A rapper reagált az internetet bejáró hírekre. 

Curtis mindenkit meglepett az állításával – Úgy tűnik, mégsem arról van szó, hogy visszaesett

Pénteken Villányban adott (volna) koncertet  Majka és Curtis, azonban végül csak az ózdi rapper jelent meg a színpadon. Ezt követően mindketten bejelentkeztek a közösségimédia-oldalukon, tájékoztatva a rajongókat, hogy külön utakon folytatják. A tájékoztatókba, bár nem egyértelműen, de belefoglalták, hogy Curtis ismét drogproblémákkal küzd, ennek köszönhető az elválás – írja a blikk.hu.

Curtis például ezt írta a közleményébe, „de rendbe rakom magam”, Majka pedig úgy fogalmazott, hogy „ez nem a mi utunk, egyedül kell végigjárnod. Gyógyulj meg!!!”

A mai napon aztán egy ismeretlen informátor szavai alapján bejárta a magyar médiát a hír, miszerint Curtis azért nem jelent meg a pénteki koncerten, mert annyira kiütötte magát, hogy családjának kellett „rárúgni az ajtót”.

Erre a hírre reagált most Curtis közösségimédia-oldalán.

„Láttam a mai 'híreket'... Eddig nem szólaltam meg, mert úgy éreztem, felesleges, úgyis egyoldalú ez az egész dolog… De amikor megint hazugságokat hoznak le rólam, azt már nem hagyhatom tovább. 1. Nem estem vissza!!! Amiben én anno benne voltam, az köszönőviszonyban sincs azzal, ami most történt, és amiben éppen vagyok. 2. Rám nem kellett semmilyen ajtót rúgni a rokonoknak. Ez annyira hiteles, mint amikor anno azt írták, engem a Tiszából kellett kihúzni Szegeden! Utoljára megkérem a sajtóképviselőit, NE ÁLLÍTSANAK VALÓTLAN DOLGOKAT!!!!”

Ez a kijelentés sokakat megzavarhat, hiszen az előtte kiadott közlemények mind arra utaltak, hogy Curtis ismét drogproblémákkal küzd.

Forrás: Blikk.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

madlaci66
Van egy leszerződött fellépése, nem jelenik meg, de kikéri magának, ha írnak róla. De egy szót se mondott arról, hogy tulajdonképpen mi is történt.
Rockxy
má éftizedekkel ezelőt visszaesett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.