Szerinte a szlovén baloldali kormány akciójára figyelni kell, mert azt csinálják, "amit hazai elvtársaik csinálnának, ha a kormányrúd közelébe jutnának". Dömötör úgy látja, a határvédelem egyik legfontosabb feltétele, hogy a baloldal ne jusson kormányra.

"Hát így megy ez: Szlovéniában a baloldal került kormányra, és ebből egyenesen következik, hogy szépen lebontják azt a határkerítést, amely közel 200 kilométeren védi az országot a migrációs nyomás ellen" – írta a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára szombaton a Facebookon.

Dömötör Csaba a Facebookon fakadt ki, mert Szlovénia kormánya lebontja a határkerítését

Fotó: 

Dömötör Csaba bejegyzésében az áll, hogy a szlovén baloldal a "sunyulós-tagadós-terelős" megközelítés helyett nyílt lapokkal játszik: a belügyminiszter azzal indokolja az egészet, hogy "a migráció a modern társadalmak része, ezért a leghatékonyabb migrációs politika a biztonságos és legális migráció biztosítása".

Hát így megy ez. Szlovéniában a baloldal került kormányra, és ebből egyenesen következik, hogy szépen lebontják azt a...

Közzétette: Dömötör Csaba – 2022. július 9., szombat

Létrejön egy új testület is, amely azon dolgozik majd, hogy legyenek új biztonságos migrációs útvonalak, és könnyebben lehessen hozzájutni az engedélyekhez és a nemzetközi védelemhez – tette hozzá.

"Jó, ha figyelünk a szlovén példára. Azt csinálják, amit hazai elvtársaik csinálnának, ha a kormányrúd közelébe jutnának" – fogalmazott Dömötör Csaba.

Emlékeztetett: sok éve van velünk a migrációs vita, de ez nem jelenti azt, hogy veszített jelentőségéből. Ráadásul a háború hatásai (például az élelmiszerárak növekedése) miatt a következő hónapokban nagyobb nyomásra számíthatunk – fogalmazott.

Január 1. és június 6. között tavaly 47 ezer határsértőt fogtak el a déli határnál, idén már 110 ezret, tehát kétszeresére nőtt az illegálisan érkezők száma, és az elfogott embercsempészeké is 92 százalékkal – emelte ki az államtitkár.

Hozzátette, hogy ezért is van szükség az új határvadász egységekre.

"A határok védelmének sok feltétele van, de ami az egyik legfontosabb: nem szabad visszaengedni a baloldalt a kormányzásba" – hangsúlyozta Dömötör Csaba.

Forrás: mti.hu

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Gyűlik az országnak házában a politikai elit. Vagyis hát ami nálunk annak minősül, de legalábbis szeretik ezt gondolni önmagukról. A fiatal demokraták már régen nem fiatalok és talán soha nem voltak demokraták, a keresztények és demokraták meg fiatalok sem voltak soha, így ránézésre. Kínomban néha már abban reménykedem, hogy majdcsak kipusztulnak csoportosan és akkor jönnek az okos, bátor fiatalok, de nem. A Dömötör Csabák jönnek. Mindenféle néven. Kinevelődött egy olyan politikai élősködő réteg, amelyik eleve azt tűzte ki életcéljának, hogy a mindenféle felelősségvállalás nélkül, a törvények felett állva, mentelmi jogba takarózva, számonkérhetetlenül és lehetőleg zsíros üzletekkel körbedúcolva fogja leélni az életét. A mi nyakunkon, de az csak természetes. Egyszer véget kell ennek vetni, mielőtt csak Dömötör Csabák fognak ülni a parlamenti padsorokban."
"Ez már akkor is egy senki volt, amikor volt valaki." ( Hofi)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 08:19
Te párttagkönyves faszszopó komcsi.
Nyírfa
Ezek a szlovének sokat megengednek maguknak. Nem hajlandóak tudomásul venni, hogy Közép-, Kelet- és Dél-Európa vezetője Orbán Viktor, és az ő jóváhagyása nélkül nincs mozgástere egyetlen államnak sem. Azt hiszik, urak a saját országukban. Hát, ilyet! Vétót az engedetleneknek!
ómió
@kulabombaafityiszre: Így "bátorítod" magadat tükör előtt, bolsi fajkretén!? Akkor, stimmel!
kulabombaafityiszre
@ómió: Sablon szöveged uncsi,
te korcs komcsi.
ómió
@kulabombaafityiszre: Tükörbe nézve még mindig nem ismered fel a korcs komcsit, efftársék elmebetege!? Kérj magadnak új terápiát, mert, ha így megy, a kutyád is "leköröz" téged!
kulabombaafityiszre
@ómió: Sablon szöveged uncsi,
te korcs komcsi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.