ómió
@T-Boly: Már a bárcás mamidat, azt a lapostetvest is másra hazudnád, bolsiék szarkupaca!? Csak nem szégyelled!?
ómió
@Horizont: Ezzel a szöveggel ne lombozd le magad a tükör előtt, mert csak még idiótább leszel!
ómió
@kulabombaafityiszre: Az elmebeteg tetves bolsiságod rám hazudása előtt, efftársak fajkreténje, azért, ugye elénekelted a "szent bolsi zsoltár" Internacionálétokat és még a piros párttagkönyvedet is kisuvickoltad!?
kulabombaafityiszre
@ómió: Te párttagkönyves faszszopó komcsi.
ágimami
@Németh István tegnap 17:03: Én csak visszaküldöm SOK SZERETETTEL!!!
"ÉRTITEK-e kibaszott hülyék tehénszar agyú közössége!"

GRATULÁLOK a "kedvességhez"!!!:DDD
Németh István
Halló SEGGFEJEK!!! ki kezdi meg visszautalni az Államkincstárnak a pízet amit a nyuggerek kapnak!? Ha nem utaljátok vissza akkor minden fillér égesse szét a markotokat, és fulladjatok mega falattól amit abból vesztek! csocsi!!! A többit már tudjátok!!!...
ómió
@kulabombaafityiszre: Ne görcsölj a tetvesbolsi fajtád rámhazudásával, efftársak fajgörénye! A végén, éneklés közben, még eltéveszted az Internacionálétok szövegét!
Aki Én
@Németh István: ,,Meséljétek csak el nekem a 13. havi nyugdíjat ki vette el:"

Azt egészen eddig csak a baloldal adott a nyugdíjasoknak. A gazdád 16 év kormányzás után jutott el odáig, hogy a bukás szele rávitte.
Ez a rész megvan, te elmebeteg kotorék?

@ómió: Már megint mi a faszt hazudozol, te patkány bolsi korcs? 30-50 %-os infláció, a nyuggaerek meg kapnak 3 %-ot, és te belehazudsz mindenki pofájába? Nem szégyellitek magatokat, te retkes komcsi csicska?

Tuti qrva isten, hogy ti rokonok vagytok.
Németh István
@Aki Én: te egy nagyon rongy ember vagy! Megbocsájthatatlan neked, hogy mivel ugyan egy szar tróger vagy ráadásul bús-hülye rendületlenül a gyurcsány seggét nyaló kotorék vagy. nem kotorék eb, mert az értelmes, hanem kotorék, szarkotorék!A % -ék számolásokkal ne bajlódj te baromfasz mert te képtelen vagy a gondolkozásra, akkor hogy lennél képes számolni!? Hogy tanulgass számold meg a pöcsödet, de vigyázz el ne téveszd, mert akkor gender a köbön leszel!
Németh István
@Aki Én: a gender a köbön azt is jelenti te sült hülye, hogy annyira ki vagy luktázva, hogy nem is létezel! Az Istenkét a szádra ne vedd te szárított spema tömeg!
Aki Én
@Németh István: Mi a faszt görcsölsz, te elmebeteg retek?
Németh István
@Aki Én: Úri módon közlöm, rém egyszerűen > a büdös kurva anyád és főbarom szüleményeként együtt mehettek a picsába!
Aki Én
@Németh István: A faszért ugatsz, te retkes kotorék kormos?
Az nem mentesít, te elmebeteg kotorék, hogy apu anyu tesók.
Az sem, te retek, hogy ha anyád hordja ki a húgodat.
kereső
Majd akkor beszéljen a kormány emelésről, ha az infláció mértékén felül emeli a nyugdijakat. Mert addig ez nem "emelés"- szinten tartásnak sem felel meg, ezzel törvényt szeg a kormány. A 3,9%-os korrekció a 2022.januári inflációs szintre történő korrekció.
archive
Az ilyen agybeteg némethistván, omio meg tehén/cicus-féle bejegyzésekre időt pazarolni nem érdemes, reagálni meg teljesen felesleges. Elvakultan nyalják a pohos és bandájának a hátsóját, és még meg is köszönik, hogy tehetik.. itt meg még ki is hírdetik.
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 08:30
Sablon szöveged uncsi,
te korcs komcsi.
ómió
@kulabombaafityiszre: Még mindig nem ismered fel a korcs komcsit a tükörben, bolsiék gyagyása!? Sürgesd már meg az agydonorodat!
ómió
@Horizont: Ne így "bátorítsd" magad, mert még idiótább leszel!
Németh István
@Aki Én: @archive: ti ganajba gyökeredzettek figyeljetek mán egy kicsit magatokra!!! MERT még archiválni sem lehet, pontosabban nem szabad benneteket, mert még az utókornak lennétek az átok fattyai!
kulabombaafityiszre
@ómió: Sablon szöveged uncsi,
te korcs komcsi.
T-Boly
@ómió: orbán és kövér elvtárs budipapírja ! Mi a kínod ?
Nem állod ,ha köpködik az elvtársakat ?
T-Boly
@Németh István: Töröld meg a szaros pofázmányod te idióta !
T-Boly
@ómió: tállai elvtársad Hajdú - Biharban volt fő-fő komcsi te állatok barma !
Dugd meg ! Jó zsíros lesz az anyádba valód !
evacica
És mos mi van?! Örülnöm kellene? Mert el keféltétek a gazdaságot, és választás előtt szórtad a pénzt csak, hogy megtartsad a hatalmadat és ezt egy csomó birka beszopta, most meg fizet!
T-Boly
@Németh István: Tetszik ,nagyon tetszik,hogy ennyire idióta ,tudatlan ,műveletlen,ostoba,baromállat pöcs vagy!
Még,még írj baromságokat ,sokat ,annyit ,hogy beledögölj !
archive
@Németh István: Én tudok tükörbe nézni .. és te?
balos
@archive: Náluk a wc kagyló a tükör!Ott visszamosolyog rá még a szar is!
T-Boly
@Németh István: Dögölj meg ! És véletlenül se érd meg,hogy " nyugger "legyél.
T-Boly
@Aki Én: @Németh István: szereti az anyját ! Csak másképpen...
Annyi tesót csinál magának amennyi jólesik neki.
CsipkeRózsa
Most már azt is mondhatják naponta, hogy hány nappal ezelőtt érkezett az emelt nyugdíj.
Németh István
@archive: a minap előadást tartottam az aktuális politikai helyzet mellékzöngéiről -képzeld vastaps volt! Belenéztem a tükörbe egy csodálatos embert láttam!
De te bekaphatod de csak kizárólag a harapós lóét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.