Ahogy korábban megírtuk, Brüsszel már a magyar közoktatásban is nagy változásokat akar. 

Itt van Navracsicsék válasza arra, hogy Ursula von der Leyenék pedagógusbéremelést is kérnek az uniós forrásokért Fotó: MTI/Kovács Attila

Deszegregációs lépések az általános iskolákban és jelentős pedagógus béremelés – ezek az Európai Bizottság legfőbb elvárásai a magyar kormánnyal szemben, hogy megállapodhassanak az uniós forrásokról

– tudta meg az Azonnali. Ennek kapcsán kereste meg hétfőn az atv.hu Navracsics Tibort.

A kormány nyitott minden vitás kérdésre válaszolni” a Bizottságnak

- közölte Navracsics Tibor sajtóosztálya. 

Navracsics Tibor EU-forrásokért felelős miniszter sajtóosztályát azt atv.hu arróls is kérdezte:

megerősítik-e, hogy az a Bizottság feltétele, amiről az Azonnali.hu írt. A kormány emeli-e a pedagógusok bérét a 3-szor 10 százalékon felül? Milyen szegregació elleni lépéseket tesz a kormány?

Az atv.hu kérdéseire a következő válasz érkezett:

Zajlik a párbeszéd a Magyarországnak járó uniós forrásokról, és reményeink szerint közeledünk a megállapodáshoz az Európai Bizottsággal.

Forrás: azonnali.hu, atv.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"A kormány nyitott minden vitás kérdésre válaszolni”

Nem válaszolni kell, hanem intézkedni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toller Béla
A négyből kettő azonnal elutasítva, tettekkel, a másik kettőt szóban akármikor elfogadják, mert mármost is megkerülik. Gyühet a lé ...
Fenyöfa58
@ómió: HÁT a fideSS-es KOMMONISTA CSŐKEVÉNYEKNEK SIKERŰLT !!! mÁR USZÁLYOKKAL HORDJÁK KI A PÉNZT AZ Országból !!!
ómió
@Fenyöfa58: Amikor "kommonista csökevények már uszályokkal hordták ki a pénzt az országból", az akkor volt, bolsiék gyagyása, amikor Simon efftársadék elmentek (hatalom)éhségmenetelni, miközben meg a titkos bécsi bankszámlájáról "kigurult" egy "rejtélyes" vagy félmilliárd, amit, hogy "milyen szél fútt oda", máig se képes megmagyarázni! Amúgy, az elbutulásod már odáig romlott, hogy a tetübolsi efftársaid felismerésére is képtelen vagy? "Eccerűbb" őket a Fideszre hazudnod?
Yoda69
Az a válasz, hogy nyitottak válaszolni. Ez qrva jó. Gondolom Ursula is szénné röhögte magát.
Fenyöfa58
@ómió: Hatvanpuszta elkészült-e már ? szákház eladás,= gánti bányák !!! tokaji szölök ,Völner nylon zsacskoi soroljam még te AMNÉZIÁS ZOMBI !!!
ómió
@Fenyöfa58: Jó vagy a hazugság-sorolásban, bolsiék főgyagyása!? Akkor, "sorold",hátha megkönnyebbül dilisséged a minden bizonyíték nélküli hazudozástól! De a nokiás dobozokat, a kispesti évi 100 millákat (ezeket saját efftársaitok "jelezték"), Demszki efftársadék 167 milliárdos metrómutyiját (uniós megállapítás) se "feledd", ám! Székházeladás ügyben meg fordulj Mutyigeri efftársadhoz: hogy is áll a városháza-biznisz! Mellesleg a Lánchíd +5 milliárdját is mindjárt "elregélhetné"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.