Több halálos baleset is történt vasárnap kora reggel az országban.

Tragikusan indult a vasárnap – több baleset is történt, halálos áldozatok is vannak
Fotó: Pixabay

Baján gázolt halálra egy embert a vonat

A Mávinform közlése szerint halálos gázolás történt vasárnap hajnalban, emiatt vasárnap kora reggel pótlóbuszok jártak Baja és Mátéházapuszta között – olvasható az MTI hírében.

A vasúttársaság tájékoztatása szerint a Bajáról Kecskemétre hajnalban induló 7800-as számú InterRégió vonat Baja és Mátéházapuszta állomás között elgázolt egy ismeretlen személyt, aki a helyszínen életét vesztette. A katasztrófavédelem közlése szerint a baleset Baján a Keleti körútnál történt, a térkép szerint a vasúti átjáróban.

A két állomás között – a hatósági intézkedésekig – nem közlekedhettek a vonatok. A vonat utasait a pótlóbusz visszavitte Bajára. A Mávinform vasárnap 7:55-kor kiadott frissítése szerint végetért a helyszínelés, így a vonatközlekedés újraindult az érintett szakaszon.

Mávinform: Gyöngyösnél is történt egy gázolás

A Mávinform vasárnap 7:39-kor adta közre a Facebook-oldalán, hogy a Gyöngyös állomásról kihaladó, Vámosgyörkig közlekedő 35617-es számú személyvonat elgázolt egy embert. A Vámosgyörk–Gyöngyös és vissza viszonylatban közlekedő vonatok helyett a hatósági intézkedésekig pótlóbusz szállítja az utasokat. 

Az elgázolt ember állapotáról nincs hír egyelőre.

Halálos baleset Berettyóújfalunál – ketten meghaltak, tízen megsérültek

Ketten meghaltak és tízen megsérültek vasárnap hajnalban a 42-es főúton történt balesetben, amikor frontálisan összütközött egy kisbusz és egy kisteherautó – közölte a rendőrség. A 42-es számú főutat lezárták.

A police.hu tájékoztatása szerint a baleset Földes és Berettyóújfalu között történt reggel fél 5 körül. A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, a forgalmat Derecske és Hajdúszovát irányába terelik a rendőrök.

Forrás: MTI, Mávinform, Katasztrófavédelem

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.